首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The beautiful scenery in high place. B、The danger of climbing skyscraper. C、The decent income by climbing. D、The entertainment
A、The beautiful scenery in high place. B、The danger of climbing skyscraper. C、The decent income by climbing. D、The entertainment
admin
2013-09-16
66
问题
Alain Robert has climbed over 70 of the world’ 8 tallest buildings, including the Empire State Building in New York, the Eiffel Tower in France and the 508-metre Taipei 101 Tower in Taiwan. It’s not surprising people call him The Real Spider-Man.
Alain began climbing on the cliffs near where he lived in Valence, France. One day, when he was 12, he got home and realised that he’d forgotten his keys. So he climbed up the side of the building and into his family’s flat through the window— which was eight floors up. That was when he decided to become a professional climber.
In 1994 he climbed his first skyscraper, in Chicago, and realised he enjoyed doing what seemed impossible. He climbs without ropes or protective equipment—just with his hands and feet. He’s always very careful, (34)but admits that the danger is part of the attraction .
For the release of the first Spider-Man film in 2002, Alain climbed the highest skyscraper in Venezuela dressed as Spider-Man and was watched by over 10 million people on TV. However, Alain doesn’t climb just to provide entertainment for the public. (35)For him, climbing is a form of relaxation, but there’s also a deeper meaning to what he does. "It gives me a sense of what is important on Earth. "he says, "When you’re facing your own death, money is not that important. "
33. Q: Why do people call Alain Robert The Real Spider Man?
34. Q: What is part of the attraction to Alain when he climbs without protective measures?
35. Q: What is the deep meaning of climbing according to Alain?
选项
A、The beautiful scenery in high place.
B、The danger of climbing skyscraper.
C、The decent income by climbing.
D、The entertainment for the public.
答案
B
解析
文中提到他不用绳索或是任何保护设备而只用自己的手脚攀爬,他总是很小心,但是他承认危险是促使他这样做的部分原因。故选B)项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2Y97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Asheartdiseasecontinuestobenumber-onekillerintheUnitedStates,researchershavebecomeincreasinglyinterestedin【B1】_
A、Whenpeopleconsidermarriageanimportantpartoftheirlives.B、Whenthecostsofgettingadivorcebecomeunaffordable.C、W
UniversitiesBranchOutFromtheirstudentbodiestotheirresearchpractices,universitiesarebecomingmoreglobal.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,andred?Ifyoudo,youmustbeanoptimist,anactivepersonwhoenjoy
A、Itlooksbetterthantheotherone.B、Themanneedsmorewallspaceforit.C、Itshouldbeputonanotherwall.D、Itmakesthe
ProperstreetbehaviorintheUnitedStatesrequiresanicebalanceofattentionandinattention.Youaresupposedtolookata【
Peoplecouldeatmorecocoa-richproductssuchasdarkchocolatebutnotdrinkteaiftheywanttolowertheirbloodpressure,G
A、Pre-lawstudents.B、Agroupofstudents.C、Theaudience.D、Thefaculty.B细节推断题根据关键词excellentstudents和goodgrades可以推断史密斯的谈话对象
Manybankersmaybeworriedaboutwhethersomefancyproductdreamedupduringtheseyearsmightyetleadtoavisitfromthepo
A、Beautifulandkind.B、Humorousbutweird.C、Pompousandarrogant.D、Talkativebuthumble.C弦外之音题。男士说Chloe说自己曾经是女子羽毛球单打冠军,而且很多男
随机试题
诊断感染性心内膜炎的最重要方法是
()学制以法令形式规定了普及义务教育的年限。
Whatideahasthemangot?
求。
必须在药品标签上印有规定标志的药品有
根据《中华人民共和国进出境动植物检疫法》及其实施条例规定,不论输往国家是否有特殊要求,出境货物的木质包装及动植物性铺垫材料均须依照规定实施检疫。( )
儿童原始的情绪反应具有的特点是()。
胡锦涛总书记提出“党的事业至上、国家利益至上、宪法法律至上”的重要论断。关于“宪法法律至上”的正确理解是()。
要学着活在一个“独立的今天”里面,注意听你生活的每一层面,用铁门把过去隔断——隔断已经死去的昨天;揿下另一个按钮,用铁门把未来也隔断——隔断那些尚未诞生的明天。然后你就保险了——你有的是今天。明日的重担,加上昨日的重担,就会成为今日最大的障碍。这段文字意在
在右半平面内向量A(x,y)=2xy(x4+y2)λi-x2(x4+y2)λj是二元函数u(x,y)的梯度,求参数λ,u(x,Y).
最新回复
(
0
)