首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Sales of existing homes rose by the largest amount in more than five years in September. But analysts cautioned against reading
Sales of existing homes rose by the largest amount in more than five years in September. But analysts cautioned against reading
admin
2015-03-25
54
问题
Sales of existing homes rose by the largest amount in more than five years in September. But analysts cautioned against reading too much into the gain, noting that it reflected conditions before the latest upheaval in financial markets increased the likelihood of a recession in the overall economy.
The National Association of Realtors reported that sales of existing homes rose by 5. 5 percent from August to September to a seasonally adjusted annual rate of 5.18 million units—far better than the flat results analysts had expected. On an unadjusted basis, sales were up 7. 8 percent from September last year.
But even with the gain in sales, prices kept falling. The median sales price has dropped to $191,600, down by 9 percent from a year ago. In Richmond, Va. , Jack Jebo sold his three-bedroom house last month for $267,000, after lowering his price $18,000. He carried two mortgages for two months before the house was sold in the Richmond area. "In retrospect,(the experience)probably wasn’t too bad," said Jebo, 32, an attorney. "At the time, it probably felt pretty difficult because we didn’t get an offer before we lowered the price. "
But analysts said that the current financial crisis, which has contributed to the biggest upheavals on Wall Street since the 1930s, was sending consumer confidence down, unemployment up and had greatly increased the prospects that the country was either in or about to enter a fullblown recession. All these factors were expected to add to the headwinds buffeting housing in the months ahead.
"In October, mortgage applications sank to six-year lows," said Sal Guatieri, an economist at BMO Capital Markets. "This suggests house sales, like the rest of the economy, fell off a cliff because of the worsening credit crunch. "
Many analysts are predicting that home prices—already down 18 percent nationally from their peak in mid-2006—could decline another 10 percent, as a continued glut of foreclosed homes being dumped on the market depresses prices further.
The National Association of Realtors estimated that 35 percent to 40 percent of sales currently are distressed sales—either foreclosed homes or short sales in which the owner is selling the house for less than the value of the mortgage.
Distressed sales are having a big impact in lowering prices in some formerly red-hot sales markets in such regions as the West, where sales prices fell in September by 18.5 percent from a year ago.
Lawrence Yun, chief economist for the Realtors, said there were some glimmers of hope that the bottom of the housing slump may be near. He said that a sales turnaround first seen in California was beginning to broaden to other regions of the country including Colorado, Kansas, Minnesota, Missouri and Rhode Island.
Which of the following is true according to Paragraph 1?
选项
A、Sales of existing homes rose by the most in the recent five years in September.
B、Analysts warn people against reading too much report about the increasing sale.
C、Increasing existing home sales reflect the past upheaval in financial markets.
D、Increasing existing home sales increase people’s preference of the recession.
答案
A
解析
事实细节题。根据题干提示定位至第一段。根据该段第一句“九月份,现有住房的销售实现了五年多来的最高增长。”可知[A]正确。[B]“警告人们不要看过多的报导”是对第二句中reading too much into…的误解,原文是指要避开现象看本质的意思,故排除[B];[C]“销售的增长反映了金融市场过去的动荡”是对第二句中latest的误解,不正确;[D]“增长了人们对经济衰退的喜爱”,原文未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3L74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
Humansareuniqueintheextenttowhichtheycanreflectonthemselvesandothers.Humansarea-bleto1,tothinkinabstract
Humansareuniqueintheextenttowhichtheycanreflectonthemselvesandothers.Humansarea-bleto1,tothinkinabstract
Ms.Byron’scommentonherownsummerexperimentis______.ElliotCohenismentionedinthetextsoasto______.
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist(A、B、C、
Thecarrot-and-sticktheoryofmotivation(likeNewtonianphysicaltheory)worksreasonablywellundercertaincircumstances.(4
Whenwomendobecomemanagers,dotheybringadifferentstyleanddifferentskillstothejob?Aretheybetter,orworse,manag
Thefarmisamajormarketplaceformillionsoftonsofsyntheticfertilizersandpesticides(杀虫剂),andadvancedmachineryandth
I______themeetingyesterday,butsomeurgentmatterpreventedmefromcoming.
随机试题
材料切削加工性是通过采用材料的硬度、抗拉强度、伸长率、冲击值、热导率等进行综合评定的。()
某中间商决定同时经营多家制造商生产的各种规格型号的同类产品,该配货决策是()
制备蜜丸时,处方中含糖类、胶质类及油脂类药粉较多时,蜂蜜与药粉比例最宜为
朱砂安神丸的药物组成中不含有
《土壤环境质量标准》(GB15618—1995)中标准分为()级。
下列属于《专利法》的保护对象的是()。
临近考试,小明总是特别苦恼,心烦意乱,紧张不安,小明存在的心理问题属于()。
我国社会保障制度的核心是()。
下面关于嵌入式系统逻辑组成的叙述中,错误的是()。
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】_______afarm.Heandhiswife【C2】_______alotofthingsandthey
最新回复
(
0
)