首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I first became aware of the unemployment problem in 1928. At that time 1 had just come back from Burma, where unemployment was o
I first became aware of the unemployment problem in 1928. At that time 1 had just come back from Burma, where unemployment was o
admin
2010-08-21
45
问题
I first became aware of the unemployment problem in 1928. At that time 1 had just come back from Burma, where unemployment was only a word, and 1 had gone to Burma when I was still a boy and the post-war boom was not quite over. When I first saw unemployed men at close quarters, the thing that horrified and amazed me was to find that many of them were ashamed of being unemployed. 1 was very ignorant, but not so ignorant as to imagine that when the loss of foreign markets pushes two million men out of work, those two million are any more to blame than the people who draw blanks in the Calcutta Sweep. But at that time nobody cared to admit that unemployment was inevitable, because this meant admitting that it would probably continue. The middle classes were still talking about "lazy idle loafers on the dole" and saying that "these men could all find work if they wanted to," and naturally these opinions spread among the working class themselves. I remember the shock of astonishment it gave me, when I first mingled with tramps and beggars, to find that a fair proportion, perhaps a quarter, of these beings whom 1 had taught to regard as cynical parasites, were decent young miners and cotton workers gazing at their destiny with the same sort of dumb amazement as all animal in a trap. They simply could not understand what was happening to them. They had been brought up to work, and behold! It seemed as if they were never going to have the chance of working again. In their circumstance it was inevitable, at first, that they should be haunted by a feeling of personal degradation. That was the attitude towards unemployment in those days: it was a disaster which happened to you as an individual and for you were to blame.
The problem of unemployment would probably continue because it was ______.
选项
答案
inevitable
解析
文章第五句话指出那时候没有人愿意承认失业是不可避免的,因为那意味着承认失业问题可能还将继续。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3V7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Adrive-in.B、Acinema.C、Atheater.D、Abarbecuerestaurant.B文中没有提及选项B。
"ItisdifficultnottohearinStandardEnglishalwaysthesoundofslaughterandconquest"(Hooks,1994).Leaningonelang
Ice-cream’soriginsareknowntoreachbackasfarasAlexandertheGreat,althoughnospecificdateorpersonalityhavebeencr
A、Drivingacar.B、Takingataxi.C、Goingbytrain.D、Takingthesubway.D细节推理型。男士所说的话:Ialwaystakethesubwayatthistimeof
A、Aneconomicpolicyofacountry.B、Aneconomicpolicyofafamily.C、TVprogramsdesignedforafamily.D、Abirthcontrolpoli
Letchildrenlearntojudgetheirwork.AchildlearningtoTalkdoesnotlearnbybeingcorrectedallthetime.Ifcorrecting
A、Itisveryeconomical.B、Itprovidesthemwithcheapermeals.C、Itgivesacomplicatedsystem.D、Itgivesfreelunchanddinne
A、Hehasfailedintheexam.B、Hehaslostinthegame.C、Hecouldn’trepresenthisteam.D、Thetrackmeethadbeencancelled.
A、Inarailwaystation.B、Inabusstation.C、Inarestaurant.D、Inahotel’sroomC
A、Ahouse.B、Acar.C、Ahotel.D、Anartgallery.Aproperty这里指“房子,房产”,对应选项A。I’mgladthatyouhavedecidedtotakealook,it’sa
随机试题
对于变形缝的叙述中,不正确的是()。
天然气进行深冷分离,是由于天然气中的组分越轻,其沸点越低,要想从天然气中脱出沸点较低的(),必须进行深冷分离。
A、侏儒症B、呆小症C、肢端肥大症D、巨人症E、黏液性水肿成年人甲状腺功能低下,可引起
患者,男,57岁。便血色黑,伴腹部隐痛,喜热饮,面色不华,神倦懒言,便溏,舌质淡,脉细。治疗宜选
商业汇票的承兑期限一般不得超过()。
根据下面文字所提供的信息回答问题据统计,江苏省2005年上半年实现生产总值8212.85亿元,同比增长14.5%,比全国平均增幅高5个百分点。其中,第一产业增加值575.37亿元,增长4.5%;第二产业增加值4796.55亿元,增长17.1%;第三产
计算机中常采用下列几种编码表示数据,其中,±0编码相同的是()。I.原码Ⅱ.反码Ⅲ.补码Ⅳ.移码
P是以a为边长的正方形,P1是以P的四边中点为顶点的正方形,P2是以P1的四边中点为顶点的正方形,…,Pi是以Pi—1的四边中点为顶点的正方形,则P6的面积为()。
土地革命战争时期,毛泽东指出:“一国之内,在四周白色政权的包围中,有一小块或若干小块红色政权的区域长期地存在,这是世界各国从来没有的事。这种奇事的发生,有其独特的原因-。”红色政权能够存在和发展的主观原因和条件是()
John:Iheardthatyou’regoingtomove.Howaboutthenewhouse?Steve:Oh,it’sperfect!【D1】______Thesurroundingishomey.A
最新回复
(
0
)