首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) In the old days, historians—at least some of them—were patriotic and moralistic. No longer. We live in what Andrew Ferguson,
(1) In the old days, historians—at least some of them—were patriotic and moralistic. No longer. We live in what Andrew Ferguson,
admin
2018-06-29
40
问题
(1) In the old days, historians—at least some of them—were patriotic and moralistic. No longer. We live in what Andrew Ferguson, in his brilliant new book, Land of Lincoln: Adventures in Abe’s America, calls "a wised-up era. " Now, Ferguson explains, "skepticism about the country, its heroes and its history" is "a mark of worldliness and sophistication. " Ferguson is himself a worldly and sophisticated observer of contemporary America. But his guided tour of the often amusing, sometimes bizarre ways we remember Lincoln today leads us gently from being wised-up toward wisdom.
(2) Lincoln expected that America would become a nation doubtful about its heroes and its history. In his astonishing address to the Young Men’s Lyceum of Springfield, III., on Jan. 27, 1838, on "the perpetuation of our political institutions" , the 28-year-old Lincoln foresaw the inevitable rise in a modern democracy like ours of skepticism and worldliness. Indeed, he worried about the fate of free institutions in a maturing nation no longer shaped by a youthful, instinctive and mostly healthy patriotism.
(3) Such a patriotism is natural in the early years after a revolutionary struggle for independence. To the generation that experienced the Revolution and the children of that generation, Lincoln explained, the events of the Revolution remained " living history," and those Americans retained an emotional attachment to the political institutions that had been created. But the living memories of the Revolution and the founding could no longer be counted on. Those memories " were a fortress of strength; but what invading foemen could never do, the silent artillery of time has done; the leveling of its walls. " So, Lincoln concluded, the once mighty "pillars of the temple of liberty" that supported our political institutions were gone.
(4) Lincoln implored his fellow citizens in 1838 to replace those old pillars with new ones constructed by "reason, cold, calculating, unimpassioned reason. " He knew that such a recommendation—such a hope—was problematic. In politics, cold, calculating reason has its limits. In the event, it was Lincoln’s foreboding of trouble, not his hope for renewal, that turned out to be correct. The nation held together for only one more generation. Twenty-three years after Lincoln’s speech, the South seceded, and civil war came.
(5) Lincoln managed, of course, in a supreme act of leadership, to win that war, preserve the union and end slavery. He was also able to interpret that war as producing a "new birth of freedom" explaining its extraordinary sacrifices in a way that provided a renewed basis for attachment to a nation conceived in liberty and dedicated to the proposition that all men are created equal. Perhaps the compromises made by the founding generation with the institution of slavery would have proved fatal in any case. Still, the fact is that the U. S. was unable to perpetuate its political institutions peacefully after those who had lived through the Revolution died and even secondhand memories of America’s founding faded.
(6) Now we find ourselves in a situation oddly similar to the one Lincoln faced in 1838. Lincoln delivered his Lyceum Address 62 years after the Declaration of Independence. We are now the same time span from the end of World War II. Our victory in that war—followed by our willingness to quickly assume another set of burdens in the defense of freedom against another great tyranny—marked the beginning of the U. S. ’s role as leader of the free world. Through all the ups and downs of the cold war and through the 1990s and this decade, the memories of World War II have sustained the U. S., as it did its duty in helping resist tyranny and expand the frontiers of freedom in the world.
(7) The generation of World War II is mostly gone. The generation that directly heard tell of World War II from its parents is moving on. We have exhausted, so to speak, the moral capital of that war. Now we face challenges almost as daunting as those confronting the nation when Lincoln spoke. The perpetuation of freedom in the world is no more certain today than was the perpetuation of our free institutions then. Of course, we have the example of Lincoln to guide us. And Ferguson’s wry and sardonic account of the ways we remember him is heartening and even inspiring, almost despite itself or despite ourselves. But the failures of leadership of the 1840s and 1850s should also chasten us. Nations don’t always rise to the occasion. And the next generation can pay a great price when the preceding one shirks its responsibilities.
Which of the following is CORRECT about Lincoln according to the passage?
选项
A、Lincoln worried that the free institutions would no longer exist with the advance of modern democracy.
B、Lincoln deemed that time would damage the pillars of American institutions.
C、Lincoln failed to provide people with an attachment to the nation.
D、Lincoln expected that the old political institutions be maintained forever.
答案
B
解析
细节题。第二段第一句指出,林肯当时便预料到,美国会成为这样一个国家——怀疑自己的民族、英雄和历史,最后一句又提到,林肯还担心美国自由政权的命运,因为将来塑造它的不再是一种充满活力的、天生的和健康的爱国主义,可见,林肯认为时间会动摇美国的政权,故[B]正确。第二段第二句指出,林肯预测到了现代民主将不可避免地出现,但是会充满怀疑和世俗,并不是现代民主将不复存在,故排除[A];第三段第二句提到,林肯认为短期内革命事件会保鲜,让民众对政府保持情感上的依赖,从其后的美国内战可知,他成功地保留了民众的那份依赖,故排除[C];文章第二、三段提到林肯认为旧的政权会被新的政权所代替,第四段首句也提到林肯恳求美国民众用新政权来代替旧政权,可见,他并不指望旧政权可以永存,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4EEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Youarewhatyoueat,orsothesayinggoes.ButRichardWrangham,ofHarvardUniversity,believesthatthisistrueinamorep
OfalltheextraordinaryeventsinthelifeofJohnPaulII,fewcancomparewiththe21minuteshespentinacellinRome’sRe
OfalltheextraordinaryeventsinthelifeofJohnPaulII,fewcancomparewiththe21minuteshespentinacellinRome’sRe
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.ThisispartlybecauseitwasthelanguageoftheBritishEmpire.T
Afour-yearstudybysociologistsatTheUniversityofManchesterhasfoundthatwomenaremuchlikelythanmento【M1】______mak
FiveVirtuesofStyleI.Correctness—Followcorrectusageofwords,grammarand【T1】_____rules【T1】______—Reasonsa)Ensure【T2
Theimagewasfascinating,asjusticeJohnPaulStevens,aChicagonative,presentedit.Agangmemberandhisfatherarehangi
A、Peopleexpectwomentobeemotionallythereforthem.B、Womenarereluctanttodealwithpersonalproblems.C、Therehaven’tbe
A、Controllabledevotiontosocialmedia.B、Poorfamilybackground.C、Academicpressureduringthewholecollegeyears.D、Overpro
Negativestressiswhatmostofusthinkofwhenwethinkofstress.Andnegativestressoccurslogicallyenoughinsituationst
随机试题
精准医疗是指以个体化医疗为基础,通过基因组、蛋白质组等技术,对大样本人群与特定疾病类型进行生物标记物的分析与鉴定、验证与应用,从而精确寻找到疾病的原因和治疗的靶点,最终实现对疾病和特定患者进行个性化精确治疗。根据上述定义,下列选项不属于精准医疗的是:
A.心脏中心部位钙化,有明显移动性B.冠状沟部呈树枝状钙化影C.肺门部位钙化影D.心内膜线状钙化影E.冠状动脉内钙化影下列病例X线片可见上述哪项表现:男性,70岁。无高血压和高血脂史,近3周来常有胸痛伴
A.0.02%NaF漱口液B.0.05%NaF漱口液C.0.2%NaF漱口液D.1.23%NaF凝胶E.2%NaF溶液每周漱口使用的是
低钾性碱中毒后期出现反常性酸性尿是因为
有机磷农药是目前使用较多的农药,用于有机磷中毒解救药物有
城市公共停车场应分()三类。
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损。李某将卡车送到某修理厂大修,后李某无力支付2万元修理费,修理厂遂将卡车留置。经催告,李某在约定的合同期间内仍未支付修理费。此时,李某亦无法偿还欠陈某的到期借款,陈某要求修理厂将卡车
光污染泛指影响自然环境,对人类正常生活、工作、休息和娱乐带来不利影响,损害人们观察物体的能力,引起人体不舒适感和损害人体健康的各种光。从广义上来说,光污染还包括了视觉污染,即城市环境中杂乱的视觉环境。根据上述定义,下列描述不涉及光污染的是(
下面关于解释程序和编译程序的论述,其中正确的一条是______。
A、Ithasseenasteadydeclineinitsprofits.B、Ithasbecomemuchmorecompetitive.C、Ithaslostmanycustomerstoforeignco
最新回复
(
0
)