首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now, young people are grabbing their passports and travel around the world on their own, not because they have no one to travel
Now, young people are grabbing their passports and travel around the world on their own, not because they have no one to travel
admin
2015-03-29
58
问题
Now, young people are grabbing their passports and travel around the world on their own, not because they have no one to travel with, but because they prefer to go solo.
Kristina Wegscheider, from San Jose in California, US, first traveled unaccompanied when she was at college and believes that it is something everyone should do at least once in their life. "In high school I wouldn’t have felt comfortable doing much of anything on my own, but as I have got older I’ve found that I love traveling on my own, especially in a country where I don’t know the language. " Wegscheider has visited 46 countries spanning all seven continents.
Foreign lands can be tricky to navigate at the best of times. But with no one to help you read a map, look after you if you get ill, or lend you money if your wallet is stolen, they are challenging. This is what drives young people to go solo It is seen as character building, since going solo is a chance to prove that they can make it on their own.
Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go backpacking last year. He set up a website, The Aussie Nomad, to document his adventures. He says he wished he had gone solo earlier. "Be it the people you meet, the places you visit, or the things you do, everything is off your own back and it forces you to grow as a person," said the 30-year-old. "To tackle university or a job with that kind of experience would have been a major bonus to me," he said. Richardson describes traveling alone as like "a shot in the arm," which "unleashed(释放)a better more confident person that was ready to tackle anything."
When did Kristina Wegscheider travel solo for the first time?
选项
A、When she was 30 years old.
B、When she was at college.
C、After she decided to quit her sales job.
D、When she was in her high school.
答案
B
解析
由题干中的Kristina Wegscheider定位至第二段首句。由该句可知,美国加利福尼亚州的Kristina Wegscheider上大学的时候首次进行独自旅行,并认为这种经历每个人一生中至少要有一次,因此答案为B)。题干中的solo是对原文中的unaccompanied的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4KfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
英国的小学教师们正在尝试在课堂上使用随身摄像头,记录表现差的孩子们的行为。【T1】英格兰至少有两家学校已经引进了这种设备进行持续录像,这已经得到了当地教育部门的同意(withtheconsentof)。《泰晤士报》报道说,这种摄像头装在教师的衣服上,
WhatIsaCyclone?Cyclonesarehugerevolvingstormscausedbywindsblowingaroundacentralareaoflowatmosphericpress
在测试阅读、数学和科学素养的国际学生评估项目(PISA)中,部分表现最优秀的孩子来自亚洲国家。【T1】亚洲人认为,让儿童从早期开始就接受优质教育会令其长大后有更加出色的表现。【T2】中国、日本和韩国采用了相同的学前教育体系,为儿童提供进一步学习所需的知
What’stherangeofyuanfluctuationwithinatradingday?
A、Teacherandstudent.B、EmployerandEmployee.C、Doctorandpatient.D、Travelagentandcustomer.B题目问,两个说话人之间可能的关系是什么?女士询问男士,她
—Excuseme,Iwassittingthere.—Ohwereyou?Sorry,Ididn’trealize.—________.—Letmemovemythings.
A、Itwillbefine.B、Itwillbetoolong.C、Itwillbeboring.C由第一句话可知他并不期待这次的聚会,因为聚会上的人对他们的工作谈论不休,并自以为是,男士在这样的聚会上无话可说,所以他认为这次
Weareourselvesprofoundlychangedbyourinteractionwithmodemtechnology.AswriterJerryManderhaspointedout,oneachsi
Twomen,startingatthesamepoint,walkinoppositedirectionsfor4meters,turnleftandwalkanother3meters.Whatisthe
随机试题
电子商务中应用最广泛的形式是()
除去海藻中盐分的方法的是
难复性腹外疝是指
A.严格执行标准预防的原则B.搞好环境卫生,灭蚊蝇C.保持空气流通D.搞好“二三管一灭”及个人卫生E.保持洁身自好消化道传染病的预防重点是()
费用是指企业发生的、会导致所有者权益减少的、与向所有者分配利润无关的经济利益的总流出。()
简述情绪的功能。
尽管出发点不同,人本主义理论家和建构主义理论家都强调,教学应该以学生为主。()
随着长江沿线经济迅猛发展,货运需求增加,长江沿岸私设码头、黑码头的数量越来越多,有人认为应该撤掉。有人认为存在即合理,这些码头带动了经济发展,请问你怎么看?
2009年,某省全年粮食作物播种面积253.85万公顷,比上年增长1.5%;糖蔗种植面积13.58万公顷,下降0.2%;油料种植面积33.14万公顷,增长2.3%;蔬菜种植面积113.847万公顷,增长2.3%。以下三种作物按2009年亩产
大明律.名例律》规定:“凡律自颁降日为始,若犯在已前者,并依新律拟断。”其注云:“此书言犯罪在先,颁律后事发,并依新定律条拟断,盖遵王之制,不得复用旧律也。”请说明其基本含义,并从法律适用原则发展变化的角度,分析这一规定的历史背景及主要目的。
最新回复
(
0
)