首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were
(1)When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were
admin
2021-08-05
47
问题
(1)When outsourcing company Keane Inc. hired Jyoti Taneja 10 months ago to work in its Gurgaon, India, offices, her parents were worried. The 22-year-old Ms. Taneja would be taking calls from American customers of U.S. health-insurance companies, finishing her shift at 2:30 a.m.
(2)Hoping to reassure their young hire’s parents about her safety, her supervisors at Keane paid several visits to Ms. Taneja’s family home in nearby New Delhi.
(3)They outlined the security measures Keane takes to protect employees, such as providing a shuttle service to and from work, and having security escorts accompany young women who are riding home alone. "All of that adds to my mom and dad’s confidence," Ms. Taneja says.
(4)Facing a shortage of workers, India’s outsourcing specialists are pulling out the stops. In a culture where twenty-somethings often live with their parents and seek their blessing on major life decisions, family outreach has become a critical recruiting and retention tool, along with offering more-flexible work hours, higher salaries and continuing education.
(5)Such efforts "create a bond, not just between the employees and the organization, but also with the families, and is key to our retention strategy," said Ritu Anand, a human-resources executive at Tata Consultancy Services Ltd., one of India’s largest technology and outsourcing companies, in an email.
(6)India’s technology-services and outsourcing industry generated $33 billion in revenue last year and is expected to continue growing at a fast clip, as U.S. and European companies increasingly farm out customer service and software development, as well as such functions as billing, payroll, benefits administration and insurance-claims review.
(7)That growth has led to stiff competition for labor. Outsourcing firms are constantly trying to recruit new college graduates and lure young talent away from one another. Employee turnover rates have jumped, with half of the employees at Indian customer-service operations changing jobs annually.
(8)Like many other young call-center workers, Ms. Taneja has fielded several calls from headhunters offering her a salary increase. But having settled in at Keane and won over her parents, she isn’t moving. "I do get plenty of calls, but I’m not interested," she says. "I don’t want to start all over."
(9)Keane, which is based in San Ramon, California, and operates in 10 countries, goes to great lengths to win parents’ confidence. The company, which employs 14,000 people world-wide and has $1 billion in annual revenue, invites parents to attend orientation sessions for the 200 to 300 new hires in India that start every few weeks.
(10)Because Keane isn’t a household name, some parents worry that working there mightn’t enhance their child’s marriage prospects, a key consideration in India, or are concerned about money. "They’ll ask, ’how much will my son get?’" says Sudip Mandal, Keane’s head of recruitment in India.
(11)Other parents want to make sure that transportation to and from work is safe, especially for young women. Those anxieties were reinforced last fall by the rape and murder of a 22-year-old outsourcing employee of Wipro Technologies Ltd. on her way to the office for a night shift.
(12)Keane’s Mr. Mandal assures parents that Keane conducts rigorous background checks on local drivers before hiring them, and checks them daily to make sure they are alert and aren’t under the influence of alcohol.
(13)Like much of the industry, Genpact Ltd., a spinoff of General Electric Co. that has more than 34,000 employees in India, holds periodic "Family Days" for employees to allow parents and other relatives to see what they do.
(14)At a Genpact Family Day late last year, executives gave a presentation about the company’s business to 75 or so workers and family members. Then family members watched a talent show featuring their young relatives singing and dancing. Next came a comic skit about what life might be like if Americans were the call-center workers and Indians were the customers on the line complaining about poor service.
(15)Amarjit Vohra says she was initially opposed to her 24-year-old daughter Pawanpreet working at Genpact, mainly because of late-night safety concerns. But she says Family Day put her at ease. "I got to see the workplace from the inside," the elder Ms. Vohra says.
(16)Tim Huiting, vice president of human resources at Convergys Corp., a Cincinnati-based outsourcing firm with 12,000 employees in India that handles customer service and billing for clients such as Dupont Co., Whirlpool Corp. and AT&T Inc., says, "People here now look at(outsourcing)opportunities as one of the most attractive career options for their children."
Which of the following is NOT true, according to the passage?
选项
A、A bond with employees’ families is a key retention strategy of Tata Consultancy Services Ltd.
B、Competition for labor in India’s outsourcing industry is going to be even fiercer this year.
C、Family Days have provided opportunities for the families to know more about the company.
D、People in India are still having great doubts about working in the outsourcing industry.
答案
D
解析
文章最后一句引语中提到“人们将外包工作的机会视为子女们的最佳职业选择之一”,D与之不符,故选D。A与第5段中的引语相符;结合第6段和第7段首句可知,B符合文意;C与倒数第2-4句相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4WIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Accordingtoanewonlinesurvey,oneintenteenagershaveanunderagefriendwhohasorderedbeer,wineorliquorovertheInt
Unlikemanymid-centurypapers,TheColumbian,publishingeverySaturdayinOlympia,oneofWashington’slargesttowns,was"neu
Ineveryeconomicsystem,entrepreneursandmanagersbringtogethernaturalresources,labor,andtechnologytoproduceanddi
Ineveryeconomicsystem,entrepreneursandmanagersbringtogethernaturalresources,labor,andtechnologytoproduceanddi
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAmericanSocietyofNewspaperEditorsistryingtoa
BillGatesmaybeoneofthesmartestguysinthecountry,butevenhe’sannoyedathavingtorememberasortofpersonalpass
BillGatesmaybeoneofthesmartestguysinthecountry,butevenhe’sannoyedathavingtorememberasortofpersonalpass
Miserymaylovecompany,butthiswasridiculous.MorethanamillionIBMstockholderslastweektookanightmarerideonasto
Miserymaylovecompany,butthiswasridiculous.MorethanamillionIBMstockholderslastweektookanightmarerideonasto
随机试题
《谏逐客书》的作者是
企业交纳的下列各种税金中,可能通过“营业税金及附加”科目核算的有()。
中国古代哲学家陆九渊主张“宇宙便是吾心,吾心即是宇宙”。这一观点是()
关于巨幼细胞性贫血的叙述,正确的是
某企业以人民币为记账本位币,该企业按规定允许开立现汇账户,对本月发生的外币业务按当日的即期汇率折合为人民币记账,按月计算汇兑损益。该企业2012年12月31日有关外币科目余额如下:该企业2013年1月份发生的外币业务有关资料如下:(1)1月2
甲公司历年按10%计提盈余公积,20×3-20×6年有关投资业务如下:(1)甲公司20×3年7月1日与A公司达成资产置换协议,甲公司以投资性房地产和无形资产换入A公司对乙公司的投资,该资产交换协议具有商业实质且换入和换出资产的公允价值能够可靠计量,甲公司
就成本管理的总体目标而言,在成本领先战略中,成本管理的总体目标是追求成本水平的绝对降低。()
欧洲俱乐部冠军联赛,共15个俱乐部球队参加。比赛时,先分成两个小组,第一组8个球队,第二组7个球队。各组进行主客场制,然后再由各组的前两名共4个队进行单循环赛,决出冠亚军。则该届欧冠联赛共需比赛多少场?
据传,美国有一报社曾慷概地给某橄榄球队俱乐部提供2500万美元的资助。与此同时,该报社属下的一个部门想操纵该球队有关比赛的商业广告业务,并欲从此广告中每年获取600万美元的收入。该报社所以给球队巨额“捐款”,是因为______。
曲面3x2+y2一z2=27在点(3,1,1)处的切平面方程为____________.
最新回复
(
0
)