首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Should College Dormitories Have the Internet? 1.许多大学宿舍都接通了网络 2.学校宿舍接通网络的利与弊 3.我的看法
Should College Dormitories Have the Internet? 1.许多大学宿舍都接通了网络 2.学校宿舍接通网络的利与弊 3.我的看法
admin
2013-07-07
43
问题
Should College Dormitories Have the Internet?
1.许多大学宿舍都接通了网络
2.学校宿舍接通网络的利与弊
3.我的看法
选项
答案
Should College Dormitories Have the Internet? With the development of technology and society, the Internet plays an increasingly important role in our daily life. People are relying more on the Internet at work, so do college students. And many colleges have already offered their students access to the Internet in their dormitories, which brings convenience to the study of students, but also generates problems. On the one hand, it is doubtless that if college dormitories have the Internet, students will have more access to knowledge. What’s more, with the Internet, students can keep a keen contact with the outside world and broaden their horizon, so that they would not become a nerd. On the other hand, it is sure that nothing in this world is absolutely positive. With the Internet installed in dormitories, there would be negative influences. The first and worst is that it will affect the study of students. It is not fresh news that there are students addicted to the Internet, which results in poor performance at schools. In my opinion, college dormitories should have the Internet, because in general, there are more positive influences than negative ones, and we should not abandon anything helpful to our students just for its minor shortcoming.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4qn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ratesarelow,butconsumerswon’tborrowWithheavydebtloadsandhighjoblessness,Americansarecautious.TheU.
A、Thenumberofteachershasdecreased.B、Thequalityofhighereducationhasdeclined.C、Thehighereducationhasexpandedmass
A、Lincoln,EisenhowerandRichardNixonrespectivelyheldthepresidencyintheUSA.B、TheRepublicansalwaysfailtowinamajo
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【B1】_____.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlyse
A、Togivethemfruits.B、Toprovidewater.C、Toplantflowers.D、Tokeeppets.B短文谈到,最确定的其中一个方法是提供水,故选B。
A、Spain.B、France.C、America.D、Germany.C短文提到的TheUnitedStatesalsohasmoreofitspeopleatwork表明,在西方发达国家,美国人比欧洲人工作的时间长,故答案
A、Shedoesn’twanttopaythelatefee.B、Sheisgivenincorrectinformation.C、Shecan’taffordtopayhertuition.D、Shedidn’
Anorganization’sreputation,profitability,andevenitscontinuedexistencecandependonthedegreetowhichitstargetedpub
随机试题
房地产买卖和赠予都属于双务行为,即双方均享有一定的权利,并需承担一定的义务。()
()是指在一个管理组织中,命令由决策层发布到执行层各部门,再通过执行层各部门传递至操作层各班组,命令一旦发出,贯彻到底,统一行动。
资源税扣缴义务人纳税义务发生时间为()。
福利分配型员工持股的形式包括()。
根据我国土地管理法的规定,某省会城市欲征用基本农田以外的耕地45公顷作为建设用地,依法有权批准的是()。
我国古代科举考试按常制每三年一次,其中乡试在秋天举行,亦称“秋闱”。乡试高中称为()。
关系转换说强调影响学习迁移的因素是
下列有关我国婚娴制度的表述,正确的是()。
物质生产方式集中体现了人类社会的物质性,是社会历史发展的决定力量。理由在于
下列软件中,属于系统软件的是()。
最新回复
(
0
)