首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、the world’s first major music company B、the world’s third largest record company C、the world’s largest on- line music provider
A、the world’s first major music company B、the world’s third largest record company C、the world’s largest on- line music provider
admin
2010-02-20
75
问题
The world’s No. 3 record company, EMI became the first major music company to sell a large selection of its recordings on line on Tuesday.
It related more than 100 albums and 40 singles from acts of famous singers of various styles for fans to download from their computers.
EMI’S downloading trial came as Legal battles rage over copyrights and digital music distribution between the re- cording industry and online music providers like MP3. com Inc.. MP3. com provides access to music via the popular MP3 technology, a compression format that turns music on compact discs into small computer fibres. EMI’ S music will be available in the future in secure format, after the company develops a player that supports the format.
Current MP3 technology allows fans to copy songs again and again, the encoded software being used by EMI will limit consumers from hard drives. A consumer can turn the song to a CD twice and send it to a portable device three times.
选项
A、the world’s first major music company
B、the world’s third largest record company
C、the world’s largest on- line music provider
D、the world’s largest software company
答案
B
解析
本题的几个选项均有一定迷惑性,若对所给信息理解有误极易造成错选。A项(EMI为世界最大的音乐公司)似乎与材料中某些内容相符,但实际大有出入,试与原听力材料比较:EMI于周二成为第一家在网上大量发售其唱片的大音乐公司。选项C(世界上最大的在线音乐供应商)及D(世界上最大的软件公司)文中均未提及,因此只有B(世界上第三大录音公司)与原文内容相符,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4rvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
中国已经明确了本世纪头20年的奋斗目标,这就是紧紧抓住重要战略机遇期,全面建设惠及十几亿人口的更高水平的小康社会,到2020年实现国内生产总值比2000年翻两番,达到4万亿美元左右,人均国内生产总值达到3000美元左右,使经济更加发展、民主更加健全、科教更
TheSupremeCourt’sdecisionsonphysician-assistedsuicidecarryimportantimplicationsforhowmedicineseekstorelievedying
TheSupremeCourt’sdecisionsonphysician-assistedsuicidecarryimportantimplicationsforhowmedicineseekstorelievedying
A、BecausehehasasumofgrantwhichispaidbytheBritishcouncil.B、BecauseheisgoingtoLondonUniversityinSeptember.C
Insize,Canadaisthesecondlargestcountryonearth.Intermsof【C1】______,itisamemberofBigSeven,theworld’sleading
A、Itiscompulsoryforchildrentostartprimaryschooleducationatsix.B、Mostchildrengotoprimaryschoolatanageofsix,
Augustwasonceatimefordreaming,wanderingtheemptystreetsofthiscity,readingsilly-seasonnewspaperstoriesafterale
DuringthereignofAugustustheRomearmybecameaprofessionalone.ItscoreoflegionaireswascomposedofRomancitizenswho
A、MartinEdwards,PeterKenyonB、PeterKenyon,MartinEdwardsC、MartinKenyon,PeterEdwardsD、PeterEdwards.MartinKenyonB马丁·
随机试题
甲公司和乙公司签订两份合同,甲公司向乙公司供应50吨面粉,乙公司向甲公司提供磨面机器一套。至合同履行期,甲公司不愿履行合同,提出双方相互抵销,乙公司不同意抵销。根据我国法律有关规定,双方债权债务()。
计算二重积分xy2dxdy,其中D是由y2=2x,x=1所围成的平面区域
射频消融(RFCA)的适应证。
A.6~8岁B.9~12岁C.10~12岁D.14~16岁E.16~18岁模仿能力的最快发展阶段为()
某商品住宅开发项目,征收土地面积5000m2,其中建设用地面积4500m2,代征地面积500m2,规划建筑面积为15000m2。甲房地产开发公司(以下简称甲公司)于2008年10月18日以出让方式取得该项目用地,支付了地价款和3%的契税,取得了国有土地使用
下列各项中,不属于作业成本管理中节约成本途径的是()。
(2015年真题)下列犯罪中,属于我国刑法所规定的告诉才处理的有()。
下列用户XUEJY的电子邮件地址中,正确的是()。
ApersonbecomespartoftheChristiancommunitythroughbaptism--itisamatterofchoice【C1】______birth.TheChristiancommun
Hegaveatalk________modemMusic.
最新回复
(
0
)