首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Illegal immigration, which has sparked political and social disorder in communities across the nation, is on the wane, according
Illegal immigration, which has sparked political and social disorder in communities across the nation, is on the wane, according
admin
2015-03-25
48
问题
Illegal immigration, which has sparked political and social disorder in communities across the nation, is on the wane, according to an independent report released Thursday.
The number of illegal immigrants entering the United States has slowed significantly the past few years, falling below the number of those entering the country legally, according to the report by the Pew Hispanic Center, a Washington think tank. The report estimates there were 11.9 million illegal immigrants in the U. S. as of March. That would be a decline of 500,000 from the center’s estimate a year ago. However, the change was not statistically significant because of the large margins of error. The Pew study does not address why the decrease occurred, but other researchers cite the nation’s struggling economy and stepped up enforcement of immigration laws.
"The decline in job prospects in construction, service and other low-skilled jobs are communicated through extended networks of would-be movers from Mexico and Latin America," said William Frey, a demographer at the Brookings Institution, another Washington think tank. "It also may propel more return migration. "
Census data released last month showed that overall immigration slowed dramatically in 2007, though the Census Bureau does not distinguish between legal and illegal immigrants.
Illegal immigrants are notoriously difficult to count. Many researchers, including the federal government, estimate there are about 12 million illegal immigrants in the U. S.
That’s a big increase from the start of the decade, when the Pew Hispanic Center estimated there were about 8.5 million. From 2000 to 2004, about 800,000 illegal immigrants a year entered the U. S., the Pew report estimates. Since then, the average has dropped to about 500,000 a year.
A decade ago, the number of newly arrived illegal immigrants began to outnumber those legally entering the country, said the report, written by the Pew Hispanic Center’s senior demographer, Jeffrey Passel, and senior writer, D’Vera Cohn. "
The reverse now appears to be true
," the report said. Illegal immigrants make up about 30 percent of all immigrants, according to the report. About four in five come from Latin America, with most coming from Mexico.
Congress has passed several measures designed to increase border enforcement, and the Bush administration has stepped up raids on businesses. Some local communities have also passed ordinances to address the issue. Congress, however, has failed to pass a comprehensive package addressing illegal immigration, despite several attempts.
Which of the following is true according to this passage?
选项
A、The illegal immigrants always outnumber the legal ones in the U. S.
B、The legal immigrants always outnumber the illegal ones in the U. S.
C、There are about 8.5 million illegal immigrants in the U. S.
D、Most illegal immigrants come from Latin America.
答案
D
解析
事实细节题。根据第七段可知,[A]和[B]的说法都过于绝对,也与实际情况不符,因为过去几年内进入美国的非法移民人数要多于合法移民的人数,而现在则恰恰相反,合法移民的人数超过了非法移民的人数,因此排除[A]和[B];第五段明确提到美国的非法移民大约有1200万人,故排除[C];根据第七段最后一句中的“非法移民中有五分之四都来自拉丁美洲”,从而判断[D]正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5G74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Withtherapidspreadoftheinterneteyewhereintheworld,andthe(1)_____numberofusers,oneofthemostexcitingdevelop
Animationisakindofmotionpicturescreatedbyrecordingaseriesofstillimages-ofdrawings,objects,orpeopleinvarious
RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryratherthansociopoliticalcriteriatoitssubject,succe
Ms.Byron’scommentonherownsummerexperimentis______.ElliotCohenismentionedinthetextsoasto______.
Digitalphotographyisstillnewenoughthatmostofushaveyettoformanopinionaboutit,(1)_____developapointofview.
Carbondioxideisa"greenhouse"gas,whichmeansthatithelpstotrapheatintheatmosphere,(46)Morecarbondioxideonthef
TheRepublicanpresidentialcandidateRickSantorumrecentlysetoffadebatewhenheattackedAmerica’scollegesas"indoctrinat
TheOnlineAutocarLeasingBusinessWheneBay,nowtheworld’sbiggestauctionwebsite,wentonlinein1995.manyexpectedi
"Wealthisnotwithoutitsadvantages,"JohnKennethGalbraithoncewrote,"andthecasetothecontrary,althoughithasoften
ForthousandsofCanadians,badserviceisneithermake-believenoramusing.Itisanaggravatingandworseningreal-lifephenom
随机试题
Creativityisthekeytoabrightfuture.Hereishowschoolsandparentscanhelpchildrentodevelop【C1】________creativity.
关于促胰液素的作用,下列哪项是错误的?
关于行政领导的含义,可以从()方面把握全面。①领导是一种行为活动的过程,旨在实现某一管理目标;②领导是一种上下双方共同行为的过程;③领导是领导者对被领导者施加影响的过程;④领导活动是在特定的环境中进行的,它不能超越环境的制约
下列关于等式“收入-费用=利润”的说法中正确的有()。
材料:2015年8月8日,我国纬度最高的高速铁路——哈尔滨至齐齐哈尔高速铁路(哈齐高铁)正式开通运营,下图是齐哈高铁示意图。问题:列举齐哈高铁在施工建设中需要克服的主要困难。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
奥苏伯尔根据学习进行的方式把学习分为接受学习与发现学习,又依据学习材料与学习者原有知识结构的关系把学习分为机械学习与意义学习,并认为学生的学习主要是()。
以下不属于中小学课堂教学评价应该遵循的原则的是()。
下列的英文缩写和中文名字的对照中,错误的是()。
(清华大学2007年试题)Seariseasaconsequenceofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobeliving
最新回复
(
0
)