首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Are we, as some popular writers suggest, in an "age of anxiety"? Have the good old days of afternoon strolls in the park and sum
Are we, as some popular writers suggest, in an "age of anxiety"? Have the good old days of afternoon strolls in the park and sum
admin
2014-12-11
18
问题
Are we, as some popular writers suggest, in an "age of anxiety"? Have the good old days of afternoon strolls in the park and summer evenings on the porch been replaced with ever-present pressure to work harder and faster and be better than everyone else? The ubiquitous ads for massages, meditation, anti-anxiety drugs, get-away vacations, and the like seem to say that most people today have been pushed near some sort of anxiety breaking point. Are we more anxious today, or do we just complain more? 【C1】______The data suggest that we may indeed have entered an age of anxiety.
【C2】______When you experience anxiety, you have feelings of worry, panic, fear, and dread. It is probably the emotional experience you would have if you were suddenly arrested or if you discovered that a diary containing some of your deepest secrets had been passed around among friends.
【C3】______You probably experienced this type of anxiety if you ever felt you were being followed by a stranger or you narrowly escaped a serious automobile accident. In case of reality anxiety, you are aware of the dangerous situation responsible for your emotional reaction.
Predictably, conscious thoughts were not particularly interesting to Freud. Thus he devoted more attention to two other types of anxiety, and in neither case are we consciously aware of the source of our anxiety. 【C4】______
Many neo-Freudian theorists adopted and adapted Freud’s ideas about anxiety in their writings. For example, Sullivan considered anxiety a cornerstone of his theory. The Neurotic coping style described by Horney are also said to develop in an effort to reduce and avoid anxiety. 【C5】______
Eventually, Adler, Anna Freud, and other neo-Freudian psychologists expanded anxiety-fighting tactics to include the conscious and deliberate methods people use to deal with their anxiety. As if to acknowledge the Freudian legacy, these theorists often retained the names of the unconscious defense mechanisms when describing conscious efforts to cope with anxiety.
[A]Neurotic anxiety is experienced when unacceptable id impulses are dangerously close to breaking into consciousness. It is this type of anxiety that leads to ego to use defense mechanisms. Moral anxiety is brought about by the superego in response to id impulses that violate the superego’s strict moral code. Generally, this is experienced as guilt.
[B]Investigators also find that not everyone uses the same coping strategies to reduce anxiety. After a lifetime of facing various threatening situation, each of us develops an arsenal of coping strategies that we believe work for us.
[C]These theorists accepted the Freudian notion that some experiences with anxiety stem from unconscious conflicts, although they emphasized the interpersonal and cultural role in this process more than Freud did. For example, Sullivan said anxiety could be overcome by developing solid relationship with other, what he called interpersonal security. Horney agreed unconscious impulses often triggered anxiety, but largely because they come into conflict with cultural standards.
[D]To answer this question, one investigator examined average anxiety scores reported in published studies from the 1950s through the 1990s. Not only did anxiety scores rise throughout the five decades, but the 1980s the average American child reported higher levels of anxiety than child psychiatric patients in 1950s.
[E]Although he changed his thinking about anxiety several times during his career, Freud identified three types of anxiety in his last major writing in this area. First, there is reality anxiety, or objective anxiety, which is a response to a perceived threat in the real world.
[F]What do we do when faced with a potentially stressful situation, such as waiting for your dentist to start drilling or getting ready for a job interview. If you are like most people, you don’t just accept the potential pain or fear as part of life. Rather, researchers find that people typically respond to stress-provoking situations with calculated efforts to reduce their anxiety.
[G]Anxiety and strategies for alleviating anxiety have played an important role in the works of many psychoanalytic theorists. Although anxiety has been defined in many different ways, most researchers would probably agree that it is above all else an unpleasant emotional experience.
【C3】
选项
答案
E
解析
本题缺失内容为第三段前半部分。仍然要从上下文寻找线索。第二段谈到大多数研究者的共识——焦虑是一种不良的情绪体验,那么本段应该是“从一般到特殊”的过渡,详述某研究者的观点。本段空格后提及“this type of anxiety”,并且第四段提到“…Freud.Thus hedevoted more attention to two other types of anxiety…(弗洛伊德对意识不感兴趣,因此他更多致力于另外两种类型的焦虑)”,综合这些信息,可以判断第三段空格内信息应该涉及弗洛伊德对焦虑的分类。选项[E]恰好概括了这些内容,并自然而然地引出了第一类焦虑——现实焦虑,E选项中“Freud identified three types of anxiety…First,there is reality anxiety…”均是比较明显的线索,与后文对应。故本项应该选选项[E]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5YK4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Itdoesn’tmatterwhichroomafamilychoosesto【C1】______in.It【C2】______beafavoritecomerofthekitchen,orawoodpanelled
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【C1】______thefruit-flyexperimentsdescribedi
WhatistheClassicalTheoryoftheRateofinterest?Itissomething【C1】______wehaveallbeen【C2】______andwhichwehaveaccep
JeanWagner’smostenduringcontributiontothestudyofAfro-Americanpoetryishisinsistencethatit______inareligious,as
AmericanFacialPlasticSurgeryIsYoungtoTurnInternetdatashowsthatyoungeradultshavebecometheprimaryaudienceob
TheSouthPoleTravelsofStabilityItisnotquiteBenidormyet,butAntarcticahasbecomeanincreasinglypopulardestinat
TheTradeProtectionSocietyDoctrineintheCrisisComparisonstotheDepressionfeatureareinalmosteverydiscussionof
TheGovernmentsAggressiveDealingswithU.S.AutomakersIntheory,agovernmentbailoutshouldprovideashort-terminfusio
TeachtheKidHowtoTalktoImproveSpeechChildrenwillhavelessonsonhowtospeakproperEnglishinformalsettings,un
Theword"globalization"usuallyconjuresupimagesofglobe-spanningcompaniesanddistance-destroyingtechnologies.Itsenable
随机试题
消防水源设置出现困难必须把雨水清水池、中水清水池、水景和游泳池作为消防水源时,应有保证在火灾时能满足消防给水系统所需的水量和水质的技术措施。()
下列关于前置胎盘的超声诊断,正确的是
简述密度测定试验(环刀法)的步骤。
路基工程的地下排水设施主要有()。
基金经营机构应妥善保存交易时段客户交易区的监控录像资料,保存期限不得少于()。
丁某趁其他顾客试戴、选购手表之际迅速从柜台窃取了一块价值5000元的手表放入口袋,转身刚走出不到10米,就被一巡视的保安喝住,丁某心一慌,将手表扔在地上,迅速逃离。那么,丁某的行为属于()。
中共中央总书记、国家主席、中央军委主席习近平在莫斯科国际关系学院发表题为《顺应时代前进潮流促进世界和平发展》的重要演讲,其中提到“我们主张各国和各国人民共同享受尊严,鞋子合不合脚穿着才知道,一个国家的发展道路,只有这个国家的人民才知道”。这说明()
划横线的句子中,“这个”一词指代的是()下列说法符合原文意思的一组是()①二氧化碳是温室气体,②地球温度指的就是全球气候,③全球气候变化是全球变化的一个方面,④温室气体增加可造成环境破坏,⑤二氧化碳的增加是由能源增加引起的
《刑法》第171条第1款规定:出售、购买伪造的货币或者明知是伪造的货币而运输,数额较大的,处3年以下有期徒刑或者拘役,并处2万元以上20万元以下罚金。对此理解错误的是()。
古希腊神话中,为了追寻亡妻的灵魂而下到冥界,用音乐感动了冥王哈里斯的诗人、音乐家是()。
最新回复
(
0
)