首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In America and Europe magazine publishers have a common headache: total circulation is either flat or declining slightly as peop
In America and Europe magazine publishers have a common headache: total circulation is either flat or declining slightly as peop
admin
2013-06-10
76
问题
In America and Europe magazine publishers have a common headache: total circulation is either flat or declining slightly as people devote more time to the internet, and an ever greater share of advertising spending is going online. Magazine units are mostly a drag on growth for their parents. Time Inc, the world’ s biggest magazine company, has to fend off rum ours that its parent, Time Warner, will sell it. People in the industry expect that Time Warner will soon sell IPC Media, its British magazine subsidiary.
The business model for consumer magazines is under pressure from several directions at once, both online and off. Magazines have become more expensive to launch, and the cost of attracting and keeping new subscribers has risen. In America newsstand sales have been worryingly weak, partly because supermarkets dominate distribution and shelf-space is in short supply.
The internet’s popularity has hit men’s titles the hardest. FHM, the flagship "lads" magazine of Emap—a British media firm, for instance, lost a quarter of its circulation in the year to June. Not long ago consumer magazines were Emap’s prize asset, but slowing growth from the division contributed to the company’s decision to put itself up for sale. Men’s magazines are in trouble in most developed-world markets as people have quickly switched from magazines to online services.
There are good reasons why magazine owners should not feel pessimistic, however. For readers, many of the pleasing characteristics of magazines—their portability and glossiness, for instance— cannot be matched online. And magazines are not losing younger readers in the way that newspapers are. According to a study by the digital arm of Ogilvy Group, appetite for magazines is largely unchanged between older "baby boomers" and young "millennials".
On the advertising side, magazines are faring much better than newspapers, which are losing big chunks of revenue as classified advertising shifts online. Advertisers like the fact that in many genres, such as fashion, readers accept and value magazine ads and even consider them part of the product.
Unfortunately, magazine publishers have been slow to get onto the internet. "Eighteen months ago the internet was something they worried about after 4pm on Friday," says Peter Kreisky, a consultant to the media industry, "but now it’s at the heart of their business model. " To their credit, however, big magazine firms are doing far more than reproducing their print products online. They offer people useful, fun services online—Lagardere’ s Car and Driver website, for instance, offers virtual test drives, and Better Homes and Gardens online has a 3D planning tool to help people redesign their homes.
According to the text, magazine owners should not feel pessimistic in that______.
选项
A、magazines are easier to carry
B、magazines are not losing young readers
C、magazines earn more from advertising than newspapers
D、magazines still have competitive features not found online
答案
D
解析
此题考查考生对文章中具体细节的理解。本题题干的内容可以在文章第四段第一句中找到,紧接着第二句就解释了杂志商不应该感到悲观的原因:即杂志有很多网络版无法比拟的令人满意的特点。D选项反映这一观点,故答案为D选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5Yd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
Accordingtothetext,theSupremeCourtruledthatWhatdoesthewriterwantstoillustratewith"aMuslimattackonHinduson
Whatdoestheword"afish"(Para.1)probablyreferto?WhichofthefollowingstatementsisNottrue?
Youaregoingtoreadalistofheadingsandatextaboutthedevelopmentofmaritimelaws.Choosethemostsuitableheadingfro
Studythefollowingcartooncarefullyandwriteanarticleon"remedial"classesinschools.Inyourarticle,youshouldcovert
Inanidealworld,thenation’seliteschoolswouldenrollthemostqualifiedstudents.Butthat’snothowit(1)_____.Applicant
PresidentJacquesChiracwantstosetupaFrenchsearchenginetoTherealconflictbehindFrenchresistancetoGoogleisactu
PresidentJacquesChiracwantstosetupaFrenchsearchenginetoMrDonnedieudeVabresisagainstGooglebecausehe
Politicalcontroversyaboutthepublic-landpolicyoftheUnitedStatesbeganwiththeAmericaRevolution.(1)_____,evenbefore
Weareaboutto______arevolutionintransportbothaboveandbelowthesurfaceofthesea.
随机试题
RisingCollegeSelectivityRisingcollegeselectivitydoesn’tmeanthatstudentsaresmarterandmoreseriousthaninthepa
深秋,某青年被火车碾伤,右踝部及左小腿下段碾搓伤完全离断,当时经当地卫生所止血处理,断肢无菌敷料包扎,10小时后送大医院。处理方法是
简述胸部物理疗法的几种方法。
长期大量使用糖皮质激素,可引起
甲国有企业和乙公司拟出资设立一家股份有限公司,律师提供的以下法律意见中不正确的是:()
下列属于投资与投资规划的关系的有()。
随着我国资本市场的发展,出现几种新的筹资方式包括()。
甲乙两人计划从A地步行去B地,乙早上7:00出发,匀速步行前往,甲因事耽搁,9:00才出发。为了追上乙,甲决定跑步前进,跑步的速度是乙步行速度的2.5倍,但每跑半小时都需要休息半小时,那么甲什么时候才能追上乙?
最后一瞬间谁也没想到,刑警吴一枪与他们追捕的最后一名歹徒在一片空地里狭路相逢。这之前,吴一枪已追赶逃犯一个夜晚。那里树密山高。与战友已失去联系的他只能孤军作战。黎明时分,在林子间相距不足百米歇息的两人几乎同时发现了对方,逃犯起身
经典奔腾有两个8KB的超高速缓存,一个用于缓存指令,一个用于缓存______,这样可以大大提高访问Cache的命中率。
最新回复
(
0
)