首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Open happiness. B、Family life. C、Community respect. D、Peace and prosperity. B录音提到可口可乐公司并不只是去主观地猜想人们认为幸福是什么,他们会深入到每个地方去了解人们的不同需
A、Open happiness. B、Family life. C、Community respect. D、Peace and prosperity. B录音提到可口可乐公司并不只是去主观地猜想人们认为幸福是什么,他们会深入到每个地方去了解人们的不同需
admin
2023-04-07
57
问题
Host:
Hello! Ladies and gentlemen. It gives me great pleasure to introduce our speaker today, Melinda French Gates. Melinda French Gates is co-chair of the Bill & Melinda Gates Foundation, where she puts into practice the idea that every life has equal value. The Bill & Melinda Gates Foundation, founded in 2000, is the largest private foundation in the world. It works to help all people lead healthy, productive lives. In developing countries, the foundation focuses on improving people’s health with vaccines and other life-saving tools and giving them a chance to lift themselves out of hunger and extreme poverty. In the United States, it seeks to dramatically improve education so that all young people have the opportunity to reach their full potential.
Melinda French Gates:
Thank you for the introduction. One of my favorite parts of my job at the Gates Foundation is that I get to travel to the developing world, and I do that quite regularly. And when I meet the mothers in so many of these remote places, I’m really struck by the things that we have in common. They want what we want for our children and that is for their children to grow up successful, to be healthy, and to have a successful life. But I also see lots of poverty. My first trip in India, I was in a person’s home where they had dirt floors, no running water, no electricity, and that’s really what I see all over the world. So in short, I’m startled by all the things that they don’t have. But I am surprised by one thing that they do have: Coca-Cola.
Coke is everywhere. In fact, when I travel to the developing world, Coke seems to be everywhere. When I come back from these trips, I’m thinking, "We’re trying to deliver condoms or vaccinations to people," you know. Coke’s success kind of stops and makes you wonder how is it that they can get Coke to these remote places? I feel that, if we can understand what makes something like Coca-Cola universal, we can apply those lessons then for the public good.
Ultimately, Coke’s success depends on one crucial fact that people want a Coca-Cola. What’s the secret to their marketing? It has associated that product with a kind of life that people want to live. So even though it’s a global company, they take a very local approach. Coke’s global campaign slogan is "Open Happiness." But they localize it. And they don’t just guess what makes people happy; they go to places like Latin America and they realize that happiness there is associated with family life. And in South Africa, they associate happiness with community respect.
20. What do we learn about Bill & Melinda Gates Foundation from the introduction?
21. What did Melinda find in developing countries?
22. What is happiness associated with in Latin America?
选项
A、Open happiness.
B、Family life.
C、Community respect.
D、Peace and prosperity.
答案
B
解析
录音提到可口可乐公司并不只是去主观地猜想人们认为幸福是什么,他们会深入到每个地方去了解人们的不同需求。比如,他们发现在拉丁美洲人们通常把幸福与家庭生活(family life)联系在 起,因此本题选B项。A项“畅爽开怀”是可口可乐公司的全球广告语,C项“社会认同”是通常能让南美洲人民联想到“幸福”的因素,A、C项都不是可口可乐公司在拉美地区的广告语;而D项“和平与繁荣”未在录音中提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5evD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thereadinggroupwashomogeneousbecausealloftheyoungstersaretwoyearsbelowgradelevel.
Inourschool,EnglishandmatharecompulsorywhileWesternliteratureandthesecondlanguageare____________.
Somehigh-yieldcropscanbeplantedinpreferencetoothersto_____foodsupply.
Aneducationblogthataskedreaderstosendreportsofviolenceinschoolstiedtotheelectionhasbeeninundatedwithmoreth
Thenewcreationhasgrownoutofanattemptto________twodifferenttendencies,oneinpsychologyandtheotherinphysics,alt
Anarrowingofyourworkinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastudyenvironmenttomanagerialorprofessionalw
TherelationshipbetweenlanguagelearningstrategypreferencesandEnglishproficiencyamongstudentspuzzlesmanyEnglishlea
HowtoReadLiteratureCriticallyThefirststeppayattentionto【L1】________language—whilereading,makenotesof【L2】_
HavingaBetterConversationHavingagoodconversationisdifficultnowadaysTraditional【L1】________mayalsoevolveintoan
Readcarefullythefollowingexcerptontheeffectsofoutdoorlearningonchildren’sdevelopment,andthenwriteyourresponse
随机试题
根据合伙企业法律制度的规定,在普通合伙企业中,合伙人承担合伙企业债务责任的方式是()。(2001年)
管涵通常采用工厂预制钢筋混凝土管的成品管节,管节断面形式分为()等。
Word中,在打印预览模式下,可以进行文本输入。()
某女,40岁,低热,双手腕、掌指、近指关节肿痛,伴晨僵每天2小时以上,病史5年,加重2个月。查体示双手腕关节、掌指关节肿胀,双手手指尺侧偏斜,屈曲畸形。如明确诊断,你认为最有意义检查是
患者男性,55岁,因“乏力、消瘦、突眼、多汗3个月”就诊,查体:神清,双眼微突,甲状腺Ⅱ°肿大,质韧,未及结节,BP140/86mmHg,心率120次/分,律绝对不齐,两肺(一),腹部(一),双手细颤,双下肢无水肿。FT3:40.0pmol/↑
冬季炉窑砌筑时,耐火砖和预制块在砌筑前应预热至()以上。
关于期货交易特征的描述,不正确的是()。
企业对一条生产线进行更新改造。该生产线的原价为120万元,已提折旧为60万元。改造过程中发生支出30万元,被替换部分的账面原值15万元。该生产线更新改造后的成本为()万元。
成败归因理论认为属于稳定归因的因素有()。
秦律规定,集团犯罪加重处罚。按法律集团犯罪是指多少人所实行的犯罪()。
最新回复
(
0
)