首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many people now worry about the bad effect that television has on our life, on society, and especially on the young people.
Many people now worry about the bad effect that television has on our life, on society, and especially on the young people.
admin
2020-11-14
52
问题
Many people now worry about the bad effect that television has on our life, on society, and especially on the young people.
Firstly, sociologists think that television increases the gap between people. As most of people’s free time is spent in front of the TV sets, there is less time for friends’ gathering, visits and parties. It is well known that many of our problems, in fact, from the generation gap to the high divorce rate to some forms of mental illness are caused at least in part by failure to communicate.
Secondly, television is considered to be extremely harmful to the young people. Some experts suggest some TV programs should be forbidden to young people. The young people want to imitate whatever they see on TV. They lack the enough experience to realize that TV shows present an unreal world. According to some statistics, by the time the young people leave high school, most of them have watched abut 18 000 killings or other acts of violence. How could they be shocked to see the same in real life?
The other effect on young people, according to these experts, is that television has made the young less patient. They are used to quick and entertaining programs.
Which of the following is NOT specifically mentioned as a result of the lack of communication ?
选项
A、A high divorce rate.
B、A high suicide rate.
C、The generation gap.
D、Some forms of mental illness.
答案
B
解析
由题干中的关键短语the lack of communication定位于文章第二段最后一句,不难发现,选项A、C、D所描述的情况都是由the lack of communication所造成的,符合文意。而选项B则没有提及,无法根据文章判断,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5j4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
What______wouldhappenifthemanagerknewyoufeltthatway?
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistorythananybomborweaponeverinvented.Muchofthebl
(get)______tiredofwhattheteachersaid,Idecidetotakeasleepforawhile.
A、Employerandemployee.B、Teacherandstudent.C、Sellerandcustomer.D、Interviewerandinterviewee.D本题考查推理判断的能力。题目询问说话者之间是什么关
A—TrusteeshipCouncilB—UniversalPostalUnionC—GeneralAssemblyD—UNEconomicandSocialCouncilE—InternationalCourtofJust
A、Linda’smother.B、Linda’scousinC、Linda’sauntD、Linda’ssister.B女士否认自己是“Linda’ssister”并说自己是“hercousin”,故选B。
Wehavefoundthateatinghabitsvarysomuchthatitdoesnotmakeanysensetoincludemealsinthepriceofourtours.
A—physicalcheck-upJ—senseofwell-beingB—biologicalclockK—face-liftC—pulserateL—compulsiveover-eatingD—highbloodp
Soloudly_____thatpeoplecouldhearitoutinthestreet.
随机试题
患儿男,6个月。出生时有重度窒息史,近1个月出现点头哈腰状发作。体检:目光呆滞,无追视,不能竖颈,不能翻身,看到玩具无表情,不能伸手抓物。脑电图检查最可能的改变是
肺顺应性大表示
A.加大剂量注射B.换用其他种类对比剂C.静脉或肌内注射盐酸苯海拉明20mg,或肌内注射异丙嗪25mgD.皮下注射0.1%肾上腺素0.5~1.0ml,或氨茶碱0.25mg加10%葡萄糖10mlE.暂停或减慢注射,必要时口服异丙嗪25mg或肌内注射地
参与胆固醇逆向转运至肝的是运输内源性胆固醇由肝至肝外组织的是
《工伤保险条例》第十四条规定,职工有下列()情形之一的,应当认定为工伤。
下列是为了防止大体积混凝土结构浇筑后产生温度裂缝,采取的具体措施是()。
某承包商在基础施工时由于实际地质情况与原招标时地勘资料不符,遇到了流沙,致使工期拖延了一个月,后又因合同中的疏漏,按工程师的解释导致成本增加1万元,则对该分项工程正确的处理是()。
商业银行对借款人最关心的就是其现在和未来的()。
下列选项中,与所给词组在逻辑关系上最为贴近,相似或匹配的词组是()。少林寺:登封
设有如下通用过程:PublicFunctionFun(xStrAsString)AsStringDimtSstAsString.strLAsIntegertStr=“”:strL=Len(xStr)i=strL/2DoWhi
最新回复
(
0
)