首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For much of the history of American higher education, dorms and other student amenities (设施)—from dining halls to recreational c
For much of the history of American higher education, dorms and other student amenities (设施)—from dining halls to recreational c
admin
2018-03-26
57
问题
For much of the history of American higher education, dorms and other student amenities (设施)—from dining halls to recreational centers—were thought after the primary business of campus planning: grand academic buildings.
By the turn of this century, colleges had an increasing appetite for campus luxuries. A surge of students from the millennial (千禧年的) generation were graduating from high schools nationwide, and many colleges found the simplest way to compete for attention in a crowded market was to build fancier facilities. Construction cranes were everywhere on campuses, and often the most high-profile projects involved student amenities usually financed by borrowing.
Now, after a building boom that lasted more than a decade, the pace of spending on luxurious campus decorations is slowing. The reason behind this shift is a combination of growing concerns about rising tuition and student debt, declining numbers of high-school graduates, and the ever-fluctuating tastes of students and parents.
Another reason for colleges withdrawing from the amenities arms race is that higher education is no longer in a growth mode, so there are fewer dollars available to build student luxuries. Enrollment numbers in higher education have fallen for five continuous years. It’s also unclear if the "build it and they will come" approach actually worked in attracting students or keeping them through graduation.
Some higher-education experts argue that ever-fancier amenities for students distract them from their studies—college students spend only a quarter of their week on academic pursuits—and encourage them to spend time alone in private kitchens and bedrooms rather than with other students in dining halls or lounges (休息室). Research shows that without the sense of community that often comes from living together in close communal quarters, students may have fewer opportunities to learn how to get along with different people and manage conflicts, or develop the friendships and networks that keep them in school.
As colleges increasingly worry about boosting their retention and graduation rates, campuses are returning to their old-school ways. Dorms and other student amenities are going back to more modest times with the conveniences of the modern age.
It can be inferred from the passage that________.
选项
A、colleges care more about students’ quality rather than the quantity
B、it is difficult for colleges to keep students through graduation
C、colleges have adopted a practical attitude to graduation rates
D、the conveniences of the modern age are welcomed by students
答案
B
解析
推理判断题。定位句提到,随着大学越来越担心提高学生的留存率和毕业率,校园正在回归老路。由此推断,大学很难吸引学生留到毕业,故答案为B)。A)“大学更在意学生质量而非数量”,文中未涉及此项内容,故排除;C)“大学对毕业率采取了务实的态度”,文中只提到大学担心毕业率,并没有提到务实态度,故排除;D)“现代的便利设施受到学生的欢迎”,文中提到宿舍和其他学生设施将随着现代的便利设施回到更朴素的时期,未涉及学生的态度如何,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5la7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Canceltheclass.B、Teachtheclass.C、Handoutexampapers.D、Collectstudents’homework.C女士说Ashley想让人帮她把期中考试的试卷发回去,男士说可以帮她,
A、Anewlyopencasinonearby.B、AmobilephonewithInternetaccess.C、Aregisteredaccountonspecialsites.D、Knowledgeofmob
Thoreausaideducationoftenmadestraight-cutditchesoutoftwistingsmallstreams.ButnotattheEcoDorm,whichhouses36un
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledCollegeStudents’Booklistbasedonthestatisticsprovided
A、Itwantstoabsorbmorehotsingers.B、Itwillfightagainstothermusiccompanies.C、Itfacesthechallengeofthefallingmu
Ifyou’relikemostpeople,you’rewaytoosmartforadvertising.Youskiprightpastnewspaperads,neverclickonadsonlinea
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBow
HowtoSetupParentalControlsonaSmartphoneSaveyourkidsfromthedarksideoftheInternet.A)Kidsareal
A、AllitscustomerswouldgetextramoneyfromHSBC.B、Heapologizedinavideocliponbehalfofhimself.C、Heexplainedwhath
A、Theyusemanywordstosaythings.B、Theyapologizeallthetime.C、Theykeepaslightsmileontheirface.D、Theyputthemsel
随机试题
某产妇,产后母乳喂养不顺利,改为人工喂养。产后一周左右产妇出现焦虑情绪,易激惹,有时暗自伤心落泪,伴有失眠、便秘等躯体症状。产后两周时,产妇的情绪越来越低落,回避他人,对自己缺乏信心,并因自己不会照顾小孩而有负罪感,有自杀念头。社区护士应提供的护理措施
A、HethinksBakeristoostrictinclass.B、HethinksBakerisnotstraightforward.C、Hethinkssheisunfair.D、Shedoesnotex
外科急腹症的特点,正确的是
当前城市规划管理工作的重要任务是()。
防水混凝土可通过调整配合比,或掺加外加剂、掺合料等措施配制而成,其抗渗等级不得小于(),其试配混凝土的抗渗等级应比设计要求提高()MPa。
导游的素质要求包括()。
幼儿园选择教育内容的依据是()。
《2016年政府工作报告》指出,改革是引领发展的第一动力,必须摆在国家发展全局的核心位置,深入实施创新驱动发展战略。()
Anewreportclaimsthatthemakersofsugar-laden(含糖)drinkssuchassodas,sportsdrinks,energydrinksandfruitdrinkstaked
A、TheterribleeffectsofdroughtonCalifornia.B、Newtechnologiesusedtopreventwaterwaste.C、Amandatoryorderonwatercu
最新回复
(
0
)