首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The business cycle is made up of many phases and one of them is the expansion phase which is divided into two parts—recovery and
The business cycle is made up of many phases and one of them is the expansion phase which is divided into two parts—recovery and
admin
2013-12-03
64
问题
The business cycle is made up of many phases and one of them is the expansion phase which is divided into two parts—recovery and prosperity.
During the recovery period there is a growing expansion of existing equipment. And new facilities for production are created. More businesses are created and older ones expand. Many kinds of important improvements are made. People hold increasingly positive view about the future of economic growth. Much capital is invested in machinery or "heavy" industry. More labor is employed. More raw materials are required.
As more economy departments develop, other departments are affected. For example, the expansion in automobiles results in an expansion of the steel and rubber industries. Roads are required; thus the cement and machinery industries are activated. Demand for labor and materials results in greater prosperity for workers and suppliers of raw materials. This increases the amount of goods bought and sold. This prosperity can be seen among the various parts of the population.
This prosperity period may continue to rise without an obvious end. However, when this phase reaches a peak and stops going upwards, it is the end of the expansion phase.
We can infer from the last paragraph that______.
选项
A、the end of one business expansion will certainly happen
B、the business can expand endlessly
C、economic expansion is fast
D、economic rise to the peak is slow
答案
A
解析
题干意为“可以从最后一段中推断出什么结论”。根据文中最后一段可知经济扩张达到繁荣阶段停滞不前,意味着扩张阶段的结束;又根据第一段的内容可知经济发展是周期性的,由此可知一种商业的繁荣一定会结束,这是不可避免的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5peK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Becausetravelingbyaircoststoomuchmoney.B、Becausetravelingbyairisuncomfortable.C、Shethinkstravelingbyairisv
Theincreaseininternationaltradehasresultedinademandforemployeeswiththeabilitytocommunicateinaforeignlanguage
WhatdoesBusinessBookClubprovide?Theyprovide________________________________.Howoftenwilltheysendabook?_______
Becausethe______isamazinglylargeforeachgame.
Idecidedtostopandhavearest,______Iwasfeelingverytired.
Peoplearefindinglessandlesstimeforrelaxingthemselvesbecause______.Inthelastsentenceofthepassage,"dealwithi
Whatisthebestchoiceforyoutowriteagoodproposal?__________forWritingProposals.Whatmustyoumakesuretoanswert
Whichofthefollowingstatementsiscorrectonthebasisoftheinformationinthepassage?Whatkindofarticleisthispassa
Ihavedecidedtodevote(me)______tohelpingblindpeople.
A、Janegotaletterfromherhometoday.B、Janeisexpectingaletterfromherfamily.C、Janewrotealettertoherfamilytoday
随机试题
某企业2008年销售收入净额为250万元,销售毛利率为20%,年末流动资产90万元,年初流动资产110万元,则该公司流动资产周转率为多少?
可摘局部义齿三种支持形式中,哪一项是错误的
债券筹资的特点不包括( )。
下列关于卖出看涨期权的损益(不计交易费用)的说法,正确的有()。
6月10日,某县国税局在对甲企业进行检查过程中发现甲企业有逃税行为,于6月15日向甲企业送达《税务处理决定书》要求甲企业补缴税款100万元,并缴纳相应的滞纳金;甲企业不服拟申请行政复议,遂于6月20日申请以自己的厂房设定抵押担保缴纳应补缴的税款和滞纳金。下
(),标志着金融期货交易的开始。
()是交易双方以当时外汇市场的价格成交,并在成交后的两个营业日内办理有关货币收付交割的外汇交易。
不动产登记的登记机构办理所在地为()。
“昼出耘田夜绩麻,村庄儿女各当家。童孙未解供耕织,也傍桑阴学种瓜。”这首古诗反映了古代中国经济的生产方式是()。
WhyhascrimeintheU.S.declinedSOdramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
最新回复
(
0
)