首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Selective colleges and universities in the U.S. are under fire for being too elite and too expensive, and for not training gradu
Selective colleges and universities in the U.S. are under fire for being too elite and too expensive, and for not training gradu
admin
2022-09-05
60
问题
Selective colleges and universities in the U.S. are under fire for being too elite and too expensive, and for not training graduates for the world of work. Such charges ignore the fact that these institutions continue to prepare students for success in their work, for thoughtful engagement in civic life, for lifelong learning, and for understanding the world and those with whom they live.
These colleges and universities must be doing something right. Applications are at record highs, and their financial aid programs make them more accessible than ever. This model of education has long played a central role in creating opportunity, driving economic growth, and spurring innovation.
Yet, there is growing skepticism about the value of this model. The recent tax reform bill is a wake-up call that our strongest colleges and universities are under assault by some in government. The initial proposals would have made education unaffordable for many by taxing tuition waivers for graduate students and ending deductions for student loan interest. Thankfully, these provisions were ultimately stripped from the bill, but lawmakers let stand a new tax on the investment income of some colleges and universities.
While these attacks are motivated by misguided ideas, we need to do a better job of explaining why these claims are false and why what we do is valuable. We cannot take for granted that any of this is obvious.
It is often said that elite colleges and universities do not train students, particularly those who study the liberal arts, for the workforce. But this can be refuted by scholarly research. The data are clear: a liberal arts education is great career preparation, both for excellent lifetime earnings and for satisfaction with the work. This education develops the skills of critical thinking, rigorous analysis of data and facts, communication with the written and spoken word, understanding of cultural differences and issues, and the ability to keep learning. In fact, liberal arts graduates do extremely well in every imaginable field.
Access to an education at selective colleges and universities is now more available than ever to low-and middle-income families. We have built endowments from donations by alumni (校友) and parents who understand and appreciate our mission to provide access and opportunity, and a significant portion of the returns from these endowments is used to fund financial aid.
Ironically, the new tax on endowments drains financial aid funds from the very schools most able to offer opportunity to those who have earned a spot but cannot otherwise afford this education. Beyond the virtue of access to those who have earned a place at these schools, the diversity of economic backgrounds enhances the education and experience of all of our students.
What do we learn about the initial proposals concerning the recent tax reform bill?
选项
A、They would have stripped many students of life’s chances.
B、They would have deducted graduate student loan interest.
C、They would have added to many students’ financial burden.
D、They would have increased the number of tuition waivers.
答案
C
解析
由题干中的initial proposals concerning the recent tax reform bill定位到第三段第三句。事实细节题。文章第三段第三句指出,根据最初的提案,将对研究生学费减免征税,并取消扣减学生贷款利息,这样一来,许多学生将负担不起教育开支。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/5zR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、10.B、4.C、3.D、1.C四个选择是数字,初步猜测题目问的可能与数字细节有关。短文说,Johnson全家用了三年的时间攒够了里程数才换了免费机票,故答案是C。
A、805miles.B、1,000miles.C、1,305miles.D、1,500miles.C四个选项都是数字,可猜测题目问的可能与男士使用的里程数有关。根据录音,本来有2,805miles,花了2,000miles换餐券,使用
A、Itshouldhavemorethantwopages.B、Itshouldbedesignedtolookwonderful.C、Relevantinformationtheemployerneedsshoul
A、Peopleshouldcutdowntheirconsumption.B、Developingcountriesshouldmakegreaterefforts.C、Theworldshouldrealizethep
A、Socialmediahelpyoungpeoplemakemorefriends.B、Socialmediahelpyoungpeoplewidentheirhorizons.C、Socialmediamakey
A、Hedidn’tthinkitwasveryspecial.B、Hedidn’tthinkitwasinexpensive.C、Hedidn’tthinkitwasnecessary.D、Hedidn’tthi
A、HewasborninNewEngland.B、HeonceworkedforHarvardUniversity.C、HewasEdwardThomas’friend.D、Hewasn’tawardedanyp
A、Theycanrecognizethedifferencebetweentwolanguages.B、Theycanonlyidentifythesoundsofthenativelanguage.C、Theyca
A、Itconnectedheavywebusewithhighbloodpressure.B、Itinvolved134youngpeoplewithhealthproblems.C、Itshowedthatboy
A、Howsoontheyrecoverfromfailures.B、Howtheydealwithemotions.C、Howwelltheyusethetradingskills.D、Howtheyseethe
随机试题
砂轮机的搁架与砂轮外圆间的距离一定要保持在()mm以内。
SavingMoneyWhereyousaveyourmoneyoftendependsonwhatyouaresavingfor.Ifyouaresavingtobuyadictionaryorto
A、平卧位腹壁松弛,呈蛙腹状B、腹部膨隆呈球形C、腹部外形如舟状D、腹部外形略呈凸起状E、腹部外形局限性膨隆下列疾病,腹部视诊可见哪项体征巨大卵巢囊肿
新药生产批准文号的审批部门是
某工程不慎塌方,引起工伤事故,对严重损伤后病人的处理首先是
(2005)1999年召开的以“21世纪的建筑”为主题的国际建筑师协会(UIA)大会通过的纲领性文件是()。
案例【背景资料】某施工企业中标承建了一座日处理污水达15万t的污水处理厂工程,为防止初沉池、二沉池、曝气池等薄壁钢筋混凝土排水构筑物产生裂缝,施工时采取了如下措施:(1)加大水泥用量,增加混凝土的和易性;(2)增加坍落度,提高混凝土的扩
对承揽合同的叙述,错误的是( )。
(2012年卷一第1题)下列哪种说法是正确的?
A、Becausetheyfindsomeworkexceedinglydull.B、Becausetheyfindworklesspainfulthanidleness.C、Becausetheyhavetoomuc
最新回复
(
0
)