首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By coach. B、By bus. C、By car. D、By train. C由选项可知,此题考查使用某个交通工具。因此听音重点应放在它们之间的比较上。短文提到自行驾车前往是最好的选择,而且该购物中心提供12 000个免费停车位,可推断C是最佳
A、By coach. B、By bus. C、By car. D、By train. C由选项可知,此题考查使用某个交通工具。因此听音重点应放在它们之间的比较上。短文提到自行驾车前往是最好的选择,而且该购物中心提供12 000个免费停车位,可推断C是最佳
admin
2021-07-14
44
问题
To finish today’s program, I want to tell you about the Waterside Shopping Centre, near Northport, which I visited last week It has something for everyone and I would recommend it for a day out. It’s taken three years to build[9]and finally opened three weeks ago, two months later than planned.
Firstly, getting there: there are organized coach trips from most towns in the area but they leave early and come home very late, so I drove. There are 12,000 free parking spaces, so parking is no problem. You can also get there by train, but the station is 15 minutes from Waterside by bus, and the buses are really crowded, so you sometimes have a long wait.
The shopping centre is arranged on three levels. You’ll find all your favorites here. In fact if you want to buy a pair of shoes there are 15 different shops to choose from on levels one and two. When you run out of money there are seven different banks, but collect your money before you get to the third level as there aren’t any banks up there. On that level, however, there are several restaurants, as well as a cinema with seven screens. And don’t get lost like I did, go to the information desk on the first level and get a map.
Before you go back to your car or the bus—and in fact it might be better to do this before you go shopping and have too much to carry—go and see the lake. Take a walk or have a go at fishing, sailing or windsurfing if you have time. Or you can rest your tired feet and watch the birds and ducks, but you are asked not to feed them.
9. When was the shopping center opened?
10. What is the best way of traveling to Waterside according to the speaker?
11. What can you do on the third level?
12. Apart from shopping, what else can you do at Waterside?
选项
A、By coach.
B、By bus.
C、By car.
D、By train.
答案
C
解析
由选项可知,此题考查使用某个交通工具。因此听音重点应放在它们之间的比较上。短文提到自行驾车前往是最好的选择,而且该购物中心提供12 000个免费停车位,可推断C是最佳答案。短文提到专线车出发早,回来晚;巴士很拥挤;火车站离购物中心太远等缺点,故A、B、D都可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FNJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
“光盘行动”(“ClearYourPlate”Campaign)建议用餐者吃光盘子里的东西,鼓励将剩菜打包带走,以免浪费粮食。现在,中国的不少饭店都开始提供小份菜(smallerdishes)。中国每年浪费的粮食接近全国粮食总产量的1/10,成为世界
麻将(ChineseMahjong)是一种源自中国的益智游戏,参与者一般为4人。一副麻将有136张牌(tile),由用竹子、骨头或塑料制成的小长方块组成,小方块上面刻有图案或字样。因而,麻将牌实际上是纸牌与骨牌(dominoes)的结合体。不同地区的游戏
A、300.B、3,287.C、30,000.D、1.3million.B
A、Shedoesnothavetoomuchmoney.B、It’scoolduringthesummerholidayintheUS.C、Therearedifferentsceneriesandplaces
A、TheUnitedStates.B、Massachusettscountryside.C、Britain.D、NewEngland.B
A、Theself-assuredones.B、Thehigh-incomeones.C、Theaverageones.D、Thepopularones.A短文提到自信的人可能看起来比他们本身表现更出色一点,而且对加薪的忧虑也少点,
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultureisstillasignificantfactorinallbodylanguage
Itseemstobealawinthetechnologyindustrythatleadingcompanieseventuallylosetheirpositions,oftenquicklyandbrutal
A、Tocosignforaloanatthebank.B、Toraisetheinterestratesofloan.C、Tostopcontactingthefamilymember.D、Totalkit
Dowhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealthadvicebeforetheytravel?Andeveniftheypay,whoensur
随机试题
AmanfromEcuadorworksinaBrooklynrestaurantwashingdishes.HeworkstwelvehourseachdayexceptMondayandearnsaboutt
有关光谱的描述,正确的是
以下不属于子宫腺肌病临床表现的是()
请回答有关水泥混凝土强度现场测试方法的问题。取芯法测试水泥混凝土路面强度方法应按照()加工芯样。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A为n阶矩阵,a1,a2,...,an是n维列向量,且an≠0,若Aa1=a2,Aa2=a3,...,Aan-1=an,Aan=0.求A的特征值与特征向量。
A、 B、 C、 D、 C此题涉及成绩和学分,这两个字段分别在两个表中,故也要在两个表之间建立连接。为求得每个学生的总学分,可首先选出成绩大于60分的记录,然后利用GROUPBY子句按照学号相等进行分组,通
WhatisaGreenhouseEffect?
A、MargaretJones’sister.B、MargaretJones’cousin.C、MargaretJones’friend.D、MargaretJones.B对话中,女士直接回答“I’mhercousin”,故选B
A、Itispleasant.B、Itisconstant.C、Itisalwayswindy.D、Itischangeable.D女士问男士:“你们这儿一直是这么冷这么大风吗?”男士说:“我们这儿有个说法——如果你不喜欢这样的天
最新回复
(
0
)