首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dear Sir/Madam, In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the
Dear Sir/Madam, In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the
admin
2013-11-14
75
问题
Dear Sir/Madam,
In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the job of teaching English. I enclose a copy of my resume, a letter of recommendation from my current employer and copies of relevant certificates.
As you will see from my resume, I have been teaching English to groups of adults of mixed nationality for the past two years. I have taught students at all levels and I am experienced in preparing students for external exams. Though I have no experience of teaching children, I am sure that I would be able to adapt my understanding of teaching adults appropriately for children and quickly develop the relevant skills. I have always been able to learn new skills quite easily and I enjoy the challenge that each new experience represents. I feel certain that I could use my skills in ways that could benefit your organization. Please do not hesitate to contact me if you require my further information.
Yours faithfully,
Peter Garner
According to the passage, what does the author enjoy from the new experience? He enjoys______that each new experience represents.
选项
答案
the challenge
解析
根据关键词enjoy和the new experience定位到文章第二段的倒数第三句。由原文可知,作者很喜欢新经历带来的挑战,故填入the challenge。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6WgK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Athome.B、Atschool.C、Attheoffice.D、Atthedinnerparty.DM:Helen,I’llbelatefordinner.I’mbusytoday.W:OK,Bob.
Rememberthatimmigrationandcustomsofficialsareverydocumented-minded.Youshouldalwayscarryyourpassportinsafeplace
A、Shelikesthehouse.B、Shedoesn’tknowanyhousebetterthanthisone.C、Sheknowsthattherearehousesbetterthanthisone
A、Itiswrong.B、Ihavegotacold.C、Ihavenoquestionatall.D、Iamfight.B本问题为“嘿,汤姆,你脸色苍白,怎么了?”本题的关键是要理解“What’swrongwith
Theplacewasso(attract)______thatthetouristsspentmuchmoretimetherethaninanyotherplaces.
A、Youmuststayhere.B、Goandseeadoctorplease.C、Takeiteasy.D、You’dbetterhaveatest.D题干是“登山后我感到相当疲劳”。选项中A“你必须呆在这儿”;B
Advertisementsappeareverywhereinmodernsociety.Whenyouwalkalongthestreets,youcanseelargeboardswithprettygirls
A、Iwatchedthemovie.B、I’mthinkingaboutthemovie.C、Themovieison.D、Itcouldn’tbebetter.D“Whatdoyouthinkof...?”(你
Hiswifewenttowork,astheywereunabletogetalongwithout(addition)______income.
Thisisastoryabout______.IntheendLordNorthwood______.
随机试题
现场钻取路面结构的代表性试样时,芯样的直径不宜小于集料最大粒径的()倍。
焊接烟尘是()焊接工艺的主要有害因素。
关于肝脓肿MRI表现,错误的是
水泥浆的强度应符合设计要求,设计无要求时不得低于( )MPa。
下列关于提单份数的表述,正确的有()。
在进行全国人民代表大会和地方各级人民代表大会选举时,符合条件的公民都有选举权和被选举权。下列关于人大代表选举的说法不正确的是()。
下列说法正确的有()。
下列属于墨家教育方法的是()。
某二叉树共有400个结点,其中有100个度为l的结点,则该二叉树中的叶子结点数为()。
Internetuseappearstocauseadeclineinpsychologicalwell-being,accordingtoresearchatCarnegieMellonUniversity.Even
最新回复
(
0
)