首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Calvin Coolidge (1872—1933) was the thirtieth president of the United States. He looked down on a person as being unworthy of re
Calvin Coolidge (1872—1933) was the thirtieth president of the United States. He looked down on a person as being unworthy of re
admin
2014-09-19
47
问题
Calvin Coolidge (1872—1933) was the thirtieth president of the United States. He looked down on a person as being unworthy of respect who was too fond of talking about the details of other people’s actions and private lives; he had no time for small talk. The following two incidents clearly show how Coolidge treasured silence.
When he was vice-president, Coolidge had plenty of opportunity to participate in Washington’s social life, especially the many dinner parties. Because of his complete disregard for the art of conversation, he couldn’t exactly make himself dear to his hostesses. One lady felt she could solve this problem. She placed him next to Alice Roosevelt Longworth, daughter of former President Theodore Roosevelt. Mrs. Longworth, brilliant conversationalist, began to talk in her usual charming manner, but all attempts to awake interest on the part of vice-president were unproductive. Finally, being shamed into annoyance, she said, "I’m sure that going to as many dinners as you do, you must get terribly bored. "
Without lifting his eyes from his plate, Coolidge said not very clearly, "Well, a man has to eat somewhere. "
Later, when he was president and once again at a dinner party, Coolidge was seated next to an outstanding society woman, one of those people who seem to take delight in trying to change the lives of everyone they meet. "Oh, Mr. President," she spoke with too much enthusiasm,"y°u are always so quiet. I made a bet (打赌) today that I could get more than two words out of you. "
In anger, the president made a low, rough sound and then said, "You lose. "
What is meant by "take delight in"?
选项
A、To arouse interest in.
B、To get much benefit from.
C、To receive great pleasure from.
D、To take advantage of.
答案
C
解析
这个词组出现在文中第四段第一句话中“……柯立芝坐在一位杰出的女交际家旁边,她是那类似乎take delight in试图改变他们遇见的每个人的生活的人”。从下文可以看出,这位女交际家用过度热情的方式说话,并试图让柯立芝总统多说话。由此我们可以推知,这位女交际家把改变别人的生活方式当做乐趣,因此此题答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7QWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
PresidentBush’svisitwasplannedto______30thanniversaryofPresidentNixon’svisittoChina.
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeopleneedatleastsome
Withallthewars,fightingandsadnessintheworldtoday,it’snotonlynecessary,butalsoessentialtohaveagoodsenseof
Itbeganasjustanotherresearchproject,inthiscasetoexaminetheeffectsofvariousdrugsonpatientswithaseveremoodd
Forbestresultswiththeleastrisk,tomatoesshouldbeplantedwhen______.
Wehavecometorealizetheneedtoleaveenoughenvironmentalspaceforouroffspring.
WhatistrueaboutCentralParkinNewYorkCity?
Theirattemptstoevadetaxesturnedouttobefutile.
IntheUnitedStatesitisnotcustomarytotelephonesomeoneveryearlyinthemorning.Ifyoutelephonehimearlyintheday,
Themanatthepolicestation______thedescriptionofthewantedmurderer.
随机试题
直肠
患者,女,28岁。KUB及IVP证实左肾盂结石直径1cm。ESWL后排出少量结石,复查KUB示肾盂内残余结石直径0.8cm,第2次ESWL治疗应该在第1次治疗后至少
溶剂进入药材细胞组织溶解其有效成分后变成浸出液的全过程是
下列一些剂型中,哪些属于固体分散物
()是财务上可持续的基本条件。
【背景资料】某高速公路左右线隧道,洞口间距42m,左线长3316m,右线长3200m,隧道最大埋深460m,净空宽度9.64m,净空高度6.88m,净空面积为58.16m2,设计车速100km/h,开工日期为2008年7月,2010年7月竣工。该地段地
下列有关生活常识的说法中,正确的是()。
试论在大湄公河次区域可发展哪些特色产业?
(2015年真题)下列关于1935年《中华民国刑法》内容与特点的表述,不正确的是()。
A、Itexpressestheauthor’sfeelings.B、Itdrawsthereadersintothestory.C、Itdescribesactionsasthebest.D、Itmakesthe
最新回复
(
0
)