首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Half of the world’s coral reefs(珊瑚礁) have died in the last 30 years. Now scientists are racing to ensure that the rest survive.
Half of the world’s coral reefs(珊瑚礁) have died in the last 30 years. Now scientists are racing to ensure that the rest survive.
admin
2022-10-01
83
问题
Half of the world’s coral reefs(珊瑚礁) have died in the last 30 years. Now scientists are racing to ensure that the rest survive. Even if global warming were to stop right now, scientists predict that more than 90% of corals will die by 2050. If no major steps are taken to address the problem, the reefs may be headed for total extinction(灭绝).
The planet’s health depends on the survival of coral reefs. They are often described as
" the rainforests of the sea"
, because they provide shelter for a wide variety of sea life. In addition, the reefs serve as barriers that protect coastlines from the full force of powerful storms.
Coral are used in medical research for cures to diseases. They are key to local economies as well, since the reefs attract tourists, the fishing industry, and other businesses, bringing in billions of dollars.
Corals are particularly sensitive to changes in temperature. A rise of just 1 to 2 degrees can force the corals to drive out the algae (水藻). Then the corals turn white in a process called "bleaching". Corals can recover from short-term bleaching, but long-term bleaching can cause permanent damage. In 1998, when sea surface temperatures were the highest in recorded history, coral reefs around the world suffered the most severe bleaching. It is estimated that even under the best of conditions, many of these coral reefs will need decades to recover.
Although reefs face other threats from pollution, industrial activities, and overfishing, it is global climate change that most concerns scientists. Scientists remain hopeful that it’s not too late to save the reefs, and some are moving ahead on experiments to accomplish that goal.
According to the passage,________is the biggest threat to coral reefs.
选项
A、pollution
B、overfishing
C、industrial activity
D、climate change
答案
D
解析
第五段第一句话“Although reefs face other threats from pollution, industrial activities, and overfishing, it is global climate change that most concerns scientists.”。细节题。题干问的是“根据全文,珊瑚礁的最大威胁是什么?”根据定位句“尽管珊瑚礁面临着环境污染(A项),工业生产(C项)以及过度捕捞(B项)等其他威胁,但是全球气候变化(D项)依然是科学家们最为担忧的。”可知,尽管珊瑚礁面临的威胁有很多,但是科学家认为最大的威胁来自气候变化。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7bcD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Scientistssentpatternsofelectricitycoursingacrosspeople’sbrains,coaxingtheirbrainstoseelettersthatweren’tthere.
Scientistssentpatternsofelectricitycoursingacrosspeople’sbrains,coaxingtheirbrainstoseelettersthatweren’tthere.
Scientistssentpatternsofelectricitycoursingacrosspeople’sbrains,coaxingtheirbrainstoseelettersthatweren’tthere.
Anyonewho’severbeenwithababycantellyou:ifthey’reupsetaboutsomething,theywillletyouknow.Scientistshavebeen
Scientistshavediscoveredapowerfulantibioticinthebloodstreamofgiantpandasthatcandestroybacteria.TheChineserese
Scientistshavediscoveredapowerfulantibioticinthebloodstreamofgiantpandasthatcandestroybacteria.TheChineserese
Scientistshavediscoveredapowerfulantibioticinthebloodstreamofgiantpandasthatcandestroybacteria.TheChineserese
随机试题
A.白色泡沫或黏液性痰B.大量脓痰C.脓臭痰D.粉红色浆液泡沫痰E.血痰以上几种痰可见于下列哪些疾病慢性支气管炎
A.厚朴、枳实B.枳实、甘草C.人参、甘草D.人参、芍药E.芍药、柴胡四逆散与逍遥散中均含有的药物是()
(2005)在面积、空间大小和人员数量确定的前提下。有一些设计对策可以减少室内环境的拥挤感:下述哪一种设计对策没有这方面的作用?
位于市区的某动漫软件公司为增值税一般纳税人,2019年10月经营业务如下:(1)进口一台机器设备,国外买价折合人民币640000元,运抵我国人关地前支付的运费折合人民币42000元、保险费折合人民币38000元;人关后运抵企业所在地,取得运输公司开具的增
反诉:是指在已经提起的诉讼中,被告针对与原诉有联系的行为,提起独立诉讼请求的行为。根据以上定义,下列行为属于反诉的是()。
根据我国《宪法》的规定,下列不属于我国民族自治地方自治区域的是()。
设=___________.
在本项目需求分析阶段的监理中,监理方有没有不妥当的地方,监理应该怎样做?阐述软件需求分析阶段监理的主要任务。根据对单元测试进度检查的结果,请确定:①工作B、C、D的进度是正常还是延误(给出延误的天数);是否影响工期并说明为什么。②在项目总工期允许拖延的
在虚拟页式存储管理系统中,选择页面淘汰算法时应尽量注意减少或避免___________现象的发生。
窗体上添加有3个命令按钮,分别命名为Commandl、Command2和Command3,编写Commandl的单击事件过程,完成的功能为:当单击按钮Command1时,按钮Command2可用,按钮Command3不可见。以下正确的是
最新回复
(
0
)