首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to a survey, who may have a better chance to be millionaires?
According to a survey, who may have a better chance to be millionaires?
admin
2010-01-15
58
问题
According to a survey, who may have a better chance to be millionaires?
Who gets to be a millionaire? People say that it is the students who get straight A’s and go to Ivy League colleges. Or maybe it is the children born into wealthy families with brilliant connections. But the fact is, neither mentioned above is typical. According to a survey of 1,300 millionaires made by Thomas Stanley for his new book, The Millionaire Mind, the average millionaire got B’s and C’s in college. In fact, most millionaires were told they were not intellectually gifted, not smart enough to succeed. Then, how did they later become millionaires? Instead of relying on natural genius, they choose careers that match their abilities. They may not have great analytic intelligence, but they are creative and practical. They focus on a goal, take calculated risks and then work harder than most people. None of them credit their success to being smart. They say the keys to success are being honest and disciplined, getting along with other people, having a supportive spouse and working hard. Somehow they figured out what they were good at
They all said, "I will be the best at this. This is what I really, really love to do."
选项
A、Top students at school
B、Ivy League College graduates
C、Children with rich connections
D、Less intellectually gifted students with creative and practical minds
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7bnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
(1)Innovation,theelixirofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs.IntheIndustrialRevolutionartisanweaverswereswe
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.However,chancesarethatyoudon
Insomeways,Chinaisanunlikelyhotbedfore-commerce.Only38percentofonlinebuyerspaywithcreditordebitcards,using
A、CoursesforoverseasstudentsinBritishuniversities.B、RequirementsbyprofessorsinBritishuniversities.C、Awardsystemin
A、British.B、Nomads.C、Indians.D、Russian.B细节题。本题询问人物。在录音原文中提到:Thetraditionalviewgoeslikethis.AnUr-language,ancestortoa
Someoftoday’smostcutting-edgetechnologyisnowbeingusedtohelpstudentswithspecialneeds.Nolongerjusttheprovince
Theyhavedecidedto______physicalpunishmentinalllocalschools.
Policefiredteargasandarrestedmorethan5,000passivelyresistingprotestorsFridayinanattempttobreakupthelargesta
Afteracarefulinvestigation,thecommitteedecidedto______theoldhall.
Wheredidtheoutbreakofbirdflustart?
随机试题
巨幼细胞贫血铅中毒
下列休克的临床表现中,错误的是
在头面部,手太阳经主要行于()
地西泮(安定)不具有的药理作用是()
具有温室效应的污染物是破坏臭氧层的污染物是
对人的发展起主导作用的因素是()。【2016年-湖北师大】
表单里有一个选项按钮组,包含两个选项按钮Option1和Option2。假设Option2没有设置Click事件代码,而Option1以及选项按钮组和表单都设置了Click事件代码。那么当表单运行时,如果用户单击Option2,系统将( )。
Wherearethepassengers?
Youwillhearfiveshortrecordings.Foreachrecording,decidewhichitemintheplanisgivenmoreattentionto.Write
广州以“购物天堂”著称。这里有众多的市场、商业街和购物中心。各种世界名牌商品(commodity)都可以在这里找到,你可以在市中心买到几乎任何你想要的东西。在广州,同类型的商店通常扎堆在一起,久而久之就形成了许多具有鲜明特色的街道。夜市是从黄昏开市至午夜,
最新回复
(
0
)