首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] If such a negative bias against creativity is present in times of uncertainty, it might explain why so many notable innovati
[A] If such a negative bias against creativity is present in times of uncertainty, it might explain why so many notable innovati
admin
2019-09-15
16
问题
[A] If such a negative bias against creativity is present in times of uncertainty, it might explain why so many notable innovations were initially rejected. The implications for today are particularly relevant, as few executives would claim that they’re not working in an uncertain industry. The same uncertainly that triggers the need for companies to innovate may also be triggering executives to be rejecting the discoveries that could help them gain a competitive advantage. The ideas that could keep company alive are being killed too quickly.
[B] Consider some well-known examples from history. Kodak’s research laboratory invented the first digital camera in 1975 but didn’t pursue it. Instead they paid virtually no attention as Sony developed a different prototype and stole the future of digital photography out from underneath them. Xerox developed the first personal computer, but didn’t invest enough in the technology and allowed Steve Jobs and Apple to snatch the opportunity away. The US Navy rejected 13 submissions from William S. Sims regarding an innovative new firing method. It wasn’t until Sims appealed to President Theodore Roosevelt that his improved method was recognized.
[C] In just a few years, the program has already produced huge gains for the company. In its first year alone, the Mutual Fun accounted for 50 percent of the company’s new business growth. More important than the immediate revenue, the idea market has created a culture where new ideas are recognized and developed throughout the entire company, a democratization of recognition.
[D] When most organizations try to increase their innovation efforts, they always seem to start from the same assumption: "we need more ideas." They’ll start talking about the need to "think outside the box" or "blue sky" thinking in order to find a few ideas that can turn into viable new products or systems. However, in most organizations, innovation isn’t hampered by a lack of ideas, but rather a lack of noticing the good ideas already there. It’s not an idea problem; it’s a recognition problem.
[E] In addition, it’s a system based on the assumption that everyone in the company already has great ideas and the market just makes them better at finding those ideas. It’s not an idea-solution; it’s a recognition-solution.
[F] One possible solution to this "idea killing" problem is to change the structure that ideas have to move through. Instead of using the traditional hierarchy to find and approve ideas, the approval process could be spread across the whole organization. That’s the approach Rhode Island-based Rite-Solutions has taken for almost a decade. Rite-Solutions has set up an "idea market" on their internal website where anyone can post an idea and list it as a "stock" on the market, called "Mutual Fun." Every employee is also given $10,000 in virtual currency to "invest" in ideas. In addition to the investment, employees also volunteer to work on project ideas they support. If an idea gathers enough support, the project is approved and everyone who supported it is given a share of the profits from the project.
[G] These aren’t just fun examples of smart people and established companies being hilariously wrong, they actually reflect a bias we all share—a bias against new and creative ideas when we’re faced with even small amounts of uncertainty. That’s the implications of a study published last year by a team of researchers led by Wharton’s Jennifer Mueller.
选项
答案
F
解析
本题在A之后。A末尾提及能让公司保持活力的想法总是过早被扼杀(The ideas…are being killed too quickly),F首句中的this“idea killing”problem即指代A末尾说的这个问题。A先指出问题所在,F接着为该问题提供解决方案(possible solution),两段逻辑紧密,语义连贯。故本题选F。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/882Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Realityisusuallyonestepaheadofthelanguagewepossesstodescribeit.Peoplebegantakingpicturesofthemselveslongbef
TheBibleisthegreatworkofthereligiousliteratureandwasinprocessofformationforabouttwelvehundredyears.TheB
TheBibleisthegreatworkofthereligiousliteratureandwasinprocessofformationforabouttwelvehundredyears.TheB
[A]Whattodoasastudent?[B]Variousdefinitionsofplagiarism[C]Ideasshouldalwaysbesourced[D]Ignorancecan
Americanmythologylovesnothingmorethanthereluctanthero:themanwhosenaturaltalentshavedestinedhimformorethanobl
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Thoughnotbiologicallyrelated,friendsareas"related"asfourthcousins,sharingabout1%ofgenes.Thatis【B1】______astudy
Idoubtanyonewithcross-culturalexperiencecanreadOslandandBird’sarticlewithoutrememberingamomentwhencarefulcros
Denmarkisonceagaindistinguishingitselfintheraceagainstfoodwaste—thistime,withasupermarkethawkingitemsoncedest
随机试题
销售控制的关键是
A.面罩吸氧B.高压氧舱C.持续低流量吸氧D.间断高流量吸氧E.呼气末正压急性呼吸窘迫综合征治疗应
肾上腺皮质可分泌一组类固醇激素,束状带分泌的激素主要是
糖酵解过程的终产物是
易致休克的胆道疾病是:
手术产新生儿护理措施中错误的是
设计招标的特点主要表现在( )方面。
一、注意事项1.申论考试必须在指定位置用钢笔或圆珠笔作答,并在指定的位置填写(或填涂)自己的姓名及有关信息。2.申论考试与一般的写作考试不同,它是对应考者阅读理解能力、分析能力、提出并解决问题能力和文字表达能力的综合测试。3.请先仔
下列关于春秋决狱的表述中,正确的是()
在窗体上有一个命令按钮Commandl,编写事件代码如下:PrivateSubCommandlClick()DimdlAsDateDimd2AsDatedl=#12/25/2009#d2=
最新回复
(
0
)