首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1 The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates ought to go,
1 The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates ought to go,
admin
2010-03-25
76
问题
1 The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates ought to go, says conventional wisdom and statistical evidence, because college will help them earn more money, become "better" people, and learn to be more responsible citizens than those who don’t go.
2 But college has never been able to work its magic for everyone. And now that close to half our high school graduates are attending, those who don’t fit the pattern are becoming more numerous, and more obvious. College graduates are selling shoes and driving taxis; college students interfere with each other’s experiments and write false letters of recommendation in intense competition for admission to graduate school. Others find no stimulation in their studies, and drop out—often encouraged by college administrators.
3 Some observers say the fault is with the young people themselves—they are spoiled and they are expecting too much. But that’s a condemnation of the students as a whole, and doesn’t explain all campus unhappiness. Others blame the state of the world, and they are partly right. We’ve been told that young people have to go to college because our economy can’t absorb an army of untrained eighteen-year-olds. But disappointed graduates are learning that it can no longer absorb an army of trained twenty-two-year-olds, either.
4 Some adventuresome educators and watchers have openly begun to suggest that college may not be the best, the proper, the only place for every young person after the completion of high school. We may have been looking at all those surveys and statistics upside down, it seems, and through the rosy glow of our remembered college experiences. Perhaps college doesn’t make people intelligent, ambitious, happy, liberal, or quick to learn things—maybe it’s just the other way around, and intelligent, ambitious, happy, liberal, quick-learning people are merely ones who have Been attracted to college in the first place. And perhaps all those successful college graduates would have been successful whether they had gone to college or not. This is heresy to those of us who have been brought up to believe that if a little schooling is good, more has to be much better. But contrary evidence is beginning to mount up.
It is hinted that the reason that many students fail in college is that ______.
选项
A、they are spoiled by their parents
B、college education is incapable of cultivating them
C、college education is misleading
D、they are ruined by the corrupt society
答案
B
解析
本题为一般推理题。据第3段可排除A和D。据第4段后部分可以推知B。C没有原文支持。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8BqO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ithinkwemustmakeimportantdecisionssoon.Weneedtodecidehowtodevelopournaturalresourcesandmineralwealthwithout
A、Neighboursshouldhelpeachother.B、Womenshouldhavetheirowncareers.C、Manandwifeshouldsharehouseholdduties.D、Pare
A、Wehavetousestrongdrugsbecausethispilldoesn’twork.B、Thispillalleviatesthepain,sowedon’tneedtousestronger
TheInternetisanexcellentsourceforfindingmanytypesofinformationandforkeepingupwithnewdevelopmentsintheworld.
Thekoala,oneofAustralia’smosttreasuredcreatures,isintrouble?InQueensland,thevaststateinAustralia’snortheastern
A、WilliamGrahamthinksChristmasseasonhasbeencommercialized.B、Shoppersmayspendasmuchas$400onFridayafterThanksgi
A、ThefirstJazzplayersdidn’thaveanyformalmusictraining.B、Jazzplayerswereoriginallygrass-rootscountrymusicians.C、
Thesedayssearchingforanumber【C1】______telephonedirectoryseemsveryold-fashioned.Voicerecognitionsystemsarebecoming
BeforegoldandsilverwerebroughttoEuropefromfileSpanishandPortuguesecoloniesinLatinAmericaduringthesixteenthce
随机试题
A、Sheagreestoworkwithhim.B、Sheofferstodotheassignmentforhim.C、Shethinksit’stoolatetohelphim.D、Theassignme
女性,28岁,已婚,因外阴肿痛1周就诊。妇科检查:外阴左侧红肿,大阴唇下部有约直径3cm的囊性包块,压痛。该病人最可能的诊断是下列哪项
刘某,男,46岁。烦渴多饮半月余,口干舌燥,尿频量多,舌边尖红,苔黄,脉洪数有力。其治则是
幼年和青年熊猫最易受侵袭,主要表现为食欲不振、呕吐,呼吸较快,烦躁不安,粪便较稀,黏液增多,块状粪便中有时可见有虫体。此病是()。
(2014年)大气层能够阻止地面绝大部分热辐射进入外空间,由此产生温室效应,主要原因是()。
辐射分为电离辐射和非电离辐射。下列辐射中,属于非电离辐射的有()辐射。
2016年11月,某设计公司发生罚款支出2万元。根据企业会计准则及其相关规定,发生的罚款支出属于()。
根据我国公司法律制度的规定,下列选项关于股份转让限制的表述中,不正确的有()。
下列各项中,有关城镇土地使用税减免的表述不正确的是()。
在使用最小变化法测量重量差别阈限的实验中,平均上限的重量为205克,平均下限的重量为196克,则差别阈限为()
最新回复
(
0
)