首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people buy a lot of gifts just before Christmas. But some people think buy too much. They have started a special day called
Most people buy a lot of gifts just before Christmas. But some people think buy too much. They have started a special day called
admin
2011-01-10
54
问题
Most people buy a lot of gifts just before Christmas. But some people think buy too much. They have started a special day called Buy Nothing Day. They don’t want anyone to go shopping on that day.
Buy Nothing Day is November 29. It’s 25 days before Christmas. The idea for Buy Nothing Day started in Vancouver, British Columbia. Now people all over the United States celebrate Buy Nothing Day. In California. parents and children get together to read stories. sing songs and paint pictures. The children talk about why they don’t need a lot of toys.
This year in Albuquerque, New Mexico, high school students wanted to tell other students about Buy Nothing Day. They organized a simple dinner to give people information about Buy Nothing Day. They asked restaurants in the neighborhood to donate(赠送) the food. They made posters(海报) and talked to other students about it. The dinner was a big success, and many students agreed not to buy anything on November 29. the students at the high school liked the idea of this new tradition. Next year. they want to have another dinner to inform more people about Buy Nothing Day!
According to the passage, which of the following statements is TRUE? ______ .
选项
A、Buy Nothing Day has become popular in the United States.
B、Restaurants have a tradition of donating food on holidays.
C、Gift shops are expected to be closed on Buy Nothing Day.
D、Children like the idea of Buy Nothing Day best.
答案
A
解析
推理判断题。文章第二段第四句话是“现在在美国各地,人们都庆祝零购物日。”因此A符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8MfK777K
本试题收录于:
山东省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
山东省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Writeonthefollowingtopic.Childrenwhoarebroughtupinfamilieswhichdonothavemuchmoneyarebetterpreparedtodealw
HolmesandWatsonhadapprehendedthreepeopleonsuspicionofshoplifting.Thethree,aman,awomanandaboy,wereinterview
Thecomplaintaboutpeopleaddingwatertothebeeristheearliestrecordofalcohol.
Thecomplaintaboutpeopleaddingwatertothebeeristheearliestrecordofalcohol.
WhywasJonasDayinvitedtothestudiofortheinterview?
WhywasJonasDayinvitedtothestudiofortheinterview?
ThereIsNoJobmoreImportantthanParentingByBenjaminCarsonMybeliefbeganwhenIwasjustak
Theyfeltsuchheatinthejungle______theyhadneverfeltbeforeinotherplacesintheirlife.
随机试题
不引起S-T段上抬的疾病是
女孩,4岁。因发热4d,伴咽痛、头痛、呕吐,昨晚发现左下肢不能站立及行走,今上午右下肢也不能站立而来诊。体检:体温38℃,神志清,心、肺无异常。双下肢肌力:右Ⅰ级,左Ⅰ级。膝、跟腱反射未引出,病理反射阴性,双下肢痛觉存在。
8个月男婴,阵发性哭啼、呕吐样,烦躁不安48小时,36小时前排鲜红色便30ml后未再解大便。查体:体温39℃,脉搏130次/分,右中上腹部压痛、反跳痛、肌紧张,可扪及4cm×2cm大小肿物。其治疗方案应是
急性白血病患者骨髓象可见
我国对外投资管理规定,投资用汇额在()美元及以上资源开发类境外投资项目由国家发展和改革委员会标准。
矿山生产过程中的掘进工作面防尘中,降低放炮时产尘量的最有效措施是()。
[*]
WorkingMothersCarefullyconductedresearchesthathavefollowedthechildrenofworkingmothershavenotbeenabletoshow
Until1983,TillsonLakehadbeenalovelyweekendandvacationplaceformanyfamilies.Theneverythingchanged.DuringtheFou
A、He’snotaverygoodchessplayer.B、Thewomanshouldjointhechessclub.C、Thewomanneedsalotoftimetoplaychess.D、He
最新回复
(
0
)