首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Lucky Chip. Goodman. The Pantechnicon. Admiral Codrington. Those names should prompt one of two reactions. Either you’re complet
Lucky Chip. Goodman. The Pantechnicon. Admiral Codrington. Those names should prompt one of two reactions. Either you’re complet
admin
2012-11-22
71
问题
Lucky Chip. Goodman. The Pantechnicon. Admiral Codrington. Those names should prompt one of two reactions. Either you’re completely baffled. Or the next few paragraphs are already covered in a thin layer of drool.
The reason? These are some of the best burger joints in London—and as such, are subject to the kind of adulation and argument once reserved for football clubs or Romantic poets.
If you’re unfamiliar with the great burger boom, you may think you know what I’m talking about: chains such as Byron or Gourmet Burger Kitchen, which freed us from the limp grey patties of McDonald’s or Burger King. But the real action is away from the high street, in places that reinvent the burger as an intoxicatingly tender and mind-blowingly juicy trip to gastronomic nirvana.
London, in particular, is in the grip of burger-mania. A swarm of bloggers, led by the wonderfully named Burgerac, scour the streets for the perfect patty, with some organising regular tasting nights featuring guest chefs (I’m going to one tonight, after six months of trying and failing to book a place). At the higher end, New York super-chef Daniel Boulud sells his London restaurant, not on the basis of his large collection of Michelin stars, but the promise to serve you the best beef this side of Fifth Avenue.
Cynics will say that this is a bubble, fuelled by culinary fashion and/or a recession-induced yearning for juvenile comfort food. But the marvel of the burger is that while it appears on every menu in the land, the application of top-class meat, top-class bread and top-class cooking turns it into something transcendent.
A few weeks ago, I went to Meat Liquor, currently one of the coolest restaurants in the country. Nestled behind Debenhams in Oxford Street, and with a gloomy yet lurid aesthetic (think torture porn meets country and western), it’s so achingly hip they don’t even give you cutlery, just a great roll of kitchen paper. But as I tucked into the "Dead Hippie" cheeseburger—and sipped a viciously powerful cocktail—I felt like I was having a religious experience. The first commandment? Never eat at Ronald McDonald’s again.
The best hamburgers, said Mark Twain (or possibly Oscar Wilde), are made from sacred cows. In that spirit, I’d like to float the idea that we in Britain have got our dinner parties the wrong way round. In France, I learned recently, they drink the red wine first, before switching to white - reducing both the scale of their hangover, and the nasty stain around the lips.
Research published over the new year seemed to bear that out, saying that you should definitely go for white with cheese, because the red’s heavy flavour blots out the taste. I sense some rather pleasant experimentation coming on.
From The Daily Telegraph, February 6, 2012
Which of the following statements is NOT correct?
选项
A、The author enjoyed eating the cheeseburgers in Meat Liquor.
B、It is said that the best hamburgers are made from sacred cows.
C、In France people often drink the white wine before the red wine.
D、The research says people should drink white wine with cheese.
答案
C
解析
本题为概括题。根据第六段“I went to Meat Liquor”, “I tucked into the‘Dead Hippie’cheeseburger...I felt like I was having a religious experience”.“Never eat at Ronald McDonald’s again”可判断A正确;根据第七段“The best hamburgers,said Mark Twain(or possibly Oscar Wilde),are made from sacred cows”可知B正确;根据第七段“In France…they drink the red wine first,before switching to white”故C错误;根据最后一段“Research…saying that you should definitely go for white with cheese”可知D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8WhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Atthatmomentwhenhewastoldthattheradiostationhadfoundhissonforhim,itwasallhecoulddo______.
WriteonyourANSWERSHEETONEacompositionofabout200wordsonthefollowingtopic:Themoderneraissaidtobemarked
SaltWedonotknowwhenmanfirstbegantousesalt,/butwedoknowthatithasbeenusedinmanydifferentways./Histor
Mobilephonenowadayscreatesanewwayoflife,butmeanwhileitbringsaboutembarrassingsituationsandmobilephoneetiquett
Thegalehasratherincreasedthanshownany______ofabating.
WherewastheU.S.soldierwaskilledtwodaysearlier?
Researchershavefoundexperimentalevidencethatatouchcanbeworthathousandwords.MatthewJ.Hertenstein,aprofessorof
BlackBerrymakerResearchinMotion(RIM)hascomebottomofalistoftheworld’sgreenestelectronicsfirms.TheCanadian-base
Sheis______amusicianthanherbrother.
After______seemedanendlesswait,itwashisturntoenterthepersonnelmanager’soffice.(2010年考试真题)
随机试题
下列关于双眼视野的叙述,哪项不正确
根尖周囊肿衬里上皮的组织来源是A.缩余釉上皮B.结合上皮C.Malassez上皮剩余D.Serres上皮剩余E.口腔黏膜基底层
A、0,1B、1,0C、0,1/2D、1/2,0C
用等离子弧切削金属的钻床
在铁路运输中,铁路运输企业作为承运人,应当按照合同约定,将旅客及行李物品()运送到目的地。
读下表,完成问题。甲国城市化过程中突出的现象是()。
原告提起行政诉讼,原则上不影响被诉具体行政行为的执行,但在下列各项中,属于可以停止具体行政行为执行的情况的是()。
在肌纤维数量相同的前提下,快肌纤维的收缩力明显大于慢肌纤维。()
主机板有许多分类方法,按芯片组的规格可分为()。
Readthistextaboutbarrierstointernationalbusiness.Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachofthe
最新回复
(
0
)