首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It has a history of less than 30 years. B、It is the best-sold newspaper in the world. C、It is not expected to last long at the
A、It has a history of less than 30 years. B、It is the best-sold newspaper in the world. C、It is not expected to last long at the
admin
2018-04-10
40
问题
W: (1) Welcome to our night show Books of Wisdom. Today, we are glad to have invited Mr. Philips, the chief editor of USA Today, to share his views on the national newspaper.
M: Good evening.
W: Good evening, Mr. Philips. (2) Since e-papers and e-books are emerging as overwhelming alternatives to the printed kind nowadays, it is really sad to see that many newspapers are having a hard time, and some have even disappeared.
M: That’s true. E-papers are indeed developing more quickly than almost anyone predicted.
W: But as far as I know, USA Today has been doing great, and (3-1) it is now more than 30 years old. Could you tell us the secret of its success?
M: I have to say that (3-2) when USA Today began, few expected it would last this long.
W: But at last it turns out that not only has it lasted, but also it has thrived.
M: Yes. (3-3) USA Today is the most widely read daily newspaper in America. It is also distributed in many other countries around the world. But that’s only part of the story. (4) The real remarkable success is the changes it made in the newspaper industry. USA Today changed the way papers look, the way reporters write, and the way news is gathered and delivered.
W: It seems that USA Today set out to be different. That is the distinct feature of it, isn’t it?
M: You can say that again. When USA Today was first published, the newspaper industry was, um, in trouble. Fewer people were reading them. The papers were full of bad news about crime and killing. The stories on them were as long as a rope without an end. There were no color photos and graphics, and you could never find the latest scores of sports in them.
W: And then USA Today changed all that?
M: Definitely. For example, compared with those long stories from other newspapers, USA Today has shorter stories, most of which do not jump, or continue, from one page to another. It uses color photos, and colorful charts and graphics. It does not include much international news, but it does have lots of sports, entertainment and human interest stories.
W: (5-1) And it is supposed to appeal to younger readers, am I right?
M: (5-2) Exactly. Young readers have been raised watching television, so they have trouble, uh, paying attention to longer stories. They want to be entertained, not informed. But, just as no one is born successful, USA Today was mocked by many people at the beginning. Other newspapers called it "McPaper". They were comparing it to McDonald’s fast food, which, you know, isn’t very healthy. It fills you up, but it doesn’t have much nutrition.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What is this interview mainly about?
2. Why does the woman say newspapers today are having a hard time?
3. Which of the following statements about USA Today is CORRECT?
4. According to the man, what is the real success of USA Today?
5. Why did USA Today make the changes?
选项
A、It has a history of less than 30 years.
B、It is the best-sold newspaper in the world.
C、It is not expected to last long at the beginning.
D、It offers readers e-edition on the Internet.
答案
C
解析
根据句(3—1)可知,《今日美国》具有超过30年的创刊历史,而不是少于30年,故[A]错误;根据句(3—2)可知,在《今日美国》创办初期,几乎没有人预料到它会存在如此长的时间,故[C]正确;根据句(3—3)可知,《今日美国》是美国日报中拥有读者最多的报纸,而不是世界上最畅销的报纸,故[B]错误;[D]选项“它在网上给读者提供电子版”,在访谈中并没有提到。因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/8hoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)Humanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthepermanentmovementofpeoplefromonehometoanother
(1)"Twentyyearsago,Blackpoolturneditsbackontheseaandtriedtomakeitselfintoanentertainmentcentre,"saysRobinWo
PASSAGEONEWhatwasGrandCanyonbeforeitbecameanationalpark?
(1)Mostpeopledreamenthusiasticallyatnight,theirdreamsseeminglyoccupyinghours,eventhoughmostlastonlyafewminutes
(1)OscarWildesaidthatworkistherefugeofpeoplewhohavenothingbettertodo.Ifso,Americansarenowamongtheworld’s
A、Oneminute.B、Halfaminute.C、20seconds.D、10seconds.D访谈中女士提到,招聘者在每份简历上只会花10秒左右的时间,因此本题选D。
A、Negative.B、Positive.C、Ambiguous.D、Neutral.B本题要求推断McKay教授对于子女与父母分开居住的看法。McKay教授的原话是Ithinkthatit’sanexcellentarrangeme
A、TheytendtotakeinlessvitaminDinthatseason.B、Theydolessexerciseandbecomeweakerthanusual.C、Theyneedtoeatm
A、Takinganoperation.B、Injectiontherapy.C、Blooddonation.D、Takingmedicine.C对话中在主持人说过铁元素过多的治疗方式有些原始后,Sharon说,确实很神奇,只是简单的捐献
A、Becausetheyaresurroundedbyironproducts.B、Becausetheytakeintoomuchironfromthediet.C、Becausetheysufferfromt
随机试题
下列关于大陆架的表述,哪项是错误的?
机械设备按其作用可分为输送设备、金属加工设备、( )、动力设备、起重设备、冷冻设备和成型与包装设备。
人工定额的制定方法中,()简单易行,适用于施工条件正常、产品稳定、工序重复量大和统计工作制度健全的施工过程。
皮革机器用砑光机
进行固定资产投资决策和管理的首要原则是()。
根据我国有关外债口径的规定,下列属于我国外债的有()。
某小型企业,2001年1月20日向其主管税务机关申报2000年度取得收入总额150万元,发生的直接成本120万元、其他费用40万元,全年亏损10万元。经税务机关检查,其成本、费用无误,但收入总额不能准确核算。假定应税所得率为20%,按照核定征收企业所得的办
“媒体播放机”主要用来播放多媒体文件。()
北京博物馆展出了两千多年前新出土的文物。
Whichwriterofthefollowingpresentsthetranscendentalisminhisorherworks?
最新回复
(
0
)