首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Do you know insurance(保险)? Buying insurance is a (56) by which people can protect themselves (57) large losses. Protection again
Do you know insurance(保险)? Buying insurance is a (56) by which people can protect themselves (57) large losses. Protection again
admin
2011-02-27
47
问题
Do you know insurance(保险)? Buying insurance is a (56) by which people can protect themselves (57) large losses. Protection against fire is one kind of insurance. Large numbers of people pay (58) sums of money (59) an insurance company. Although thousands of people have paid for fire insurance, only (60) will lose their homes by fire. The insurance company will pay for these homes (61) of the sums of money it has collected.
The first modem fire insurance company was (62) in London, England, in 1666.A great fire had just (63) most of the city, and people wanted to protect against (64) losses. The fire company grew rapidly. (65) , other companies were founded in other areas.
Benjamin Franklin helped form the first fire insurance company in America in 1752.He also (66) a new kind of insurance for (67) . The new insurance would offer protection against the loss of crops (68) storm.
In 1759, Benjamin Franklin helped start (69) new insurance. This company, which offered (70) insurance, collected some money (71) from different men. Although a man died, his family was given a large sum of money. Today, this company is (72) in business.
Over the years, people have (73) from many new kinds of insurance when they have suffered from (74) accidents as car, plane crashes. Tomorrow, almost everyone has (75) kind of insurance.
选项
A、few
B、quite a few
C、a few
D、many
答案
C
解析
四个选项都可修饰可数名词。few“几乎没有”,表示否定;quite a few“相当多”;a few“少数几个”;many“许多”。因为文中出现了only,就说明“有”,但“不多”,所以选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/90JO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Therearetwomainthingsthatmakeaircraftengineeringdifficult:theneedtomakeeverycomponentasreliableaspossibleand
Treesshouldonlybepruned(修剪,整枝)whenthereisagoodandclearreasonfordoingsoand,fortunately,thenumberofsuchrea
Ican______hersuddenfriendliness;shewantsmetolookafterherparrotwhilesheisaway.
Woman:Haveyouheardabouttheplanecrashyesterday?Itcaused120deaths.I’mneverateasewhentakingaflight.Man:Though
Ishouldbethe______mantothinkhighlyofthosewhowakeuptopersonsofinfluence.
Settingfirestopublicbuildings-highlydangerousandpunishablebylawallovertheworld.
TheconversationswhichEnglishpeopleholdabouttheweatherdonotasaruleleavetheparticipantsanythewiser;onlyonrar
Thesystemwasredesignedtoembracethenetworkandeventually______itinaprofitabledirection.
Itisstrangethatsomanyoftheimportantmeetingsinpeople’slivestakeplacequitebychance.Icouldhavesat【C1】______in
随机试题
不孕症患者进行卵巢功能检查时,最为简便的方法是()
防止减压蒸馏暴沸现象产生的有效方法是
《中华人民共和国专利法》规定:“申请专利应当向专利局提交申请文件一式两份。”该规范性质如何?()
构造平原按其所处的绝对标高的高度进行划分,在200m以下的平展地带是()。
以下哪种形式不专属于铁路货物的装运()。
某公司财务人员向税务师提出了下列增值税一般纳税人的涉税问题:(1)本市最近遭遇了较强降雨,该公司虽将货物全部存于仓库做好了相关措施,但仓库仍浸水,导致存货无法使用而损失。这种损失需要做进项税额转出吗?(2)存货盘点过程中,发现原材料盘亏1200千克,每
“1801年在英国同丹麦进行的哥本哈根海战中,英国海军英雄纳尔逊上校在激战中处境危险,接到了撤退的信号。舰长弗雷问他怎么办,他将望远镜举到一只失明的眼睛跟前说:‘我没有看见那个信号。’于是又勇敢地继续指挥战斗,结果取得了胜利,丹麦被迫停战。”这段话
“毋以日月为功,实试贤能为上,量材而授官,录德而定位”体现了董仲舒的三大文教政策中的
假定有以下两个过程:PrivateSubPPP(aAsSingle,bAsSingle)a=a+bPrinta,bb=a+bPrinta,bEndSub
ThebirthofsuburbiaA.Thereisnosinglepivotalmomentthatcouldbeseparatedoutfromanyotherastheconceptionofth
最新回复
(
0
)