首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies (雅皮士, 少壮高薪职业人士)"’. They contend
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies (雅皮士, 少壮高薪职业人士)"’. They contend
admin
2018-05-11
51
问题
Reebok executives do not like to hear their stylish athletic shoes called "footwear for yuppies (雅皮士, 少壮高薪职业人士)"’. They contend that Reebok shoes appeal to diverse market segments, especially now that the company offers basketball and children’s shoes for the under-18 set and walking shoes for older customers not interested in aerobics (健身操) or running. The executives also point out that through recent acquisitions they have added hiking boots, dress and casual shoes, and high-performance athletic footwear to their product lines, all of which should attract new and varied groups of customers.
Still, despite its emphasis on new markets, Reebok plans few changes in the upmarket (高档消费人群的 ) retailing network that helped push sales to $1 billion annually, ahead of all other sports shoe marketers. Reebok shoes, which are priced from $27 to $85, will continue to be sold only in better specialty, sporting goods, and department stores, in accordance with the company’s view that consumers judge the quality of the brand by the quality of its distribution.
In the past few years, the Massachusetts-based company has imposed limits on the number of its distributors (and the number of shoes supplied to stores), partly out of necessity. At times the unexpected demand for Reeboks exceeded supply, and the company could barely keep up with orders from the dealers it already had.
These fulfillment problems seem to be under control now, but the company is still selective about its distributors. At present, Reebok shoes are available in about five thousand retail stores in the United States.
Reebok has already anticipated that walking shoes will be the next fitness-related craze, replacing aerobics shoes the same way its brightly colored, soft leather exercise footwear replaced conventional running shoes. Through product diversification and careful market research, Reebok hopes to avoid the distribution problems Nike came across several years ago, when Nike misjudged the strength of the aerobics shoe craze and was forced to unload huge inventories of running shoes through discount stores.
One reason why Reebok’s managerial personnel don’t like their shoes to be called "footwear for yuppies" is that ______.
选项
A、they believe that their shoes are popular with people of different age groups
B、new production lines have been added to produce inexpensive shoes
C、yuppies usually evokes a negative image
D、the term makes people think of prohibitive prices
答案
A
解析
第1段提到“他们认为锐步鞋对各种各样的消费市场都有吸引力,尤其是现在,公司生产出了篮球鞋和适合18岁以下青少年穿的鞋子以及对健身操或跑步不感兴趣的老年人所穿的散步鞋”,故选A;B并不是直接原因,不是最佳选择;C和D均与文意相悖。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9YT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Abatcaughttheinsectinmidairandateit.B、Dolphin’sclickingsoundsbouncedoffthefishandbacktoit.C、Apersonhear
A、Thepricesofitsshareswentdown.B、MostworkersinApplelosttheirjobs.C、Thecompanysufferedheavylosses.D、Thecompan
A、Tomakechoicesmoreeasily.B、Tomakeworktimemoreefficient.C、Tomakeshoppingmoreconvenient.D、Tomakedecisionsmore
A、Theyprefercooltemperatures.B、Theycansurviveextremeconditions.C、Theyarevulnerabletoradiation.D、Theyhaveaverys
Fertilizerusehasexploded,overloadingplantsworldwide,likelyalteringecosystemsfordecadestocenturies,scientistsrepor
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica,Thisye
A、Finishatextbookassignment.B、Reviewforthefinalexamination.C、Chooseproperresearchtopics.D、Prepareanoutlinefora
A、Hisbackground.B、Hisproperty.C、Hisbelief.D、Histalent.C本题问的是什么给HowardWhite带来了好运。短文中提到,White认为自己很走运,他认为他的人生信仰是为他带来好运的主要因
A、WhentheEngland’sKingplannedtosendtroopstocontroltherebellion.B、WhenthedelegatesattendedtheFirstContinentalC
随机试题
甲投资项目与经济环境状况有关,有关概率分布与预期报酬率如下表: 企业以前投资相似项目的必要收益率是18%,该资产的系统风险系数为0.2.标准离差率是60%,无风险收益率是6%并且一直保持不变。 根据上述资料,回答下列问题:甲投资项目的标准
企业承担社会责任的风险有()
由个人独资经营、归个人所有和控制,在法律上为自然人企业,不具有法人资格的企业形式是()
下列属于夜间施工增加费的有()。
投标人应按招标人提供的工程量清单填报价格,填写的()及工程量必须与招标人提供的一致。
MMPI是( )。
自从布雷顿森林体系确立美元的“双挂钩”以后,美元的国际货币地位强化了,更多国家的货币依附于美元。虽然布雷顿森林体系早已于20世纪70年代初解体,但由于美元一直充当着国际货币,长期形成用美元进行国际交易、支付和储藏功能被不断强化,美元主导国际货币体系的局面并
求微分方程y"一y’+2y=0的通解.
下列关于入侵检测系统探测器获取网络流量的方法中,错误的是()。
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researchandteaching.Manyexpertswouldarguethatboththes
最新回复
(
0
)