首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Neuroscientists have long understood that the brain can rewire itself in response to experience—a phenomenon known as neuroplast
Neuroscientists have long understood that the brain can rewire itself in response to experience—a phenomenon known as neuroplast
admin
2019-09-30
113
问题
Neuroscientists have long understood that the brain can rewire itself in response to experience—a phenomenon known as neuroplasticity. But until recently, they didn’t know what causes gray matter to become plastic, to begin changing. Breakthrough research by a team at MIT’s Picower Institute for Learning and Memory has documented one type of environmental feedback that triggers plasticity: success. Equally important and somewhat surprising: Its opposite, failure, has no impact.
Earl Miller, the lead researcher on the study, says understanding the link to environmental feedback is crucial to improving how people teach and motivate because it’s a big part of how we learn. But we absorb more from success than from failure, according to the study.
Miller’s researchers gave monkeys a simple learning task: They presented one of two pictures. If it was Picture A, the monkeys were supposed to look to the left; if Picture B, to the right. When the monkeys looked in the correct direction, they were rewarded with a drop of juice. All the while the team recorded brain function.
"Neurons(cells specialized to conduct nerve impulses)in the prefrontal cortex and striatum, where the brain tracks success and failure, sharpened their tuning after success," says Miller. What’s more, those changes lingered for several seconds, making brain activity more efficient the next time the monkey did the task. Thereafter, each success was processed more efficiently. That is, the monkey had learned. "But after failure," Miller points out, "there was little change in brain activity." In other words, the brain didn’t store any information about what went wrong and use it the next time. The monkey just tried, tried again.
Miller says this means that on a neurological level, success is actually a lot more informative than failure. If you get a reward, the brain remembers what it did right. But with failure(unless there is a clear negative consequence, like the shock a child feels when she sticks something in an electrical outlet), the brain isn’t sure what to store, so it doesn’t change at all.
Does this research confirm the management tenet of focusing on your—and your team’s—strengths and successes? Miller cautions against making too tidy a connection between his findings and an environment like the workplace, but he offers this suggestion: "Maybe the lesson is to know that the brain will learn from success, and you don’t need to dwell on that. You need to pay more attention to failures and challenge why you fail."
According to Miller’s study, failure as an environmental feedback
选项
A、has a great impact on our neuro-system.
B、can cause gray matter to become plastic.
C、plays a more important role in learning than success.
D、provides less benefits than success.
答案
D
解析
细节理解题。根据failure定位至第一段最后一句话和第二段最后一句话。由第二段可知相比失败,我们能从成功中学到更多,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/9qe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Thegovernment______aheavytaxontobacco,whicharousedoppositionfromthetobaccoindustry.
Pricesarcsky-high,withprofitstomatch.Butlookingfurtherahead,theindustryfaceswrenchingchange,saysanexpertofen
In2010,afederaljudgeshookAmerica’sbiotechindustrytoitscore.CompanieshadwonpatentsforisolatedDNAfordecades--b
In2010,afederaljudgeshookAmerica’sbiotechindustrytoitscore.CompanieshadwonpatentsforisolatedDNAfordecades--b
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Thequestioningoftheroleofthepubliegalleryisnotanewphenomenon.Itissomethingthathasbeenarguedoversinceitsv
Formostofthe20thcentury,Asiaaskeditselfwhatitcouldlearnfromthemodern,innovatingWest.Nowthequestionmustber
Laborisnotjustameaningfulexperience—it’salsoamarketableone.Wheninstantcakemixeswereintroduced,inthe1950s,hou
Laborisnotjustameaningfulexperience—it’salsoamarketableone.Wheninstantcakemixeswereintroduced,inthe1950s,hou
随机试题
缔约国就发展贸易关系中某项具体问题所达成的书面协议,是为补充解释修改而签订,该协议为()
()是由若干判断得出一个判断的思维形式。
患者女性,34岁,X线检查示右肺大面积实变,右肺查体不可能出现的体征是
皮肤紫纹是由于大量皮质醇促进蛋白质分解,抑制蛋白质合成,使机体处于负氮平衡状态所致。
下列各项咨询业务中,不属于注册咨询工程师(投资)执业范围的是()。
在下列关于对财务信息执行商定程序的说法中,正确的是( )。注册会计师执行的商定程序业务与执行鉴证业务存在很多方面的不同,其中包括( )。
A注册会计师计划测试X公司2014年销售交易是否真实。下列实质性程序获取的审计证据中,与证明销售交易的真实性最相关的是()。
关于“节约”正确的说法有()。
Entrepreneursareeverybody’sdarlingsthesedays.Theymaybesmall,buttheyareinnovative.Andinnovation,weareassured,i
A、Mr.Smithhassignedthecontract.B、Mr.SmithisunavailabletillThursday.C、Themanshouldhavecalledbeforethevisit.D、
最新回复
(
0
)