首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To stop them from fighting back. B、To thank them for their hospitality. C、To teach them the European lifestyle. D、To relieve t
A、To stop them from fighting back. B、To thank them for their hospitality. C、To teach them the European lifestyle. D、To relieve t
admin
2013-10-08
73
问题
Alcoholism is a serious disease. Nearly nine million Americans alone suffer from the illness. Many scientists disagree about what the differences are between an alcohol addict and a social drinker. The difference occurs when someone needs to drink. And this need gets in the way of his health or behavior. Alcohol causes a loss of judgment and alertness. After a long period, alcoholism can deteriorate the liver, the brain and other parts of the body. The illness is dangerous, because it is involved in half of all automobile accidents. Another problem is that the victim often denies being an alcohol addict and won’t get help. Solutions do exist. Many hospitals and centers help patients cope. Without assistance, the victim can destroy his life. He would detach himself from the routines of life. He may lose his employment, home or loved ones. All the causes of the sickness are not discovered yet. There is no standard for a person with alcoholism. Victims range in age, race, sex and background. Some groups of people are more vulnerable to the illness. People from broken homes and North American Indians are two examples. People from broken homes often lack stable lives. Indians, likewise, had their traditional life taken from them by white settlers who often encourage them to consume alcohol to prevent them from fighting back. The problem has now been passed on. Alcoholism is clearly present in society today. People have started to get help and information. With proper assistance, victims can put their lives together one day.
23. What is a problem with the victims of alcoholism according to the speaker?
24. Why did white settlers introduce alcohol to Indians?
25. What does the speaker seem to believe about those affected by alcoholism?
选项
A、To stop them from fighting back.
B、To thank them for their hospitality.
C、To teach them the European lifestyle.
D、To relieve their pains and sufferings.
答案
A
解析
目的原因题。短文后半部分提到,白人殖民者常常怂恿印第安人饮酒,以防他们奋起反抗。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AG27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ShouldYouJumpontheTechnologicalBandwagon(时尚)?TechnologicalAdvancesandTheirInfluenceWithinthelast20years
What’stherightactivityforme?Whoeveryouare,there’sanactivityforyoutomaintaina"keepfit"lifestyle.Andjust
______,itisoftenconsideredimpolitetointerjectaremarkwhenpeoplearetalking.(无论在什么文化背景下).
ProfessorKumarBhatt,founderandheadofWarwickManufacturingGroup(WMG),andRobMeakin,apersonneldirectoratMarconi,h
A、Itwillreducegovernmentrevenues.B、Itwillstimulatebusinessactivities.C、Itwillmainlybenefitthewealthy.D、Itwillc
A、Healing.B、Repairing.C、Growing.D、Moving.C选项和细节有关。本题是细节题。从ineffecttheygrowanewtreeovertheoldoneeveryyear.Themo
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesin【B1】______
Roadcourtesyisnotonlygoodmanners,butgoodsense,too.Ittakesthemostlevelheadedandgood-temperedofdriverstoresi
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegesto【B1】______graduatingstudents
GoodandHungryFast-foodfirmshavetobeathick-skinnedbunch.Healthexpertsregularlylambast(抨击)themforpeddling(售卖
随机试题
心肌梗死时心电图改变是()
手足蠕动的病机是()
年所得12万元以上的纳税人,如果已足额缴纳了个人所得税,则纳税年度终了后不必向主管税务机关办理纳税申报。()
基金公司管理基金投资的最高决策机构和需要执行最严格保密要求的部门分别是()。
人的爱好五花八门,读书是其中之一。__________人有了一种爱好,__________有了看世界的一种特别眼光,____________有了一个属于他的特别世界。___________,和别的爱好相比,读书的爱好能够使人获得一种更为开阔的眼光。
阅读以下文字,完成问题。①墨子所讲的“义”,归结起来,有两方面的含义:一是“义行”,二是“义政”。所谓“义行”,首先便是尊重和爱护他人劳动果实,杜绝任何不劳而获、非法攫取的企图;同时,作为个体,还应积极履行自身所承担的社会责任与义务,“有力者疾以
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuingit.Thisisonlytrueifyoupursueit【C1】______.
建立表示学生选修课程活动的实体联系模型,其中的丽个实体分别是()。
关于选取作为查询查找重复值的字段,有一些限制。其中你认为正确的是()。
A、 B、 C、 D、 E、 B
最新回复
(
0
)