首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In early April a series of reports appeared online in the United States and the United Kingdom lamenting (痛惜) the "lazy French".
In early April a series of reports appeared online in the United States and the United Kingdom lamenting (痛惜) the "lazy French".
admin
2015-07-05
76
问题
In early April a series of reports appeared online in the United States and the United Kingdom lamenting (痛惜) the "lazy French". A new labor law in France had apparently banned organizations from e-mailing their employees after 6 p. m. In fact, it turned out to be more a case of "lazy journalists" than "lazy French" : as The Economist explained, the "law" was not a law at all but a labor agreement aimed at improving health among a specific group of professionals, and there wasn’t even a hard curfew (宵禁) for digital communication.
Brits and Americans have long suspected that the French (and others) are goofing off while they— the good corporate soldiers—continue to work pretty hard. They’re proud of it, too. A Gallup poll, released in May, found that most U. S. workers see their constant connection with officemates as a positive. In the age of the smartphone, there’s no such thing as " downtime" , and we profess to be happier—and more productive —for it.
Are we, though? After reviewing thousands of books, articles and papers on the topic and interviewing dozens of experts in fields from neurobiology and psychology to education and literature, I don’t think so. When we accept this new and permanent ambient (外界的) workload—checking business news in bed or responding to coworkers’ emails during breakfast—we may believe that we are dedicated, tireless workers. But, actually, we’re mostly just getting the small, easy things done. Being busy does not equate to being effective.
And let’s not forget about ambient play, which often distracts us from accomplishing our most important tasks. Facebook and Twitter report that their sites are the most active during office hours. After all, the employee who’s required to respond to her boss on Sunday morning will think nothing of responding to friends on Wednesday afternoon. And research shows that these digital derailments (出轨 ) are costly: it’s not only the minutes lost responding to a tweet but also the time and energy required to " reenter" the original task. As Douglas Gentile, a professor at Iowa State University who studies the effects of media on attention spans, explains, " Everyone who thinks they’re good at multitasking is wrong. We’re actually multiswitching and giving ourselves extra work. "
Some parts of the workforce do rely on constant real-time communication. But others should demand and be given proper breaks from the digital maelstrom (大漩涡). Batch-processing email is one easy solution. Do it a few times a day and reserve the rest of your time for real work. Most colleagues and clients will survive without a response for three hours, and if it’s truly urgent, they can pick up the phone.
I don’t advocate abstinence (禁戒) or blanket rules like that fictional post-6 p. m. email ban. However, I do think our zeal of connectivity has gone too far. We can’t keep falling prey to ambient work or play. Instead, we must actively decide on our level of tech engagement at different times to maximize productivity, success, and happiness.
What’s the author’s attitude towards constant connection with officemates?
选项
A、Positive.
B、Negative.
C、Neutral.
D、Ambivalent.
答案
B
解析
观点态度题。第二段最后两句提到,五月份公布的盖洛普民调显示,大多数美国员工认可与同事的持续联系。在智能手机时代,没有“离线期”这回事,这让他们感到更开心、更有成效;紧接着第三段第二句指出,作者在查看过与该主题相关的大量书籍、文章和论文,并在采访了神经生物学、心理学、教育和文学领域的众多专家之后,就不这么认为了,也就是说作者对与同事之间的持续联系持否定的态度,故答案为B)。A)“肯定的”、C)“中立的”和D)“矛盾的”均与作者的态度不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ANQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Acarmanufacturingcorporation.B、Thesolutionstothecarindustryproblems.C、Thehistoryofthecarmanufacturingindustry
TerryWolfischColemayseemlikeanordinary40-year-oldmom,butherneighborsknowthetruth-.She’soneofthe"PodPeople.
A、Hedoesn’tlikethewomanatall.B、Hewillseethewomaninafewminutes.C、Hewouldliketoseethewomantomorrow.D、Hedo
Ispentagoodpartofthelastthreeweekshelpingayoungfriendlookforanapartment,andtheexperiencewasrevealing.Amon
Testsmaybethemostunpopularpartofacademiclife.Studentshatethembecausetheyproducefearand【B1】______aboutbeingeva
ThefirstcopyrightlawintheUnitedStateswaspassedbyCongressin1790.In1976Congressenactedthelatestcopyrightlaw,
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
A、Hisfather.B、Hismother.C、Hehimself.D、Histeachers.C女士询问男士是如何申请大学的,男士回答说自己需要准备所有的事情,因为父母对此不了解。由此推断,男士需要独立完成申请大学的各项程序。
A、ShelikesJapanesefoodbest.B、Shewantstopayforthemeal.C、Shedoesn’tlikecookingbyherself.D、Shewantstoeatsomew
A、Red,blueandgreen.B、Greenandyellow.C、Blue,redandyellow.D、Yellowandblue.D
随机试题
(11年4月真题)对于解决投资争端中心(ICSID)的仲裁裁决,当事人可以据以撤销裁决的理由是()
TheBritishpsychoanalystJohnBowlbymaintainsthatseparationfromtheparentsduringthesensitive"attachment"periodfromb
我国动物传染病防疫工作的指导方针是()
合成1分子胆固醇需多少分子乙酰CoA
食品药品监督管理局向一药店发放药品经营许可证。后接举报称,该药店存在大量非法出售处方药的行为,该局在调查中发现药店的药品经营许可证系提供虚假材料欺骗所得。关于对许可证的处理,该局下列哪一做法是正确的?
在下列表述中,你认为正确的是()。
有甲、乙、丙、丁、戊五个短跑运动员进行男子100米决赛。看台上,赵明和钱亮在预测他们的名次。赵明说,名次排序是戊、丁、丙、甲、乙;钱亮说,名次排序是甲、戊、乙、丙、丁。决赛结果表明:赵明既没有猜对任何一个运动员的正确名次,也没有猜对任何一对名次相邻运动员的
有一副对联,上联是“橘子洲,洲旁舟,舟行洲不行”;下联是“天心阁,阁中鸽,鸽飞阁不飞。”这形象地说明了运动和静止是相互依存的,静止是
Whoisonduty(责任,税)today?
TheNationalArchivescontaininformationso______thatresearchershavebeenknownnevertopublishbecausetheycannotbeart
最新回复
(
0
)