首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Four million copies. B、Four billion copies. C、Thirteen million copies. D、Thirty million copies. C 根据“local newspaper have a ci
A、Four million copies. B、Four billion copies. C、Thirteen million copies. D、Thirty million copies. C 根据“local newspaper have a ci
admin
2010-03-26
61
问题
Visitors to Britain sometimes are surprised to learn that newspapers there have such a large circulation. The Daily Mirror and the Daily Express both sell about four million copies every day. Apart from the national papers, there is another branch of the British press which sells almost as many copies. Local newspapers have a circulation of 13 million. Almost every town and country area has one.
Local newspapers are written almost entirely for readers interested in local events— births, weddings, deaths, council meetings and sports—but the content is naturally influenced by the kind of community they serve. A great deal of local news is regularly supplied by clubs and churches in the neighborhood and it does not get out of date as quickly as national news.
Local newspapers do not often comment on problems of national importance and editors rarely take sides on political questions. They can often be of service to the community in expressing public feeling on local issues. A newspaper can sometimes persuade the council to take action to provide better shopping facilities, improve transport in the area and preserve local monuments and places of interest.
These papers often sound rather dull and it seems surprising that they all make a profit. However, for many people in small towns and villages the death of someone known to them or the installation of traffic lights at a busy corner nearby can sometimes be more important than a disaster in a foreign country.
选项
A、Four million copies.
B、Four billion copies.
C、Thirteen million copies.
D、Thirty million copies.
答案
C
解析
根据“local newspaper have a circulation of 13 million”可知答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AYk7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Bybuses.B、Byprivatecars.C、Byrail.D、Byair.C根据文中提到的“InChinatodaythemostcommonwayoftravelingisstillbyrail”,可
A、Finishtheircoursework.B、Buysomenecessitiesfortheirtrip.C、HeadforSydney.D、Planouttheirholidayindetail.D[听力原文
A、Physics.B、Computerscience.C、Tourism.D、Mechanicalengineering.B根据对话中“Well,whenIfirststartedcollege,Imajoredinphysic
A、$60.00.B、$40.00.C、$48.00.D、$54.00.B根据对话中“sheaskedmetospendonly40.”可以判断此题答案为B。
__________(在我设计出这个问题的解决方案后),I’llsubmitareporttothecommittee.
A、Newspaperandmagazines.B、Radioandtelevision.C、Computers.D、Alloftheabove.D这个题目所涉及的信息一开始就提到了,答案是D。
A、Itisappropriate.B、Itistooinformal.C、Itisnormal.D、Itistooformal.D根据选项,推测对话的内容与某人对某事的态度相关。对话中“Well,theinvitation
A、VitaminA.B、VitaminB.C、VitaminC.D、VitaminD.AWhichkindofvitaminisofprimaryimportancetogoodeyesight?根据选项可知问题可能
Amongthosetanningcustomers,itisestimatedthatmostofthemare______.AccordingtotheInternationalAgencyforResearch
A、TheircompetitorshavelongbeenadvertisingonTV.B、TVcommercialsarelessexpensive.C、Advertisinginnewspapersaloneis
随机试题
个人相对人与组织相对人
张某因被李某打成轻伤而到法院提起刑事附带民事诉讼,在案件审理过程中,被告人李某因意外事故不幸去世,受理该案的人民法院该如何处理?()
舞蹈作品:芭蕾舞剧《白毛女》
下列关于囊性肿物的描述,错误的是
急性白血病引起出血的主要原因是
案情:自然人甲欲买房屋若干,遂于2005年5月1日到乙房地产公司售楼处了解乙开发建设的A楼盘情况。乙的销售人员称楼盘销售火暴,房屋成交量已达房屋总量的80%以上,如果甲不及时购买,可能再也买不到该楼盘的房屋,即使能买到,也要多支付10%以上的房款。甲领取了
单位的会计凭证、会计账簿、会计报表相结合的方式称为()。
高中思想政治合格性学业水平考试属于()。
在教师表中,如果要找出职称为“教授”的教师,所采用的关系运算是
FiveTypesofBooksI.IntroductionA.Readingforinformation,hopingto—improveourmindswiththeinformationacquired—g
最新回复
(
0
)