首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
71. A man once said how useless it was to put advertisements in the newspapers. " Last week, " said he, " my umbrella was stolen
71. A man once said how useless it was to put advertisements in the newspapers. " Last week, " said he, " my umbrella was stolen
admin
2014-02-11
67
问题
71.
A man once said how useless it was to put advertisements in the newspapers
. " Last week, " said he, " my umbrella was stolen from a London church. As it was a present, I spent twice its worth in advertising, but didn’t get it back. "
" How did you write your advertisement?" asked one of the Listeners, a merchant.
" Here it is, " said the man, taking out of his pocket a slip cut from a newspaper. The other man took it and read, " Lost from the City Church last Sunday evening, a black silk umbrella. The gentleman who finds it will receive ten shillings on leaving it at No. 10 Broad Street. "
" Now, " said the merchant, " I often advertise, and find that it pays me well. But the way in which an advertisement is expressed is of great importance. Let us try for your umbrella again, and if it fails, " I’ 11 buy you a new one. " The merchant then took a slip of paper out of his pocket and wrote:" If the man who was seen to take an umbrella from the City Church last Sunday evening doesn’t wish to get into trouble, he will return the umbrella to No. 10 Broad Street. He is well known. "This appeared in the paper, and on the following morning, the man was astonished when he opened the front door. In the doorway lay at least twelve umbrellas of all sizes and colors that had been thrown in, and his own was among the number. Many of them had notes, fastened to them saying that they had been taken by mistake, and begging the loser not to say anything about the matter.
The result of the first advertisement was that______.
选项
A、the man got his umbrella back
B、the man wasted some money advertising
C、nobody found the missing umbrella
D、the umbrella was found somewhere near the church
答案
B
解析
事实细节题。文章第一段中讲到那个人花了两倍于雨伞的价钱做广告,但仍没有找回雨伞。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AqDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Theyearsbetween1870and1895broughtenormouschangestothetheaterintheUnitedStatesastheresidentcompanywasundermi
Theteachingmethodshouldbevariedatdifferentstagesoflearning______achievingbetterresults.
ShouldWeStopCelebratingExoticFestivals?SomethinkChinese,especiallytheyoung,shouldbelessexcitedaboutChristma
Mostof______isonAmericantelevisionareprogramsdesignedtoappealtopeoplewhogointothesupermarketsandbuytheproduc
Man:CouldyougivemearidetotheMuseumofModernArtonyourwaytooffice?Woman:I’msorrybutI’mnotgoingtoofficeto
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______thereareasmanydifferentkindsofEnglishastherearesp
Thehabitofreadingnewspapersis______.Themoneyspentonadvertisementsis______.
如果我是他,我就会尽最大的努力按时完成任务。
Amanoncesaidhowuselessitwastoputadvertisementsinthenewspapers.
Helookedthroughthepagesofadvertisementstofindjobs______tocollegestudentsduringthesummerholidays.
随机试题
“对方不会试图利用我们,是吗?"这种提问方式属于()
具有加强十二经脉中相为表里的两条经脉之间在肢体联系作用的是
A.6小时B.12小时C.24小时D.48小时E.72小时
下列选项中,()是社交礼仪中正确的介绍方式。
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
普通股东享有的权利是()。
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodernsocietyhaschangedpeop
中华民族崇尚精神的优良传统的表现有()
战后的政治形势,总的说来,对中国人民实现建设新中国的目标是有利的,表现在()
Between1852,when【C1】______wasfirstestablishedthatMountEverestwasthehighestmountainonearth,and1953,whenEdmundHi
最新回复
(
0
)