首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Next week, according to United Nations projections(预测), the world will pass seven billion in population, and by the end of this
Next week, according to United Nations projections(预测), the world will pass seven billion in population, and by the end of this
admin
2016-06-02
84
问题
Next week, according to United Nations projections(预测), the world will pass seven billion in population, and by the end of this century it’s likely to grow by half again to ten billion.
What will determine their quality of life? From an economist’s view, what matters is the productivity of the ten billion—will they be educated and have jobs that contribute to economic growth? From a sociologist’s view, what matters is whether the ten billion are socialized into stable roles in society—can they build families and join communities where they have dignity and focus on building for the future? From a political scientist’s view, what matters is the quality of government in countries where most of the ten billion will live—will those governments avoid corruption, enforce the rule of law, and protect participation and civil rights?
At present, the prospects are not bright. While most of the world’s capital, managerial experience, and engineering expertise is concentrated in the high-income and emerging economies of Europe, China, North America, and Japan, none of those areas will be significant contributors to future population growth. Even China, is now reaping(获得)the results of its one-child policy and is projected to suffer a decline in population of 400 million by 2100.
Three billion additional people will join the world this century, and virtually all of them will be growing up in countries that today are rated by the George Mason University Fragile States Index as having governments that have serious, high, or extreme fragility. These are governments that do not enforce the rule of law, have high rates of internal violence, and do a poor job providing education and jobs for their people.
What kind of economies is most of the world’s capital concentrated in?
选项
答案
The high-income and emerging economies.
解析
由题干中的economies和most of theworld’s capital定位到第三段第二旬。该句提及世界上大部分的资本、管理经验和工程方面的专业技能都集中在高收入产业和新兴经济体中,由此可知该空格应填The high-income andemerging economies。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BH5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Likeitornot,EnglishisthelinguafrancaofEurope.Accordingtothe【D1】________,some84percentofyoungpeopleintheECa
A、Inthecloakroom.B、Inthecoffeebar.C、Attheticketoffice.D、Undertheseat.D题目问女士遗失手套的地点。对话中女士说昨晚将一副黑色皮革手套遗忘在了剧院,但是不确定具体
A、Romania.B、Slovakia.C、CzechRepublic.C信息明示题。文中告知在此次洪灾中捷克有数人丧生。Romania罗马尼亚;SlovakiaandtheCzechRepublic捷克和斯洛伐克联邦共和国;Vltav
A、Therestaurant.B、Themarket.C、Thecinema.D、Thesportscenter.B从第二句话得知男士下班之后先要去市场购物,然后去和莎拉打网球,最后两人才要去餐馆,因此根据所提问题确定答案为B。
Receptionist:Goodmorning.HopkinsDentalSurgery.Charles:Goodmorning______.Receptionist:Isee.CanyoucomeonThursday
Mr.Smith______thesuggestionthatsometapesofourlabshouldbereplaced.
A、Tomakepreparationsforanewpublication.B、Tolearnhowcouplesspendtheirweekends.C、Tofindouthowhouseworkisshared
Attheageof12,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasyettoreachitsfullsizeand【T1】______,anditsownergetshi
Attheageof12,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasyettoreachitsfullsizeand【T1】______,anditsownergetshi
Attheageof12,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithasyettoreachitsfullsizeand【T1】______,anditsownergetshi
随机试题
You’llrun______troubleifyoudon’ttakecare.
A.10%~20%B.20%~25%C.30%~40%D.50%~60%E.70%~80%糖尿病患者的合理饮食结构中糖应占
女患者,曾多次人工流产,近2年月经量少,现月经6个余未行,头晕耳鸣,腰膝酸软,查尿妊娠试验阴性,舌淡少苔,脉沉弱。
男,52岁。初诊2型糖尿病2个月,每日进主食量500g,身高171cm,体重90kg,BMI30.8kg/m2,实验室检查:空腹血糖7.5mmol/L,餐后2小时血糖12.8mmol/L,糖化血红蛋白7.2%。目前首选的糖尿病治疗药物是()
以下不符合急性胰腺炎腹痛特点的是
以下关于二手房转让的说法中,正确的有()。
当今全球规模最大的单一金融市场和投机市场是()。
某企业原流动比率大于1,速动比率小于1,现以银行存款支付以前的应付账款,则企业的()。
简述形成效果图的思路。如何调整画面的颜色?
A、Ourbodies.B、Ourscientificknowledge.C、Ourthoughts.D、Ourambitions.B细节辨认题。对话中女士明确指出,在她看来,我们的身体在过去的几千年里其实并没有什么改变,改变的是科学知识
最新回复
(
0
)