首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The scientists know it is definitely getting smaller. B、The scientists know it is near extinct. C、The scientists still do not
A、The scientists know it is definitely getting smaller. B、The scientists know it is near extinct. C、The scientists still do not
admin
2018-05-08
28
问题
Almost 20,000 whales have been slaughtered since a ban on commercial whaling was introduced in 1986 and the death toll is rising each year. Norway and Japan killed over 1,000 whales in 1999 and they plan to kill even more. The International Whaling Commission(IWC)has failed to stop the killing and a compromise deal may relax the ban allowing coastal whaling-—condemning many thousands more whales to a cruel death. In 1994, the IWC created a whale sanctuary in Antarctic waters and many believed the battle to save the whales had been won. But Japan has ignored the sanctuary and along with Norway continues to defy the whaling ban. As the environmental concerns increase, whaling is no longer the issue as it was or deserves to be. With little public awareness of the increasing whale slaughter, there has been no pressure to stop it. Consequently, the political will to confront the whalers and enforce the whaling ban has slipped away. Commercial whaling has devastated whale populations worldwide, pushing the entire species to the brink of extinction. There is still great scientific uncertainty about the size and status of remaining whale populations. Whales are facing increasing threats to their survival including increasing toxic pollution, massive over-fishing, entanglement in fishing nets, boat collisions, habitat loss, ozone depletion and climate change. They need to be protected, not hunted. Commercial whaling is appallingly cruel and unnecessary. It is morally indefensible. It should be condemned to history, to a time when sadly we knew no better!
9. What does the speaker say about the death toll of whales after 1986?
10. How does the speaker describe scientific knowledge of whale populations?
11. What is the speaker’s attitude towards whaling?
选项
A、The scientists know it is definitely getting smaller.
B、The scientists know it is near extinct.
C、The scientists still do not know.
D、The scientists think it is rebounding slightly.
答案
C
解析
短文谈到,对于现在鲸鱼的数量和情况如何,在科学上还有很多未知之数,也就是说科学家也不知道情况到底如何,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BgT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Lessthan7billion.B、Halfabillion.C、Nomorethan70million.D、About15million.B短文第一句提到,Facebook的用户有halfabillion,即5亿。
A、12-14%.B、12-40%.C、20-40%.D、20-50%.C短文开头提到“InsomelargeAmericancityschools,asmanyas20一40%ofthestudentsareabsentea
A、BecausesheisProfessorDavid’sdaughter.B、Becausesheworkspart-timeasProfessorDavid’ssecretary.C、Becausesheusedto
A、Jointlysetuppreservedareasforbirds.B、Stopdomesticeconomicexpansion.C、Setupstopoverareasontheirown.D、Eliminat
A、Doubtful.B、Reserved.C、Indifferent.D、Supportive.D从选项预测本题询问的是态度。女士在采访结束时说人们可能对该组织做事的方式持不同看法,但他们做的事情很了不起,希望他们继续并祝他们好运,故选D。长对话
A、HefelthisassignmentwastougherthanSue’s.B、Hisclientscomplainedabouthisservice.C、Hethoughtthebosswasunfairto
Fertilizerusehasexploded,overloadingplantsworldwide,likelyalteringecosystemsfordecadestocenturies,scientistsrepor
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
随机试题
汶川大地震后,很多幸存者经常被痛苦和恐怖回忆困扰,这种反应属于()
下列对要约邀请和要约的表述不正确的一项是()
目前,在我国农村社区健康教育一般指
风湿性心脏病二尖瓣狭窄呈
与肺相表里的脏腑为()
膀胱内尿液不能控制而随时自尿道流出为
根据《水利水电工程标准施工招标资格预审文件》,近5年完成的类似项目情况表应附的证明材料有()。
某投资者以每份920元认购了面值1000元,票面利率6%,每年付息的5年期债券,一年后,到期收益率变为7%,则该投资者的持有期收益率为()
对企业高层管理者的培训,应侧重于培养()。
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonal(人与人之间的)relationships.Onestr
最新回复
(
0
)