首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When you open your electronic mail, you may find information about how to buy medicine, cheap airline tickets, books, computer p
When you open your electronic mail, you may find information about how to buy medicine, cheap airline tickets, books, computer p
admin
2021-07-26
51
问题
When you open your electronic mail, you may find information about how to buy medicine, cheap airline tickets, books, computer products, and so on. There may also be offers for investment deals, bank loans and special holidays. However, to many computer users, this use of electronic spam to sell products has become a major problem as it makes computer communication more difficult.
Many companies that want to send a great deal of advertising at the same time might use the services of a "spammer". A spammer is a person or company that uses computers to send out millions of copies of the same sales information. Spammers get people’s e-mail addresses from websites, news groups and "chat rooms" where people send messages to each other.
Most spam is sent by companies that are trying to get you to buy their products. Some of these are honest companies that may offer good products or services for fair prices. These companies can offer their products for a cheaper price than you might find in a store. However, much of the spam on the Internet is sent by criminals (罪犯) who are trying to sell products that do not exist or offer services they will not provide at all. What they are only interested in is stealing your money. When you answer their spam you find you are expected to send them money and receive a gift. If you just follow what they ask you to do without any consideration, it is likely that you will be cheated and lose some money.
What is the author’s main purpose of writing this passage?
选项
A、To explain what spam is.
B、To find out who send out spam.
C、To warn readers of the possible dangers of spam.
D、To show the advantages and disadvantages of spam.
答案
C
解析
本题考查这篇文章的写作目的,可以通过分析全文的内容得出答案。文章首先谈到垃圾电子邮件在网络上泛滥,然后介绍了垃圾电子邮件的发送者和发送途径等,最后重点介绍发送垃圾电子邮件的目的和可能带来的问题。由此可以看出,本文旨在提醒广大读者注意垃圾电子邮件可能带来的问题和潜在危险。因此,C为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bv4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Inashop.B、Atahotel.C、Atarestaurant.D、Atalibrary.B根据文中“housekeepingstaff”和“Reception”等关键词可推断出对话发生在旅馆里,故选B。
Nomatterhowlongorshorttheletteris,whatreallycountsisthatit’sheart—warming.
A、AtLeech’sschool.B、Inthepolicestation.C、Onthephone.D、AtMrs.Smith’shome.C根据男士说的前两句话可判断出他们是在打电话,因为公司、机构等接电话一般都是先自报名
Manfindslivingtogetherwithhisownspecies(物种)difficultenoughandlivingtogetherwithotherspeciesalmostimpossible.O
A、10:30.B、10:00.C、10:50.D、10:40.A根据文中“10:50”,“10:40”和“stilltwentyminutesleft”等关键词句可计算出现在是十点半,故选A。
Iregret______thenoveltoJimbecausehemadeitverydirty.
A、Writehisworkreport.B、Goshoppingwiththewoman.C、Shopaloneforashirt.D、Dosomethingtorelax.A女士问周六一起去逛街怎么样,男士说他倒是想
IbecameateacherbecauseIpreferredbooksandpeople______politics.
Theteacher______(able)hisstudentstomasterthenewwordsbymakingupsentences.
A、Fromthebankheisworkingfor.B、Fromhisfriends.C、Fromanotherbank.D、Fromhisoffice.C根据文中男士的回答“I’llborrowsomemoney
随机试题
“提示型教学方法”、“共同解决问题型教学方法”、“自主型教学方法”是三种基本的教学方法,结合所学知识,试论述它们之间的关系。
A.肝脏毒性B.对动物有致畸作用C.二者均有D.二者均无
分离培养军团菌的最适培养基是
服用短效避孕药的注意事项错误的是()
《脾胃论》中"甘温除热"代表方是
下列属于行政事业单位资产的是()。
造成近年来世界各国的国内旅游中散客比重愈来愈大的重要原因是()。
请从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
信息系统设计方法论将系统开发分成3个阶段。下述()属于概念设计阶段。Ⅰ.战略数据规划Ⅱ.事件分析Ⅲ.数据流分析Ⅳ.数据库设计
最新回复
(
0
)