首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Her illness. B、The Civil War. C、Her trip to England. D、Her grandmother’s death. B推断题。文章结尾处提到,南北战争期间(the Civil War),Dorothea在联盟
A、Her illness. B、The Civil War. C、Her trip to England. D、Her grandmother’s death. B推断题。文章结尾处提到,南北战争期间(the Civil War),Dorothea在联盟
admin
2013-10-28
74
问题
Dorothea Dix left home at an early age — of her own free will — to live with her grandmother.
At fourteen, Dorothea Dix was teaching school at Worcester, Massachusetts. A short time after she had begun teaching, she established a school for young girls in her grandparents’ home. Stress was placed on moral character at Dorothea Dix’s school, which she conducted until she was thirty-three.
She was forced to give up teaching in her grandparents’ home, however, when she became ill. A few years of inactivity followed. In 1841 Dorothea Dix began to teach again, accepting a Sunday school class in the East Cambridge, Massachusetts’ jail. Here, she first came upon insane people locked up together with criminals.
In those days, insane people were treated even worse than criminals. There were only a few asylums in the entire country. Therefore, jails, poor houses and houses of correction were used to confine the insane.
Dorothea Dix made a careful investigation of the inhuman treatment of the insane. It was considered unfeminine for a woman to devote herself to such work at this time. But this did not stop Dorothea Dix in her efforts to provide proper medical care for the insane.
Gradually, because of her investigations, conditions were improved. More than thirty mental institutions were founded or reestablished in the United States because of her efforts. Dorothea also extended her investigations to England and to other parts of Europe.
During the Civil War, Dorothea served as superintendent of women hospital nurses in the Union Army. When the war was over, she returned to her work of improving conditions for insane people.
29. How did Dorothea Dix first become aware of the mistreatment of insane people?
30. Which of the following statements about Dorothea Dix is true, according to the passage?
31. What interrupted Dorothea Dix’s work with the insane?
选项
A、Her illness.
B、The Civil War.
C、Her trip to England.
D、Her grandmother’s death.
答案
B
解析
推断题。文章结尾处提到,南北战争期间(the Civil War),Dorothea在联盟军中担任女子医院护士长,战后才又继续改善精神病人的状况的工作(returned to her work),由此可推断the Civil War使她的工作不得不中断,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C027777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Inastationerystore.B、Inalibrary.C、Inaclassroom.D、Inapostoffice.D推理判断题。女士说:“我们有这个,或者你可能刘这些便笺吏感兴趣。”男士回答说:“我认为我更喜欢
A、Goswimming.B、Stayathome.C、Attendafootballgame.D、Goshopping.B
A、Hedidn’tknowthechangeoftheschedule.B、Hewillprobablygettotheairportat2o’clock.C、Hewillnotgototheairport
A、Shehastriedveryhardforthefinalpaper.B、Shedidn’tdomuchforthefinalpaper.C、Shedidn’tknowhowtostructureher
A、Theyaffectone’swayoflookingattheworld.B、Theymakepeoplefeellonelyandunwanted.C、Theyaffectone’shealthconditi
A、Classmates.B、Colleagues.C、Bossandsecretary.D、PRrepresentativeandclient.B细节题。从四个选项可以判断,本题考查人物间的关系。从文章第1句“BothJohnand
A、Thelocalgovernments.B、Theirowners’families.C、Advertisements.D、Theaudience.C细节题。在西方国家,政府不给为私人所拥有的大众媒体拨款,可从“They(massm
A、Togainsomeinformationabouttheprofessor.B、Toaskthetuitionandthelocationofthecourse.C、Tolearnsomedetailsabo
A、Throughtheadvertisementinthenewspaper.B、Throughtheman’sintroductioninameeting.C、ThroughtheBBSontheInternet.
A、Invarioustents.B、Inuniversitybuildings.C、Inahospital.D、Inanauditorium.A原文出现的theuniversityathleticfield并没有在选项中出现
随机试题
(2019年聊城莘县)民主平等是我国新型师生关系的特点之一,下列选项中体现了民主平等的师生关系有()
与上网有关的、运行在互联网上的协议有()
将输入转化为输出的相互关联或相互作用的活动是
p______n.包裹
集体合同由工会代表职工一方与企业订立;尚未建立工会的企业,由()指导该企业职工推举的代表与企业订立。
啤酒是一种含有多种()的饮料酒。
文中“不能举出什么理由,也不愿举什么理由”一句中,“不能”是由于______;“不愿”是由于______。夏洛克同巴萨尼奥对话时两次使用反问句。最符合他当时的心态的一项是:
刑罚的特殊预防是指()(2012年一法专一第1题)
Canalsarewatercoursesconstructedtoimproveandextendnaturalwaterways.Theyaregenerallybuilttofacilitatetransportati
A、Thepersonnelmanagershouldbefiredforinefficiency.B、Afewengineersshouldbeemployedtomodernizethefactory.C、Thee
最新回复
(
0
)