首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The January fashion show, called FutureFashion, exemplified how far green design has come. Organized by the New York-based nonpr
The January fashion show, called FutureFashion, exemplified how far green design has come. Organized by the New York-based nonpr
admin
2009-06-25
53
问题
The January fashion show, called FutureFashion, exemplified how far green design has come. Organized by the New York-based nonprofit Earth Pledge, the show inspired many top designers to work with sustainable fabrics for the first time. Several have since made pledges to include organic fabrics in their lines.
The designers who undertake green fashion still face many challenges. Scott Hahn, cofounder with Gregory of Rogan and Loomstate, which uses all-organic cotton, says high-quality sustainable materials can still be tough to find. "Most designers with existing labels are finding there aren’t comparable fabrics that can just replace what you’re doing and what your customers are used to." he says. For example, organic cotton and non-organic cotton are virtually indistinguishable once woven into a dress. But some popular synthetics, like stretch nylon, still have few eco-friendly equivalents.
Those who do make the switch are finding they have more support. Last year the influential trade show Designers & Agents stopped charging its participation fee for young green entrepreneurs (企业家) who attend its two springtime shows in Los Angeles and New York and gave special recognition to designers whose collections are at least 25% sustainable. It now counts more than 50 green designers, up from fewer than a dozen two years ago. This week Wal-Mart is set to announce a major initiative aimed at helping cotton farmers go organic: it will buy transitional(过渡型的)cotton at higher prices, thus helping to expand the supply of a key sustainable material. "Mainstream is about to occur," says Hahn.
Some analysts(分析师)are less sure. Among consumers, only 18% are even aware that ecofashion exists, up from 6% four years ago. Natalie Hormilla, a fashion writer, is an example of the unconverted consumer. When asked if she owned any sustainable clothes, she replied: "Not that I’m aware of." Like most consumers, she finds little time to shop, and when she does, she’s on the hunt for "cute stuff that isn’t too expensive." By her own admission, green just isn’t yet on her mind. But—thanks to the combined efforts of designers, retailers and suppliers—one day it will be.
选项
A、It inspired many leading designers to start going green.
B、It showed that designers using organic fabrics would go far.
C、It served as an example of how fashion shows should be organized.
D、It convinced the public that fashionable clothes should be made durable.
答案
A
解析
细节题。本题询问关于“未来时尚”表演阐述了什么内容。根据原文可知,本次表演鼓舞了众多优秀设计师首次尝试使用环保面料,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C137777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Inrecentyears,thefoodindustryhasincreaseditsuseoflabels.Whetherthelabelssay’non-GMO(非转基因的)’or’nosugar,’or’
A、9millionpeopleintheworldhaveexperiencedcybercrimein2016.B、CybercrimemakesAfricaloseover2.5billionU.S.dollar
A、Theytrytogivestudentsopportunitiesforexperimentation.B、TheyareresponsiblemerelytotheirMinistryofEducation.C、T
GlobalMarketsHitbyFearsofGrowthSlowdownA)InvestorsareworriedaboutslowereconomicgrowthinChina,agloomierou
A、Theresearchisabouttherelationshipbetweenreadinghabitsandage.B、Theresearchisconductedby3trainedprimaryschool
A、HemainlywroteabouthistoricalsubjectssuchastheCivilWar.B、Hisnovelsoftencontainedelementsofhumor.C、Heviewedh
A、Thewomanwillhelpthemanmakeachoice.B、Themanisgoingtoattendajobinterview.C、Themanisintheprocessofjobhu
Predictingthefutureisalwaysrisky.Butit’sprobablysafetosaythatatleastafewhistorianswillonedayspeakofthe20
A、Mostlybychance.B、Basicallyobjective.C、Subjecttotheirmentalalertness.D、Dependentontheiranalyticalability.A细节推断题。
A、Launchinganinitiativetoincreasetheincomeofcoffeeproducers.B、Eliminatingilliteracyoncropproductionandmarketing
随机试题
患者,女性,57岁,突发呼吸困难,咳粉红色泡沫痰,血压190/110mmHg,护士应首先采取的措施是
患者,女性,30岁,患乙型肝炎住院60d,痊愈出院。护士对床单位的处理应除外
若已知系统简图如下图所示,已知系统中正序电抗x1∑=0.055,负序电抗x2∑=0.0565,零序电抗x0∑=0.0424,Sj=1000MVA。两相短路电流有名值为:
下列()向海关申报进口时须交验“入境货物通关单”。
下列有关控制界定的论断中,正确的有()。
有的人即便长时间处于高强度的压力下,也不会感到疲劳,而有的人哪怕干一点活也会觉得累。这除了体质或者习惯不同之外,还可能与基因不同有关。英国格拉斯哥大学的研究小组通过对50名慢性疲劳综合症患者基因组的观察,发现这些患者的某些基因与同年龄、同性别健康人的基因是
以下关于交换机动态交换模式的描述中,哪项是错误的?——
Onequestionisoftenriseninresponsetointernational【M1】______testcomparisons:Dotheseresultsreallymeananything?I
Thereisadirectflightat20:00intheafternoonoraflightat9:30inthemorningthat______inChicago.
Whenyoubuysomethingandpayforitwithbillsorcoins,youarepaying【B1】______.Ifyoudon’thavea【B2】______ofbillsandc
最新回复
(
0
)