首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It can provide more reliable reports. B、It can report happenings more quickly. C、It can be more affordable by many people. D、I
A、It can provide more reliable reports. B、It can report happenings more quickly. C、It can be more affordable by many people. D、I
admin
2019-04-23
42
问题
(20)When disaster strikes, Twitter is always the first to know. Now a new study has demonstrated that using Twitter updates and online news websites to track a disease outbreak is not only quicker than more traditional methods—it’s just as reliable, too. In a study published in the January issue of the American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, researchers studied the progression of a cholera epidemic in Haiti after the devastating earthquake in 2010.(21)A piece of software called HealthMap was used to monitor how many times the epidemic was mentioned online during the first 100 days of the outbreak. The researchers discovered that 4 697 online reports were released via HealthMap in eight different languages. They found that information spreading from online sources in this way closely matched the official reports, gathered by surveying hospitals and health clinics.(22)The only difference—and huge advantage—was that the online data was available in almost real time, nearly two weeks before the official reports from the government health ministry were available. "The techniques we employed eventually could be used around the world as an affordable and efficient way to quickly detect the onset of an epidemic and then intervene with such things as vaccines and antibiotics," says Chunara, who works at the Children’s Hospital Boston. Twitter data has been used in the past to track vaccinations in the US as well as the progress of diseases such as the swine flu pandemic in 2009 and the annual dengue fever outbreak in Brazil.
20. What can Twitter do according to the passage?
21. What is HealthMap?
22. What’s the advantage of online data over the official reports?
选项
A、It can provide more reliable reports.
B、It can report happenings more quickly.
C、It can be more affordable by many people.
D、It can spread faster on the Internet.
答案
B
解析
语义理解题。本题问的是在线数据相比官方新闻报道的优点。短文后半部分提到,在线数据与官方报道唯一的区别在于前者几乎能够实时提供,这比卫生部的官方报道要早将近两个星期。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CLZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Europe.B、America.C、Africa.D、Asia.A短文说,他3次去欧洲,他有几乎一半的唱片是在那里录制的。因此选A。本题毫无悬念,竖起耳朵都听不到其他选项所说的地名,当然绝不会出错。“听到什么选什么”。
A、Inthe19thcentury.B、Inthe18thcentury.C、Inthe17thcentury.D、Inthe16thcentury.B短文提到,“该传统最终在18世纪传入英格兰和苏格兰。”故选B。由选项知
A、InJuneorJuly.B、InJuly.C、InMayorJune.D、InMay.C短文开头说:“5、6月是大多数美国大学举行毕业典礼的月份”。故答案为C。细节题,问月份。短文开头处的信息。听到什么选什么。
A、Theyareshyandsensitive.B、Theyarequietandsensitive.C、Theyareshyandsuspicious.D、Theyarequietandreserved.D短文说
A、Bettermedicalequipment.B、Morehealthcare.C、Bettereducation.D、Morejobchances.D
Ifyousitalldayatanofficeandworryaboutitseffectonyourweightandhealth,takeafewbreaks.That’stheadvicef
A、Bytransferringmoneyamongdifferentaccounts.B、Byreplacingthemissingmoneythroughgambling.C、Bymakingcomputererrors
A、Strangersareusuallyoflittlehelp.B、Oneshouldtakecareoftheirbike.C、Newsreportsmakepeoplefamous.D、Anactofkin
A、InJuneorJuly.B、InJuly.C、InMayorJune.D、InMay.C短文开头说:“5、6月是大多数美国大学举行毕业典礼的月份”。故答案为C。细节题,问月份。短文开头处的信息。听到什么选什么。
随机试题
社会主义法制建设的基本要求是:有法可依,有法必依,执法必严,违法必究。对此,下列哪一选项表述是不准确的()
计算二重积分(χ2+y)dχdy,其中D为曲线y=χ2与χ=y2所围成的区域.
与全口义齿前牙大小的选择无关的是
下列各句中,加点的词语使用不恰当的一项是()。
以下属于对流转额课税的有()。
提出快速联想策略和头脑风暴法的是()。
面对预算困难,W国政府不得不削减对于科研项目的资助,一大批这样的研究项目转而由私人基金资助。这样,可能产生争议结果的研究项目在整个受资助研究项目中的比例肯定会因此降低,因为私人基金资助者非常关心其公众形象,他们不希望自己资助的项目会导致争议。以下哪项是上述
(2012年试题,三)设随机变量X与Y相互独立且分别服从正态分布N(μ,σ2)与N(μ,2σ2),其中σ是未知参数且σ>0.设Z=X—Y设Z1,Z2,…,Zn为来自总体Z的简单随机样本,求σ2的最大似然估计量[*];
下列叙述中正确的是()。
Areyoulivingyourlifetothefullest?Areyouhappywithwho,what,orwhereyouaretoday?Areyoudoingwhatyoulove?
最新回复
(
0
)