首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Ruth Simmons joined Goldman Sachs’s board as an outside director in January 2000; a year later she became president of Brown Uni
Ruth Simmons joined Goldman Sachs’s board as an outside director in January 2000; a year later she became president of Brown Uni
admin
2016-01-05
51
问题
Ruth Simmons joined Goldman Sachs’s board as an outside director in January 2000; a year later she became president of Brown University. For the rest of the decade she apparently managed both roles without attracting much criticism. But by the end of 2009 Ms. Simmons was under fire for having sat on Goldman ’ s compensation committee; how could she have let those enormous bonus payouts pass unremarked? By February the next year Ms. Simmons had left the board. The position was just taking up too much time, she said.
Outside directors are supposed to serve as helpful, yet less biased, advisers on a firm’s board. Having made their wealth and their reputations elsewhere, they presumably have enough independence to disagree with the chief executive’ s proposals. If the sky, and the share price, is falling, outside directors should be able to give advice based on having weathered their own crises.
The researchers from Ohio University used a database that covered more than 10,000 firms and more than 64,000 different directors between 1989 and 2004. Then they simply checked which directors stayed from one proxy statement to the next. The most likely reason for departing a board was age, so the researchers concentrated on those "surprise" disappearances by directors under the age of 70. They found that after a surprise departure, the probability that the company will subsequently have to restate earnings increases by nearly 20%. The likelihood of being named in a federal class-action lawsuit also increases, and the stock is likely to perform worse. The effect tended to be larger for larger firms. Although a correlation between them leaving and subsequent bad performance at the firm is suggestive, it does not mean that such directors are always jumping off a sinking ship. Often they "trade up", leaving riskier, smaller firms for larger and more stable firms.
But the researchers believe that outside directors have an easier time of avoiding a blow to their reputations if they leave a firm before bad news breaks, even if a review of history shows they were on the board at the time any wrongdoing occurred. Firms who want to keep their outside directors through tough times may have to create incentives. Otherwise outside directors will follow the example of Ms. Simmons, once again very popular on campus.
It can be inferred from the last paragraph that outside directors
选项
A、may stay for the attractive offers from the firm.
B、have often had records of wrongdoings in the firm.
C、are accustomed to stress-free work in the firm.
D、will decline incentives from the firm.
答案
A
解析
推断题。根据文章最后一段最后两句的第二句提到,想要在困境中留住外部董事的公司可能采用新的激励政策,否则,这些外部董事有可能效仿Ms.Simmons。因此,A项“可能因为公司的诱人条件而留下”,与原文意思相符.因此是正确选项。B项“在公司里往往留下劣迹”,C项“习惯于公司里没有压力的工作”与文中信息不符,文中也没提到;D项“会拒绝公司的激励”,与原文的意思相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E3sZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thedawnoftheoilagewasfairlyrecent.AlthoughthestuffwasusedtowaterproofboatsintheMiddleEast6,000yearsago,e
Inthisyear’sStateoftheUnionaddress,PresidentObamaoutlinedaplantograduallyraisetheminimumwagefrom$7.25to$9/
Inthisyear’sStateoftheUnionaddress,PresidentObamaoutlinedaplantograduallyraisetheminimumwagefrom$7.25to$9/
Asmillionsoffamiliesplansummervisits,theworld’sfirst,oldest,largest,andmostenviedcollectionofnationalparksis
Asmillionsoffamiliesplansummervisits,theworld’sfirst,oldest,largest,andmostenviedcollectionofnationalparksis
AroundhalfofallteenagersintheUKareputtingthemselvesatriskoffoodpoisoningbecausetheydon’twashtheirhandsbefo
PutinwillfinishthesecondoftwotermsasPresidentin2008.Underhisleadership,Russiahasre-emergedasasignificantwor
【F1】WhenBushaskedCheney,theheadofhisvicepresidentialsearchteam,toactuallybecomehisrunningmate,itwascleartha
【F1】WhenBushaskedCheney,theheadofhisvicepresidentialsearchteam,toactuallybecomehisrunningmate,itwascleartha
随机试题
下列哪些说法是错误的?()(2006/2/59)
根据有关规定,下列投资项目中,需要编写资金申请报告的有()
某市一单位在市中心区有一片多层住宅楼,其中有两栋(每栋各6个单元门)住宅楼临近城市干路。经市城乡规划行政主管部门批准,占用了上述两栋住宅楼之间的空地(两栋楼山墙间距为16m),建设一栋两层轻体结构的临时建筑,使用期为两年。在建设期间,市规划监督检查科的两
下列关于税款追征制度的说法,正确的有()。(2013年)
人际关系中互惠互利原则不包括()。
纪律指的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A=,则(A一2E)-1=__________.
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】______hasneverceasedtoappealtome.Ido
AsEdisongrewolder,heneverlosthis(interesting)______inscience.
最新回复
(
0
)