首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Insomnia is the inability to fall asleep or sleep restfully. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be aw
Insomnia is the inability to fall asleep or sleep restfully. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be aw
admin
2014-02-22
54
问题
Insomnia is the inability to fall asleep or sleep restfully. It is a problem to nearly everyone at some time. A person may be awake for an hour in the middle of the night and then, next morning, feel that he hardly slept all night. Normally, worrying about not getting enough sleep is the worst aspect of most insomnia. If insomnia is recurrent, however, it is important to find its possible causes and try to correct them, with the help of a doctor if necessary.
A large number of simple factors may make it difficult for someone to fall asleep or remain asleep. His mattress may be too soft or too hard. The bedroom itself may be overheated or too cold. If it is not dark enough, or too noisy, this may cause difficulty in sleeping. Eating shortly before going to bed may also be responsible for insomnia. Stimulating drinks, such as tea or coffee, can also keep people awake.
Inability to fall asleep is sometimes a symptom of emotional or mental disorders. Insomnia may also be caused by pain and, very rarely, it can be a symptom of a physical disease.
The cause of insomnia may be easy to correct. The sufferer should check the mattress, bedroom temperature, and make any necessary changes, He should relax for an hour or two before bedtime, perhaps by reading a book, watching television or taking a warm bath. If he wakes during the night, he should try turning on the light and reading for a while. Above all, he should try not to worry about sleeplessness.
If necessary, a doctor may prescribe tranquillizers(镇静剂) or sleeping pills. Take only the dosage he prescribes; any more is dangerous.
选项
A、A problem nearly everyone has ever had.
B、The phenomenon people stay up all night long.
C、A physical disease.
D、One fails to fall asleep or easily wakes up in the midnight.
答案
D
解析
本题考查词义理解。见文章第一段对"insomnia"这一概念的阐述,可得出答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EGYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
TheUnitedStatesisademocracyinthat______.Theobjectiveofthispassageistotellthepeople______.
A、Theft.B、Investigation.C、Mess.D、Mrs.Johnson’scarelessness.A根据原文(9)处可知,女士给警察局打电话是因为自己家被盗而报案,breakin意为“闯入”,故选A。
Inoursystemofeducationtoday,examinationsareacommonfeature.Ourpresenteducationsystemhasoftenbeencriticizedasto
AlloverEurope,andinNorthAmerica,there’relakesandforestswhicharedeador(71)andthe(72)isthoughttobeacid
Tomdoesn’twantanycoffeenow.Hewouldrather______sometea.
When(heat)______ironcanbechangedintoliquid.
WhatdidJimwanttohave?Hewantedtohavea______.
Itpresents__________.
A、Attherailwaystation.B、Attheairport.C、Atthepolicestation.D、Atthebank.B该题为判断对话场合题,根据男士所说“airticketandpassport”可
Methodsoftraininganimalshavechangedgreatlyinrecentyears.Zookeepershavealwayshadproblemsgettingtheanimalstole
随机试题
A.白色泡沫或黏液性痰B.大量脓痰C.脓臭痰D.粉红色浆液泡沫痰E.血痰以上几种痰可见于下列哪些疾病慢性支气管炎
A.厚朴、枳实B.枳实、甘草C.人参、甘草D.人参、芍药E.芍药、柴胡四逆散与逍遥散中均含有的药物是()
(2005)在面积、空间大小和人员数量确定的前提下。有一些设计对策可以减少室内环境的拥挤感:下述哪一种设计对策没有这方面的作用?
位于市区的某动漫软件公司为增值税一般纳税人,2019年10月经营业务如下:(1)进口一台机器设备,国外买价折合人民币640000元,运抵我国人关地前支付的运费折合人民币42000元、保险费折合人民币38000元;人关后运抵企业所在地,取得运输公司开具的增
反诉:是指在已经提起的诉讼中,被告针对与原诉有联系的行为,提起独立诉讼请求的行为。根据以上定义,下列行为属于反诉的是()。
根据我国《宪法》的规定,下列不属于我国民族自治地方自治区域的是()。
设=___________.
在本项目需求分析阶段的监理中,监理方有没有不妥当的地方,监理应该怎样做?阐述软件需求分析阶段监理的主要任务。根据对单元测试进度检查的结果,请确定:①工作B、C、D的进度是正常还是延误(给出延误的天数);是否影响工期并说明为什么。②在项目总工期允许拖延的
在虚拟页式存储管理系统中,选择页面淘汰算法时应尽量注意减少或避免___________现象的发生。
窗体上添加有3个命令按钮,分别命名为Commandl、Command2和Command3,编写Commandl的单击事件过程,完成的功能为:当单击按钮Command1时,按钮Command2可用,按钮Command3不可见。以下正确的是
最新回复
(
0
)