首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In Japan’s capital city Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traffic
In Japan’s capital city Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traffic
admin
2014-02-25
62
问题
In Japan’s capital city Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traffic has become so heavy that it is very difficult to get from one place to another. The price of land, too, has become very high. All this explains why a group of Japanese land developers came to the conclusion that there was nowhere but to go down. So far they have dug out space underground for fifteen major shopping centers, and the underground construction has only begun.
What are some of the advantages of shopping and eating underground? Clean, filtered air is one of them. The city Tokyo has one of the most serious smog(烟雾)problems in the world. Another advantage is that there won’t be traffic accidents as that on the city’s busy streets, Still another is the convenience(方便)of moving from place to place. You’re usually right next to, or even in, a subway station. And you can even spend the night underground if you like. The Kyobashi Station, for example, in down town Tokyo, has a hotel with a bar, restaurant and barbershop.
It is very difficult to get from one place to another in Tokyo because______.
选项
A、the city is so large and so high
B、there is no traffic
C、we don’t know the road
D、the city is so large and the traffic is so heavy
答案
D
解析
事实细节题。文章第一段第二句指出,从一个地方到达另一个地方很困难的原因有两个,一是“the city has spread out so far”,二是“the traffic has become so heavy”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EVFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Atabank.B、Atarailwaystation.C、Atanairport.D、Ataparking-lot.C
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
Whatisthemainideaofthepassage?______.Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?
Whileactingmayruninthefamily,itwasn’tAngelinaJolie’sonlychoicewhenshethoughtaboutherfuturecareer.AlthoughJo
Whileactingmayruninthefamily,itwasn’tAngelinaJolie’sonlychoicewhenshethoughtaboutherfuturecareer.AlthoughJo
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
We’vemissedthelastbus,I’mafraidwehaveno______buttotakeataxi.
Banksarenotordinarilypreparedtopayoutallaccounts:theyrelyondepositors(储户)nottodemandpaymentallatthesametime
______thedangerfromenemyaction,peoplehadtocopewithasevereshortageoffood,clothing,andalmosteverything.
随机试题
埃里克森的心理社会发展理论指出,5岁左右的学生开始学习知识并发展为人处世的能力,若发展不顺利,则会产生自卑感和失败感。()
男性,15岁,右膝上持续肿痛一个月,夜间疼痛明显,无明显全身发热。既往无肺结核病史。查体:右膝上局部皮肤温度增高,静脉怒张。无明显触痛。摄片见股骨下端有边界不清的骨质破坏区,骨膜增生及放射状阴影,两端可见Codman三角
全冠试戴时检查邻面接触是否紧密的方法是
某慢性肾小球肾炎病人,肉眼可见血尿,血压26.2/14kPa(195/105mmHg)。哪项处理对该病人不适用()。
以下各选项中,属于积极财政政策的有()。
支付企业职工的工资均属于现金流量表中“经营活动产生的现金流量”。()
线性空间R3中,已知向量=(1,2,1),=(2,1,4),=(0,-3,2),记V1={λ|λ,μ∈R},V2={k|k∈R},令V3={t1η1+t2η2|t1,t2∈R,η1∈V1,η2∈V2}.求子空间V3的维数;
NNW
A.ImportanceofstayingintellectuallyactiveB.Effectsofagingonaperson’srecallabilityC.Short-termmemoryversuslong-te
Toachorusofangryshoutsandinsults,a【C1】______(wealth)Chicagocouplehavebeenchargedwithchildcrueltyafterleaving
最新回复
(
0
)