首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A group of scientists known for their skepticism about climate change has reanalysed two centuries’ worth of global temperature
A group of scientists known for their skepticism about climate change has reanalysed two centuries’ worth of global temperature
admin
2016-06-02
44
问题
A group of scientists known for their skepticism about climate change has reanalysed two centuries’ worth of global temperature records. Their study largely confirms previous ones: it finds strong evidence that Earth is getting hotter.
"The valid issues raised by climate skeptics, when addressed fully and in detail, do not significantly change the answer," says lead author Richard Muller of the University of California, Berkeley. In a testimony(证据)to the US Congress earlier this year, Muller questioned whether global temperature records showed a significant warming during the 20th century. His project, the Berkeley Earth Surface Temperature(BEST), has now pulled together global temperature data going back to 1800 from 15 sources, including datasets held by the World Meteorological Organization and US and UK government agencies.
BEST concludes that land temperatures have risen by 1°C since the 1950s. This is largely in line with the three existing global temperature records: GISTEMP, maintained by NASA, the US National Oceanic and Atmospheric Administration’s GHCN and HadCRU, kept by the UK Met Office. The 1°C of warming reflects warming above land masses only, so is not yet a truly global estimate.
In a series of papers that have not yet been estimated but are available on the BEST website, the researchers examine how reliable the temperature data is. Contrary to earlier studies that are often quoted by climate skeptics, the BEST researchers find that including data from weather stations in cities—which are warmer than rural areas—makes little difference to the overall trend. "Urban warming doesn’t unduly(过分地)bias estimates of recent global temperature change," they say.
Blogger Anthony Watts of Watts Up With That has repeatedly claimed that temperature data is unreliable because weather stations are poorly placed—for instance, next to air-conditioning vents or other heat sources. However, BEST found no statistically significant difference in the trends seen at well-placed and poorly placed stations.
Which is the contrary finding of the BEST researchers?
选项
A、Cities are warmer than rural areas and cities’ temperatures are more accurate.
B、Earlier studies are not reliable since researchers didn’t have advanced equipment.
C、Including data from weather stations in cities makes little difference to the overall trend.
D、Rural areas make different data in the study because rural areas are warmer than cities.
答案
C
解析
由题干中的contrary finding和BEST researchers定位到第四段第二句。该句提到与气候怀疑论者们常用来引证的早期研究相悖的是,BEST研究者们发现数据中包括比农村地区温暖的城市气象站的数据也不会对整体趋势产生什么影响,C)是对该句的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Eh5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Chocolatecouldsoonbeathingofthepast,afterscientistswarnedthatthecacaoplant,fromwhichchocolateismade,couldb
DictationListentothepassage.Forquestions21~25,fillintheblankswiththeexactwordsorphrasesyouhear.JanetJ
A、Heneededalargerbuilding.B、Heneededconvenienttransportation.C、Hewantedtolivedowntown.D、Hewantedanenvironmental
A、Achurch.B、Aschool.C、Ashop.D、Apark.B题目问男士想去什么地方。对话中男士问如何去剑桥语言学院。故选B。
尽管因为这篇文章,英国文学被看作只是由讲英语者或者英伦三岛的居民所写的作品,但是,【T1】在一定程度上文学是没有国界(frontiers)的,用英语撰写的作品尤其如此。因此,【T2】英国文学可以被看成(regard)是美国、澳大利亚、新西兰以及加拿大等国
A、Aneffectivewaytohelpusstayhealthy.B、Eatinginresponsetoafeelingofhunger.C、Anattempttoeatawaynegativefeeli
—Asfarasphotographyisconcerned,CindyShermaniscurrentlythemostfamousartist.—Really?Tobehonest,________.
"Greyhairshouldberespected"inanexampleof________.
Highschoolandcollegestudentslikereadinge-booksandread18e-booksonaverageeachyear,e-bookserviceprovideriReader
随机试题
电动机“正-反-停”控制线路中,复合按钮已经起到了互锁作用,为什么还要用接触器的常闭触点进行联锁?
下列不是实行联邦制的国家是()
A.膈神经麻痹B.气胸C.二者均有D.二者均无(2003年第128题)臂丛神经阻滞锁骨上径路,可能发生的并发症有
爱岗敬业的基本要求是()。
汇票遭到拒付是指______。()
甲公司(上市公司)拟聘请ABC会计师事务所审计其2017年度财务报表,下列情形中,将因自我评价产生不利影响的有()。
据报道,地球冰川正处于快速融化阶段。但是一些科学家认为,在远古时期,地球曾陷入一种叫作“雪球地球”的深度冰冻状态,当时冰盖几乎完全覆盖了整个地球。然而,地球出现深度冰冻的次数、延伸范围以及地球变成雪球的速度,一直是未解之谜。目前,科学家对埃塞俄比亚最新发现
在课程内容选择上,斯宾塞认为科学知识最有价值,其判断依据是他的()。
Regularchildcareprovidedoutsidehomeorbysomeoneotherthanthemotherdoesnotinitselfunderminehealthyemotionalconn
A、Itismoreimportantthanmoney.B、Peoplewerebornwithit.C、Peopleuseittogetthroughdifficulties.D、Itcanhealtheso
最新回复
(
0
)