首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The British government recently announced a proposal to introduce health care access fees for migrants and long-term visitors th
The British government recently announced a proposal to introduce health care access fees for migrants and long-term visitors th
admin
2018-09-15
44
问题
The British government recently announced a proposal to introduce health care access fees for migrants and long-term visitors this year. The fees would affect some foreign students, who would for the first time have to pay for medical cover while in Britain. The proposal is part of an immigration bill now going through Parliament and does not expressly target students. But concerns are being voiced that it would set up yet another obstacle for international access to the British education system—one of the most prestigious in the world.
"As a matter of principle, the charge is unfortunate and unfair," said Dominic Scott, chief executive of the UK Council for International Student Affairs. Foreign students who need to apply for visas—those from countries outside the European Union—will have to pay 150 pounds per year of study when they are issued their visa, according to the plan laid out by the Department of Health.
The proposed charge is relatively minor compared with tuition and other costs that for a foreign student in Britain can easily reach £20,000 a year. Critics of the plan concede that it is unlikely, by itself, to turn many away. Still, they warn that it will add to a cumulative message that is increasingly unwelcoming.
It comes during a controversial campaign for tighter immigration curbs and less than two years after the government eliminated a visa track, known as Tier-1 (post-study work), that allowed newly graduated foreigners to stay in Britain to work. "Tier-1 was the hammer blow, but it’s just possible that people will see this as one unpleasant thing after another," Mr. Scott said. Daniel Stevens, the international students’ officer at the National Union of Students, the country’s largest student union, agreed: "You will see a shift in the attitude of international students toward other countries," he said.
Daniel Obst, deputy vice president of the Institute of International Education, said he thought it highly unlikely that the fee would cut the number of students going to Britain. Still, "every time you have a new regulation, there is concern," he said. "You have to deal with the perceptions issue."
As to proposing a new regulation, what suggestion does Daniel Obst make?
选项
A、Changing the public attitude towards a new regulation.
B、Ignoring the concerns a new regulation causes.
C、Cutting down the number of new regulations.
D、Dealing with the perceptions issue a new regulation causes.
答案
D
解析
该段最后一句提到,Daniel Obst认为每当一条新规出台,都会引起人们的忧虑,所以必须去处理perceptions issue“有关解读的问题”,言下之义,Daniel Obst建议政府应该处理好新规引发出来的解读问题,由此可知D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F347777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Afraid.B、Excited.C、Curious.D、Indifferent.A短文说,最初,人类和其他动物一样很可能也怕火。A正确。Atfirst引导的语义强调之处出题,四个选项都为表示心理活动的形容词,听到什么选什么。
A、Watchingtraditionalplays.B、Visitingthemagnificentlibraries.C、Boatingontheriver.D、Cyclinginnarrowstreets.C短文说,“旅
A、HetravelsalloverAmericatohelpputoutfires.B、Heoftenteacheschildrenwhattododuringafire.C、HeteachesSpanish
A、Farmers.B、Citypeople.C、Businesspeople.D、Students.A女士说:“邮购业务很受农场主欢迎”,并说“农场主们信赖Ward和Sears”。可知该业务的主要客户是农场主。本题较简单,对话中多次提到far
A、Schoolviolencehasnothingtodowiththeeducationalsystem.B、Schoolsshouldstoptryingtoraisescores.C、Schoolsshould
A、Nationalconflict.B、Agriculturalproblems.C、Populationdecrease.D、Economicproblems.D短文提到了缺水会产生的问题,其中谈到影响到发展中国家改善经济的能力,即缺水
Hollywoodhasamessageforscientists:Ifyouwantsomethingthat’s100%accurateineveryway,gowatchadocumentary.Thethi
A、TheWashingtonFederationofTeachers.B、TheNationalLaborUnion.C、TheAmericanFederationofTeachers.D、TheWashingtonLab
Pregnantwomenwhosufferlapses(忘却)inmemoryorconcentrationmaynolongerbeabletoblameiton"thebump".Theideathat
A、Theyareaccustomedtosmoking.B、Theyhavetoomuchstress.C、Theyhavenoeffectivewaystostopit.D、Theyfinditcoolto
随机试题
TCP/IP协议具有什么特点?
小便涩痛可出现于下列哪些证候
为保证样本分布的()以及便于分配工作量和不同调查人员之间的工作衔接,在资料收集前必须划分调查区。
下列各项工作所需费用包含在设计合同价格中的有()。
在讲授七年级上册《秋天的怀念》之前,某教师为导入新课,向学生介绍本文作者史铁生的其他作品及作品集,以下介绍不正确的一项是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。这些折痕相交于圆中心的一点,这一点叫作圆心,一般用字母O表示。连接圆心和圆上任意一点的线段叫作半径,一般用字母r表示。通过圆心并且两端都在圆上的线段叫作直径,一般用字母d表示。在同一个圆内,有多少条半径、多少条直径
2012年1—11月份,全国房地产开发投资64772亿元,同比名义增长16.7%,增速比1—10月份提高1.3个百分点。其中,东部地区房地产开发投资36719亿元,同比增长14.8%,增速比1—10月份提高0.5个百分点;中部地区房地产开发投资14035亿
地球以外的生命最大可能是存在于太阳系以外的某个行星。银河系本身包括1000亿个其他类似太阳的恒星,其中很多都可能有行星相随,这些行星与地球的相似程度足以使其成为生命的所在地。上面的陈述是以下面哪句为假设的?
Whichofthefollowingisthecorrectwaytotranscribeaphrasestructurerule?
A、He’stooexhaustedtocompete.B、He’sexcitedtheyareonthetop.C、He’safraidhewilllosetherace.D、Heprefersdoingexe
最新回复
(
0
)