首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because he himself suffered much when he entered the university. B、Because he has enough experience in organizing such a proje
A、Because he himself suffered much when he entered the university. B、Because he has enough experience in organizing such a proje
admin
2019-01-22
50
问题
W: Sounds good. That kind of responsibility can be intimidating if you are dropped into it without any sort of assistance, especially if you are the first member of your family to get into university.
M: Yes, indeed it can. That was what happened to me. My parents were entirely supportive, but they simply had no idea what the experience of university study was like. It took me several months to find my feet. That’s why I was keen to get involved in the orientation project.
W: So what do you get out of your involvement?
M: As I said, I learned how to identify the problems, and to talk about them in terms that newcomers to the university could understand—or at least, I got to be much better at it! It’s actually quite a difficult thing to do.
W: Can you tell me, in just a sentence or two, how you see a career in Management?
M: Essentially I see Management as an activity that involves problem solving, and communication. A manager identifies and resolves increasingly complex and significant problems as his career develops and he has to communicate adequately the solutions he finds. He has to be able to find a suitable form of words to communicate to his superiors, his colleagues, and increasingly as he gains experience, with the people junior to him.
W: Yes, I’d agree with you there. And you imply, Mr. Phelps, that he has to be a team worker. Yet you claim that you can work independently. Can you reconcile these two claims?
M: I think so. I don’t see them as contradictory when I say that I can work independently I mean that I’m a self-starter. If I see that something needs doing I like to check first that it does fall within my terms of reference, and then to get on with it. Of course you have to be careful that you don’t tread on someone else’s patch if you do that. I’m afraid I’ve learnt that the hard way.
W: Mr. Phelps, have you any questions for us?
M: Do you think there may be opportunities in future for today’s recruits to work—for a time—elsewhere than Hong Kong? I’m very keen to see something more of South East Asia and I’m especially interested in the possibility of Japan.
W: I think the future prospects for people joining us now are very good indeed. Anything further Mr. Phelps?
M: No, thank you. And thanks for the opportunity of the interview. I do hope I’ll hear further from you.
W: Well. We usually expect to be in touch with successful applicants within a week. Thank you for coming in. It’s been good to talk to you.
6. Why does Mr. Phelps join the orientation project?
7. According to Mr. Phelps, what is not a feature of a good manager?
8. How does Mr. Phelps see the conflict between working in a team and working independently?
9. Where are Mr. Phelps keen to work?
10. How soon can Mr. Phelps know the result?
选项
A、Because he himself suffered much when he entered the university.
B、Because he has enough experience in organizing such a project.
C、Because his parents supported him to do so.
D、He wants to learn more experience of university study.
答案
A
解析
在对话,Mr.Phelps提到因为他是家里第一个上大学的人,所以刚开始时不适应大学生活,过了几个月才能稳定下来(find my feet),因此他希望加入迎新营来帮助与他相似的人,A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FTEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
IhavebeenteachingforlongerthanIcaretosay,andalwaysofferacourseforenteringfreshmen.AndI’vediscoveredsomet
Issuesconcerninghumanlearningareamongthecriticaltopicsineducationalpsychology,childdevelopment,andcognitivescie
Issuesconcerninghumanlearningareamongthecriticaltopicsineducationalpsychology,childdevelopment,andcognitivescie
Issuesconcerninghumanlearningareamongthecriticaltopicsineducationalpsychology,childdevelopment,andcognitivescie
Wildlifeconservationistssaythecoverthatfoliageprovidesforanimalsisequalinimportancetothefoodsupplying.
Somesocialscientistshaveclaimedthatdivorceharmschildrenfortherestoftheirlivesleadingthemtoformmarriagesash
GlobalLanguageI.WHAT?Learnedandspokeninternationally【T1】______:【T1】______-thenumberofnativeandsecondlang
从50年代开始传统文学一直受鄙视。现在又提“解构”“全球化”都是西方的东西。但新东西还是在旧东西基础上演化出来的。像现在总提的纳米(nano)杯子、纳米茶叶,东西还是老的陶瓷,是将老东西变成了新形态。现在提传统的经典是否重要,让我想起一位老先生的儿子说起想
Toacomparativeeducationalistmanyquestionsabouttheselectionandtrainingofdoctorsandlawyersindifferentcountries
(1)Afteralongdayattheoffice,manyofusfindourselvestakingoutourstressonfriends,children,orsignificantothers.
随机试题
以部位命名的外科疾病是()
甲在某报发表纪实报道,对明星乙和丙的关系作了富有想象力的描述。乙和丙以甲及报社共同侵害了他们的名誉权为由提起诉讼,要求甲及报社赔偿精神损失并公开赔礼道歉。一审判决甲向乙和丙赔偿1万元,报社赔偿3万元,并责令甲及报社在该报上书面道歉。报社提起上诉,请求二审法
下列有关审计单位救济途径的相:关说法不正确的是:()
散热器支管的坡度,说法正确的是()。
城市维护建设税是国家为了加强城市的维护建设,扩大和稳定城市、乡镇维护建设资金来源,而对有经营收入的单位和个人征收的一种税,施工企业缴纳城乡维护建设税的税基是( )。
甲外商投资企业业务收支以港币为主,也有少量的人民币收支业务。根据《中华人民共和国会计法》规定,为方便会计核算,该单位可以采用()作为记账本位币。
简述杠杆租赁的主要特点。
我国记账式国债的特点有( )。
下列各项关于职工薪酬会计处理的表述中错误的有()。
A、33.B、44.C、433.D、443.B原文提及“英国广播公司每天有44次现场直播的天气预报。”故B正确。
最新回复
(
0
)