首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’s a low impact activity and no one wants to do it. B、It helps us practise the same large muscle group rhythmically. C、It’s
A、It’s a low impact activity and no one wants to do it. B、It helps us practise the same large muscle group rhythmically. C、It’s
admin
2016-11-26
29
问题
We think of aerobics as being a high impact activity but actually aerobic exercise by definition means we practice the same large muscle group, rhythmically, for a period of 15 to 20 minutes or longer while maintaining 60-80% of your maximum heart rate. Think of aerobic activity as being long in duration yet low in intensity. You should be able to carry on a short conversation while doing aerobic exercise. Aerobic exercise conditions the heart and lungs by increasing the oxygen available to the body and by enabling the heart to use oxygen more efficiently. The aerobic curve occurs when you begin exercising, increase your intensity level, hit the high point and gradually decrease your intensity level. The goal when exercising aerobically is to hit your target heart rate and maintain it for the entire exercise session. This works the heart muscle more effectively and burns more calories. You start, hit your target zone, then you maintain your pace until the cool down. As your heart becomes conditioned, you will have to work harder to reach the target zone. If you are too tired to continue exercising in an aerobic class, march in place for a while until you can resume exercising. It is not OK to stop in the middle of an aerobic class because your body is sending extra blood to the muscles. Stopping suddenly can lead to muscle cramping and dizziness.
12. What do we know about aerobics from the passage?
13. What will happen when we are doing aerobic exercises?
14. What is the goal of aerobics according to the speaker?
15. What does the speaker suggest we do when we are tired in an aerobic class?
选项
A、It’s a low impact activity and no one wants to do it.
B、It helps us practise the same large muscle group rhythmically.
C、It’s a dangerous and unendurable exercise.
D、It’s not good to the heart.
答案
B
解析
文章开篇就介绍了什么是有氧运动,B与此一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FUF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Peoplewhorestoreoldhouses.B、Peoplewhosellhouses.C、Peoplewhodesignnewhouses.D、Peoplewhowanttobuyahouse.A这是
少林功夫历史悠久,影响深远,是中国传统武术(martialarts)的一个重要组成部分。少林功夫受益于自然界的智慧。几千年前,少林寺的和尚(monk)把对野生动物的观察融入锻炼的套路中,并以此来强身健体。这种从动物中得到启示的艺术形式形成了“功夫”。如今
Itisplaincommonsense—themorehappinessyoufeel,thelessunhappinessyouexperience,butitisnottrue.Recentresearchr
WhenwestartedtheMeyerhoffScholarsProgramnearly20yearsago,wefacedamajorchallenge—helpingstudentsofcolorachieve
Thekeyelementtosuccessfulinterviewingisnotyourexperience,yourgrades,whatclassesyoutook,yourextracurricular(课外的)
A、Itisveryexplosiveinsocialterms.B、Itshouldbeauniversallawforallcountries.C、Itshouldconsidertheactualsituat
FarmsarespreadingtounusedcitylotsandoldpropertiesacrosstheUnitedStates.Theseurbanfarmsgrowcropsinareaswhere
A、Parents.B、Children.C、Payscales.D、Managementsystems.C事实细节题。本题问的是选项中哪项是年轻女性事业发展的障碍。文中提到,在被问及职业发展的障碍时,12%的人认为是婚姻,19%的人认为是生育
A、Eatingmoresaltmeansmoreheartattacks.B、Lesssaltissureofreducingmanyheart-relateddiseases.C、Eatinglesssaltmay
A、Communicationactuallytakesplacewhenthemessageisreceived.B、Therearemoremeansofreceivingthanofsendingcommunica
随机试题
使用“设计”选项卡的“背景样式”命令可以改变幻灯片的背景。()
水痘患儿应隔离至
A供气公司位于N省B市C县工业园区内,有员工225人,法定代表人为甲。甲认为,公司员工不足300人,没有必要设置安全生产管理部门,也没有必要配备专职安全生产管理人。公司技术人员乙于2010年通过了全国注册安全工程师执业资格考试,但未注册。乙被甲任命为公司兼
下列关于欺诈发行股票、债券罪客观要件的说法中,错误的是()。
甲公司与乙公司签订买卖合同后,为了支付价款,甲公司签发了一张以乙公司为收款人的银行承兑汇票,公司财务经理签字,并加盖了公司的合同专用章。承兑人丙银行的代理人签字并加盖了银行的汇票专用章。乙公司背书转让给丁公司后,丁公司在票据到期时向丙银行请求付款。根据票据
在内部控制审计中,注册会计师应当对期末财务报告流程进行评价。以下内容不属于期末财务报告流程的内容的是()。
关于持有待售类别和终止经营的列报,下列表述中错误的是()。
简述中学德育的途径。
已知A,B,C的坐标分别是A(3,0),B(0,3),C(cosα,sinα).若的值.
A-----actionadvertisingJ------magazineadvertisingB-----airportadvertisingK-----neonlightadvertising
最新回复
(
0
)