首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The fact that high school students suffered from psychological problems has drawn public’s attention. Look at the following char
The fact that high school students suffered from psychological problems has drawn public’s attention. Look at the following char
admin
2021-02-26
59
问题
The fact that high school students suffered from psychological problems has drawn public’s attention. Look at the following chart carefully and write your response in about 200 words, in which you should explain the chart and give your view on the issue.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
Mental Health in a High School The pie chart shows the mental well-being of the students in a senior high school. As can be seen, 75% of the students surveyed are psychologically healthy, while 25% of them suffer from psychological problems. Although the majority of the students are psychologically healthy, the survey results still raise our concern about students’ psychological problems. To address this issue, the school could adopt two measures. First, psychological counseling could be offered to students when they are in need. Psychological teachers or voluntary university students majoring in psychology could set up office hours, dedicated to the counseling service. Second, the school could organize regular physical and entertaining activities to ease the burdens of the students. For instance, monthly outdoor activities, such as hiking, football matches, and camping, could help to effectively reduce students’ stress and relieve their tension. In conclusion, with proper measures in place, the school is able to prevent and address students’ psychological problems.
解析
该图表显示了某学校高中生的心理健康情况。从图表可见,大部分的高中生心理健康,但是有一部分学生心理有问题。根据这一思路,并按照题目要求,全文可以安排如下:
第一段描述图表。
第二段提出个人看法:可采取两方面措施来解决学生的心理问题——提供专门的心理咨询服务和定期举办体育和娱乐节目,以减轻学生的压力。
第三段总结全文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FYCK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Sendthemtoatrainingschoolassoonastheyareborn.B、Trainthembasicthingsandthensendthemtoatrainingschool.C、
A、Theincreasingage.B、Noenoughtime.C、Thelackofpractice.D、Brainbecominglazy.A本题考查原因。由句(8)可知,彼得感到学习语言越来越困难,认为年龄的增长可能是造
A、Tobecomemoreartistic.B、Tobenefitfromtheculture.C、Tobrightenuptheoffice.D、Toliftpeople’smorale.A由句(6)可知,大约两年前
A、Ahighsalary.B、Goodtraining.C、Freedomforcreativity.D、Ahighposition.C本题考查细节。由句(4)可知,女士说自己希望上级有一个好的指导,但同时也要有高度的自由去施展自己
A.removeB.judgeC.intelligenceD.indicateE.concerningF.consistsG.distinguishedH.distinctI.identicalJ.onward
A.quiteB.mountainousC.disadvantagesD.byE.deservedF.compareG.rangeH.withI.developedJ.flatK.equalL.
A、IllnessesintheUKandinAlgeriaB、PsychiatristsinAlgeria.C、Environmentpollution.D、HerbalmedicineinAlgeria.A①由选项中的i
(1)It’snosecretthatBritslovetotalkabouttheweather.It’sessentiallyanationalpastime.Thisisacountry,forinstan
Thegovernment______betweentheworkersandtheemployers.
Houserepairs,holidays,schoolfeesandother______havereducedhisbankbalancetoalmostnothing.(2011-72)
随机试题
患者男性,70岁,因病态窦房结综合征植入DDD起搏器。现因心慌就诊,心电图如图4—8—18所示。该心电图应诊断为
下列哪一项叙述是错误的
房地产信息具有()的特征。
目前,我国银行的个人通知存款提供的品种有()。
“甜蜜的嗓音”指的是下列哪一种感觉现象?()
【2015河南新乡】我国教师法规定,各级人民政府应当采取措施,加强教师的(),改善教师的工作条件和生活条件。
当前我国积极倡导绿色生活方式,鼓励消费者购买和使用节约环保产品,节能省地住宅,减少使用一次性用品,下列不属于绿色生活方式的是:
以下关于中国政党制度的表述不正确的是()。
请从所给的四个选项中,选出最恰当的一项填入问号处,使之呈现一定的规律:
WhyDrugTestingIsNeededA)TheillicitdrugtradeinAmericahasfastbecomea$110billionannualbusiness.Accordingtothe
最新回复
(
0
)