首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) If you didn’t know any better, you might mistake the Newark Earthworks in southern Ohio for the product of some giant heaven
(1) If you didn’t know any better, you might mistake the Newark Earthworks in southern Ohio for the product of some giant heaven
admin
2018-05-14
43
问题
(1) If you didn’t know any better, you might mistake the Newark Earthworks in southern Ohio for the product of some giant heaven spirit who went crazy with an Etch A Sketch. The Earthworks are actually a series of huge geometric mounds that anthropologists believe were created two millennia ago by ancestors of Native Americans called the Hopewell people. The most significant feature still standing is known as the Octagon (八角广场), which has 550-foot-long earthen walls and a footprint big enough to hold four Roman Colosseums (古罗马的圆形大剧场). The structure is connected, via two parallel embankments, to a perfect, 20-acre circle. Together the two shapes form a sophisticated astronomical observatory—scientists have discovered that the structure is precisely aligned with the 18. 6-year lunar cycle’s northernmost moonrise. The residents of Newark will tell you that it is also precisely aligned with the ninth fairway at the private Moundbuilders Country Club.
(2) The Earthworks are a National Historic Landmark, and they are under consideration for the UNESCO World Heritage List of cultural and natural wonders. But if you want to see them well, you’re too late. During the golf season, everyone but club members is kept out, except on four visiting days. Let’s not condemn the club so fast. The club, which since 1910 has occupied the Octagon and covered all maintenance costs, is widely credited with preventing the place from being plowed under. The issue is how to accommodate nonmembers who want more access, especially for Native American ceremonial purposes.
(’ 3) Most visitors end up seeing only a tiny part of the Octagon from a small observation deck. Or they can follow the asphalt cart path that winds past the swimming pool, an old tennis court, and a parking lot to reach a chain-link fence through which, off in the distance, they can glimpse the loaf-shaped mound known as the Observatory. Several years ago the financially strapped Ohio Historical Society, which owns the Earthworks, extended the club’s lease until 2078. If the World Heritage site nomination goes through, tourism would undoubtedly jump. That would certainly put more pressure on the club and historical society. One frequently suggested scenario is for the federal government to buy out the club and turn the Newark Earthworks into a national park.
(4) Some people simply refuse to be intimidated by men wearing spiky (尖的) shoes and pastel (淡色的) shirts. Cherokee elder Barbara Crandell has climbed the Observatory to pray for more than two decades—but not once, the octogenarian is proud to point out, when the golf course has dictated. She goes when her heart calls. A few years ago, after Crandell, with the aid of a cane, made her way to the top, club officials showed up and asked her to leave. When she refused, she was arrested and later convicted of trespassing. Friends raised money and paid off her $ 883 fine and court costs in Sacagawea dollar coins.
It can be inferred from the passage that______.
选项
A、the Octagon is four times bigger than Roman Colosseums
B、the Earthworks have got the nomination for the UNESCO World Heritage List
C、the club, instead of the Ohio Historical Society, owned the Earthworks several years ago
D、people who want more access to the Earthworks are always intimidated by the club officials
答案
B
解析
细节题。文章第二段开头提到Earthworks已被列入联合国教科文组织世界文化遗产和自然奇迹名录考虑范围中,即已获得提名,在等待确认中,故[B]“Earthworks已获得联合国教科文组织世界遗产名录的提名”符合文意,为正确答案。第一段第三句提到,八角广场占地面积足有四个罗马斗兽场那么大,而不是比它大四倍,所以[A]不符合文意,故排除;第三段第三句提到,几年前由于拥有这个土方工程的俄亥俄州历史协会资金短缺,将这个俱乐部的租期延长到了2078年,由此可知[C]不符合文意,故排除;文章最后一段第一句提到,一些人拒绝被那些穿着尖头鞋和浅色T恤的人所威胁,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c8xK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Sheiscrazyaboutsports.B、Sheusedtoplayvolleyball.C、Shelikesbasketballmorethanfootball.D、SheknowsAmericanfoot
CultureShockPeoplehavedifficultyin【T1】toanewculturecompletely【T1】______differentfromtheirown.I.Thephasesof
A、Itisanoutdoorstand.B、Peoplestandtoeat.C、Thefoodischeap.D、Thebeerisserved.B本题考查细节。由句(4—1)可知,烤鸡铺不是饭店,只是个小摊位,摊位前
A、Itmakeshimfeellikeakidagain.B、Hecanplaytricksonpeople.C、Heiscuriousabouthowpeopledressup.D、Heisinteres
Over2,000JapanesecarshavebeenseizedattheportinMombasabecause
PASSAGEONE
(1)TheHMSOntarioisoneofthemostfamousshipwrecksandwasdiscoveredbytwoRochesterengineersJimKennard,64,whohass
Inanefforttosustaincommercialandrecreationalfishingforthenextseveraldecades,theUnitedStatesthisyearwillbecom
A、Theyseeitasencouragement.B、Theyseeitasachallenge.C、Theyseeitasadanger.D、Theyseeitasarisk.B题目问小孩子如何看if这个
A、Strange.B、Dangerous.C、Harmless.D、Unforgettable.A在对话中,女士说当时她手里拿着提包,里面有手机和钱包,但那个人只抢了她左脚的鞋子,因此她觉得这件事很奇怪(Bizarre)。由此可见,A项Stran
随机试题
下列的主页地址有效的是()。
烤瓷合金中哪种金属含量过高可能导致瓷修复体变色A.金B.银C.铜D.铁E.钴
男,54岁。肝硬化腹水,24小时尿钠11mmol(正常值130~261mm01),24小时尿钾117mmol(正常值51~102mmol)。选用何种利尿剂较好
患儿,男,8个月,患有“法洛四联症”,近2天来低热,流涕,轻咳,在一次哭闹突然出现呼吸困难,心率增快,发绀加重,随即昏厥、抽搐,产生此现象最可能的原因是
关于液体制剂的溶剂叙述正确的是()。
A.门冬酰胺酶注射剂B.地塞米松注射液C.链霉素注射剂D.阿仑膦酸盐E.鱼鲑降钙素《中国药典临床用药须知》2010年版规定必须做皮肤敏感试验的药物是
《刑法》第171条第1款前段规定:“出售、购买伪造的货币或者明知是伪造的货币而运输,数额较大的,处三年以下有期徒刑或者拘役,并处二万元以上二十万元以下罚金。”关于本条的理解,下列哪些说法是错误的?()
对于大、中型湖泊与水库,当平均水深小于10m时,取样点在水面下0.5m,但距湖、库底不应小于()m。
()只适用于短期预测,在大多数情况下只用于以月度或周为单位的近期预测。
设齐次线性方程组,其中ab≠0,n≥2.讨论a,b取何值时,方程组只有零解、有无穷多个解?在有无穷多个解时求出其通解.
最新回复
(
0
)