首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Improved air condition and better health. B、Less infrastructure demands and construction. C、Reduced traffic costs and the grea
A、Improved air condition and better health. B、Less infrastructure demands and construction. C、Reduced traffic costs and the grea
admin
2023-02-20
30
问题
Seoul Metropolitan City plans to set up more bicycle-only roads to encourage citizens and travelers to use eco-friendly forms of transport. The plan is part of the city’s free bicycle scheme, which is similar to Paris’ Velib. Earlier in August, the city government announced it will install bike stations in various places around the city in much the same way as Paris is doing now.
The French city has bike stations every 300 meters with about 20,000 public bicycles in order to reduce traffic jams and lessen environmental pollution. Travelers and citizens alike can simply swipe their ordinary travel cards and borrow the bike for a short trip. They do not need to return the bike to the same pick-up point, but can leave it at the nearest Velib stand where their journey ends. The first half hour is free but bike users have to pay for every additional 30 minutes. A subscription payment ranging from one day to a few months is also available.
The 88-million-dollar plan is based on a "road diet" programme, under which the number of lanes for passenger vehicles in major roads will be cut to create new cycle paths. It calls for the construction of 17 main cycle paths totaling 200 kilometres that criss-cross the sprawling city and one downtown seven kilometre beltway. A problem confronting Seoul, however, is that the city lacks road infrastructure and related transportation law to guarantee the efficient operation of the free bicycle project.
In order to secure the safety of bike riders, the city will expand the current 55-kilometer bike-only road length to up to 360 kilometers by 2016. A total of $19.2 million will be allotted to enable bike riders to safely travel between southern and northern Seoul. In addition, the city government will introduce insurance products for bicycle riders under close cooperation with the domestic insurance industry as well as revise Transportation Law involving a bicycle. The city also will invite more ideas to better design Seoul’s version of Velib.
"Although the infrastructure construction is expensive, it will bring more benefits to the metropolitan city and its citizens by promoting the eco-friendly transportation," a Seoul city spokesman said. "Bicycle-friendly communities will make people feel safer and more comfortable while riding their bikes for purposes of both fitness and transportation. With more people bicycling, we can experience reduced traffic demands, improved air quality and greater physical fitness," he said.
23. What should travelers and citizens do when they borrow the bikes in Paris?
24. What will the city Seoul do to secure the safety of bike riders?
25. What are the benefits of promoting eco-friendly transportation according to the speaker?
选项
A、Improved air condition and better health.
B、Less infrastructure demands and construction.
C、Reduced traffic costs and the greater fitness.
D、More friendly communities and environment.
答案
A
解析
录音最后提到,随着越来越多的首尔市民骑自行车,我们就能拥有更顺畅的交通、更洁净的空气和更棒的身体。因此A项“改善的空气质量和改善的健康情况”正确。选项含有improved,better,greater,more friendly等积极性的关键词,可预测该题目与某事物的好处有关。录音提到减少的是交通(即自行车以外的交通工具)的需求,并未提及交通成本是否减少,因此B项“减少的交通成本和更健康的身体”可以排除;城市要扩展自行车专用道,基础设施建设不可能比以前更少,C项“更少的基础设施需求和建设”不正确;D项“更多友好的桂区和环境”没有在录音中提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FfvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itwasasunnyday.Alittleboy’sfatherwassittingonthecouch,drinkingabeerwhilewatching【K1】________basketballmatch.
Theproposalthatbusinesscompanies________guidedbyprofessionalsfortheirnewschemeofdevelopmentswasacceptedwithoutdi
Tracey:Don’tyouhaveair-conditioninginyourapartment?It’sswelteringhere!Alice:Well,there’sair-conditioning.Didyou
Suchproblems________airpollutionandtrafficjamsarebecomingmoreandmoreseriousinsomebigcities.
Thebeautyofthescientificapproachisthatevenwhenindividualresearchersdo________biasorpartiality,otherscancorrect
ItisaparadoxoftheVictoriansthattheywereboth________and,throughtheirempire,cosmopolitan.
但是,有一件事,出乎意料,使鲁迅对她发生了敬意,因为,她对孩子们能够讲述一些“长毛”(关于太平天国)的故事;又一件事,更使鲁迅对她发生了很大的敬意,那就是,她不知从什么地方替鲁迅找到了一部他日夜所渴望的绘图《山海经》。鲁迅对于绘图《山海经》的渴望
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it’smoney.Sincethetruthisthatitisenergytha
A、Positive.B、Disappointed.C、Neutral.D、Objective.A题目问Susan对APP计时器的态度。录音中最后一句,Susan表示她想要去试试有计时器的APP,说明她对该发明持积极态度,A项正确。B项“失望的”、
随机试题
设函数f(χ)=χ(1-χ)5+∫01f(χ)dχ,求f(χ).
可撤销的合同,应当在知道或者应当知道撤销事由之日起1年内提出撤销。()
A.经常休息,避免紧张,不要喝咖啡、茶或可乐B.避免操纵有潜在危险的设备或驾驶车辆C.吸吮糖果或冰块D.食物中不要加盐E.与牛奶同服药后产生轻度液体潴留,需注意的是
61岁女性,较胖,绝经10年后阴道流血2周,妇科检查阴道、宫颈、子宫及双附件均未见异常
成组设计的两样本比较的t检验中,结果为P
某公司2006年1月1日购入的一项环保设备,原价为800万元,使用年限为10年,会计处理时按照直线法计提折旧,税收规定允许按双倍余额递减法计提折旧,设备净残值为0。2007年末企业对该项固定资产计提了100万元的固定资产减值准备。2007年末该项设备的计税
a=8.8+8.98+8.998+8.9998+8.99998。a的整数部分是()。
下列说法正确的是()。[上海财经大学2011研]
Theumbrellawasingeniouslydevisedtofoldupintothepocket.
WhenwillthenexttrainforChicagoleave?
最新回复
(
0
)