首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Accreditation is a system for setting national standards of quality in education. The United States is unique in the world becau
Accreditation is a system for setting national standards of quality in education. The United States is unique in the world becau
admin
2010-02-05
49
问题
Accreditation is a system for setting national standards of quality in education. The United States is unique in the world because its accreditation system is not administered by the government, but rather by committees of educators and private agencies like the Middle States Association of Colleges and Secondary Schools and the Society of Engineers. Before registering to study in any educational institution in the United States a student should make certain that the institution is accredited in order to assure that the school has a recognized standard of organization, instruction, and financial support. Foreign students should be particularly careful to check an institution’s accreditation because other governments or future employers may not recognize a degree earned from a school that has not received accreditation. If a college is accredited, catalogues and brochures will usually indicate the accreditation status. If you are not sure about a certain school, don’t hesitate to check its reputation with an education officer at the nearest U.S. Embassy.
Accreditation system in the U.S. is administered by (46) and (47) . The student should (48) in order to check the accreditation of a school that my interest them. Whether a school (49) is particularly important for foreign students. An unaccredited school may close because of (50) .
选项
答案
is accredited
解析
根据原文“Foreign students should be particularly careful to…”可以得出正确的回答。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FolK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Youhavetoraisethequalityofyourproductsbecausebuyersinthosecountriesareverymuchquality-minded.
A—jobobjectiveJ—nationalityB—interestsandhobbiesK—referenceC—personaldataL—workexperienceD—degr
Itisquitecommontoseethefierce________betweenchildrenandtheirparents.
ZhangGuimeihasearnedtherespectofpeoplebecauseshe________herselffull-timetotheeducationalcareer.
Wasitbecauseitsnowedlastnight________youdidn’tcome?
A、Becauseofmorechancestolearnnewskills.B、Becauseofflexibleworkhours.C、Becauseofahighersalary.D、Becauseofjob
Thefollowingaretheinstructionsfortheprinterterms.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalent(与……相同
Thefollowingisapartofthecontentsofacomputerhandbook.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalent
Thefollowingisapartofthecontentsofacomputerhandbook.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalent
He______(charge)withstealingacar.
随机试题
A.厚膜孢子形成试验B.毛发穿孔试验C.TZC反应D.脲酶试验E.触酶试验区分须癣毛癣菌与红色癣菌选用
关于玻璃体的叙述错误的是
A、祛暑利湿,补气生津B、祛暑除湿,和胃消食C、祛暑解表,清热生津D、解表化湿,理气和中E、清热解毒,利湿化浊藿香正气水的功效()。
根据中华人民共和国缔结或参加的国际条约,或者按照互惠原则,人民法院和外国法院可以________。
投资估算指标中不包括的内容是()指标。
某商业银行2011-2013年的收入情况如下所示,按照基本指标法计算出该行2014年应配置的操作风险监管资本是()。
某私人企业在某省投资兴建了一所中学,学校拟聘请一位外籍人士担任学校校长。这所学校的做法()
有研究表明,植物叶片边缘部位导水功能和气体交换功能不及叶片中间部位。以某种露天生长的热带植物海芋为例,其叶片直径可达1米,晴天下午其叶片边缘附近比叶片中部温度高8.8摄氏度,导致一些叶片边缘出现高温灼伤而“干枯"。因此,科学家认为,这种现象限制了叶片面积的
Readthearticlebelowaboutcost.Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B,CorD.Foreachquestion19—33,markonel
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyersandotherwell-paidwhite-collar?workersaremorel
最新回复
(
0
)